2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende 91 ocak evet sen yeni 24den gün almaya başlayacaksın haklısın
Daha 23sün yaa amaan abartmışlar. Ben doldurduğum yaşı söylerim arkadaş Sen de aralıkta 24ü dolduracaksın işte. Hadi kurtardın
bence 24 e gireceksin kuzu sakin ol
Aman çorba oldu ya 24e yeni girecek kız yıl sonunda doğmuş Mrs Pink ortalığı karıştırdın
Mrs Pink basın açıklaması istiyorum Çok karıştı
canım kağıda yazınca anlıyorsun :) 91-92-93-94.....2014-2015 aradakilere say 24 yapıo üzgünüm Mrs Pink 24dü yaşıyorsun şuan :)
Amaan herkes kendi yaşından sorumlu hahahh kız karıştırdı bizi

Hahahah kızlaaaaar gülmekten bir hal oldum şurda gerçekten
Ben h&m de kırlentlerle boğuşurken . Aslında son msjımı yoldan yazmıştım ama şarjım yokmuş meğer...
Ay hala çözülemedi mi benim yaş problemi ya.
Ama bence ben şuan 23ü dolu dolu yaşıyorum. 24 diyebilecek kıvama geldim ama demem gerekmiyor yani hahah
Neticede 4 Aralık günü gelmeden henüz 23den kopmuş sayılmam öyle değil mii?

en sevdiğimiz üçlü
Kesinlikle kurtarıcılarımız
HAhah sen hala bizemi soruyorsun çözemedik işte sen ne istersen onu de Aldınmı kırlentt

o zaman hemen size konu açayım
cumartesi annemler gelecek bende o güne yemek kalmasın diye bu akşam geçiştirici bişey yapayım diyorum ama sizce ne

HAhah al sana konu akşama ne yapsak

Mantı, kızartma, menemen
Hehh akşam saati derdimiz başladı
Hatun gezerken biz nelerle boğuşmuşuz Kapadık bi o defteri

hangi h&m o bizde gidelim yoksa hepsine gelmişmidir home

Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
şükürler olsun bak temiz çıktı hiiiç sıkıntı yapma her şey güzel ve daha da güzel olacak önemli olan bu sonuçtu. çok sevindim

mantı benimde aklımdaydı yapayım bari
konu kapanmasın yanına ne yapayım
Onun yanına bişey olmaz herhalde ya bi kola yeter
Hehh akşam saati derdimiz başladı

Evet her zaman ki gibi benim bugün yemeğim hazır olacaktı ama misafir geldi yarım kaldı dolmalar

HAhah sen hala bizemi soruyorsun çözemedik işte sen ne istersen onu de Aldınmı kırlentt
Hahah Ajda Pekkan gibi yaşsız olayım bende bence , şuan soran olursa 23--24 arası bişey derim, 2 ay sonra da 24-25 arası derim olur biter
Hıı ama ben bilemedim ki çözülemeyeceğini 23 diceksiniz sandııım. Hem bi de şarjım bittiyoksa yoldan devam edecektim valla bak.
Şeeey sen merak etmiyosun o zaman öyle mi?

şükürler olsun bak temiz çıktı hiiiç sıkıntı yapma her şey güzel ve daha da güzel olacak önemli olan bu sonuçtu. çok sevindim
Canım benim teşekkür ederim evet önemli olan bugün ki sonuçtu çok şükür temiz
Aynen iyi böyle aralarda söyle hep

Şey kırlent yüzleri albümdeee
3 büyük 1 küçük vardı. o mavi gibi olandan evde bi tane daha var pudra da küçük için olmuş mu ki ?

Şey kırlent yüzleri albümdeee
3 büyük 1 küçük vardı. o mavi gibi olandan evde bi tane daha var pudra da küçük için olmuş mu ki ?
evet çok güzel olmuş canım bende english home indiriminden aldım kırlent orayada baksaydın

burdan kendine tüyolar kap yemek konusunda lazım olacak Auralee cim
Canım ben 5 yıldır o dertle başbaşa olduğumdan zamanla aştım artık kendimi yemek yapma sıkıntım yok Ama zaman sorunu tabi ne yazık ki mevcut
Hıı ama ben bilemedim ki çözülemeyeceğini 23 diceksiniz sandııım. Hem bi de şarjım bittiyoksa yoldan devam edecektim valla bak.
Şeeey sen merak etmiyosun o zaman öyle mi?
Etmem mi albümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…