- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Hi hii. Ben yine fiyat alirim baskicimdan boyuta gore 50 tl ben 50 x 70 e aliyorum ki o zaten asiri buyuk oluyor.inanmıyorummm gerçekten miii
sadece istanbuldakinden haberim var canım izmirdede oluyormuş sanırım doğuyuda araştırmak lazımKizlar ozellikle mutluhatuncum sorum sana.evlikikfuari diye link paylastin ya.o turkiye capindaki fuarlar icin gecerli adres demi.online davetiye var sanirim orda.acaba doguda olurmu bu fuarlardan :/
Ooof 1000 tl cok pahali bi kere giycem sonucta. Belki bi model bulup ufak detaylar ekleyebilirim
Bence deneyip gormelisin.. ben begendm elbiseyi canim :)evet malesef dikim pahalıbende istediğim gibi bulamazsam,uzun bi modelin bi kısmını belki kestiririm fln.ben bu modelide beğendim aslında fiyatıda uygun geldi ama ablam sen sarışınsın biraz daha canlı bi renk olsun,açık renk seni soluk gösterebilir dedi
http://www.forevernew.com.tr/elbise/arlia-ustu-isli-elbise_487_37387
fotoğraf kopyalanmıyor ama linkten bakabilirsin elbiseye.
Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yokdaha once elbise diktiren filan var mi :)
aynen yaaben bide ztn düm tüm günü berbat hasta geçirdim hala da kötüyüm,,gün geçmiyor
benimde nişanım sömestr tatilinde :) aynı günde olur belki de :)
benimde yok kızlar,kendinizi hiç yalnız hissetmeyin.
ayyy benim sözlümde akrep burcubunları duyunca gözüm korktu şimdii,,kolasına uyku ilacı fln mı atsam o zmn napsam acaba
Malesef kuzum ankaradayimcanım hayırlı olsun istanbuldaydın dimi sen ayhan mağazalarına bakmanı tavsiye ederim birde fatihteki mağazalarda güzel elbiseler var.
ben sözümde uzun balık model elbise istiyorum açıkçası ilk bakacağım yer ayhan olacak
evet malesef dikim pahalıbende istediğim gibi bulamazsam,uzun bi modelin bi kısmını belki kestiririm fln.ben bu modelide beğendim aslında fiyatıda uygun geldi ama ablam sen sarışınsın biraz daha canlı bi renk olsun,açık renk seni soluk gösterebilir dedi
http://www.forevernew.com.tr/elbise/arlia-ustu-isli-elbise_487_37387
fotoğraf kopyalanmıyor ama linkten bakabilirsin elbiseye.
Forevernew elbiseleri çok güzel yaa
Malesef kuzum ankaradayimbele kadar dar etekleri hafif kabarik pembe bi elbise hayal ediyorum hep bir de kocaman bi fiyonk olcak arkasnda. Belki aradgm tarz bulursam sadece fiyonk yaptirirm. Daha var ama simdiden bakmak lazim galiba haftasonu erkek arkadasmin ailesine gidicem annesine sorayim bir de belki onun vardir bildigi :)
kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?
tava olarak emsanı çok öneriyorlar canım birde tavaların saplarını içine olarak koyabiliyorsun çıkıyormuş çok kullanışlı geldi bana en azından yer kaplamaz.
ben korkmazın tencere setini adım ama öyle çaydanlık ddüklü cezvesi içinde değildi düdülü olarak tefal alacağım diye
ama tefalinde düdüklürde çok özeliği var hangisi iyidir bilmiyorum
bende çok korkuyorum hatta hiç olmasın uyuyalım hemen ne güzel olur ama
ertesi gün tatile gitsek
Nisan bile degil kzum soz icin soruyorum :) nisanda haziran gibi olcak galiba :)hımm anladım canım sen dışarda yaıcaksın nişanı sanırım umarım gönlüne göre bulursun tatlım.
nişan elbisesini fazla önem verme gelinliğe daha çk öenm verin diye modacı kadın bizim geline söylemişti.
benim düdüklüm var çeyizde işte o yüzden onu almıcam.sen korkmazın hangi tencere setini aldın? çelik mi,teflon mu? seramiklerde var ama ben onlara nedense bi türlü alışamadım sanırım seramik almıcam.bi de sorması ayıp ne kdra aldın o seti?
Kaçış yok canım tatile de gitsen sonuçta olacak yani :)
Nisan bile degil kzum soz icin soruyorum :) nisanda haziran gibi olcak galiba :)
benim düdüklüm var çeyizde işte o yüzden onu almıcam.sen korkmazın hangi tencere setini aldın? çelik mi,teflon mu? seramiklerde var ama ben onlara nedense bi türlü alışamadım sanırım seramik almıcam.bi de sorması ayıp ne kdra aldın o seti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?