o zaman hemen size konu açayımHadi kapatalım da başka konu aç yine herkes susacak çünkü
HAhah al sana konu akşama ne yapsakHadi kapatalım da başka konu aç yine herkes susacak çünkü
Mantı, kızartma, menemeno zaman hemen size konu açayım
cumartesi annemler gelecek bende o güne yemek kalmasın diye bu akşam geçiştirici bişey yapayım diyorum ama sizce ne
o zaman hemen size konu açayım
cumartesi annemler gelecek bende o güne yemek kalmasın diye bu akşam geçiştirici bişey yapayım diyorum ama sizce ne
en sevdiğimiz üçlüHAhah al sana konu akşama ne yapsak
Mantı, kızartma, menemen
Bende 91 ocak evet sen yeni 24den gün almaya başlayacaksın haklısın
Daha 23sün yaa amaan abartmışlar. Ben doldurduğum yaşı söylerim arkadaşSen de aralıkta 24ü dolduracaksın işte. Hadi kurtardın
bence 24 e gireceksin kuzu sakin ol
canım kağıda yazınca anlıyorsun :) 91-92-93-94.....2014-2015 aradakilere say24 yapıo üzgünüm Mrs Pink 24dü yaşıyorsun şuan :)
Amaan herkes kendi yaşından sorumlu hahahh kız karıştırdı bizi
Kesinlikle kurtarıcılarımızen sevdiğimiz üçlü
HAhah sen hala bizemi soruyorsun çözemedik işteHahahah kızlaaaaar gülmekten bir hal oldum şurda gerçekten
Ben h&m de kırlentlerle boğuşurken . Aslında son msjımı yoldan yazmıştım ama şarjım yokmuş meğer...
Ay hala çözülemedi mi benim yaş problemi ya.
Ama bence ben şuan 23ü dolu dolu yaşıyorum. 24 diyebilecek kıvama geldim ama demem gerekmiyor yani hahah
Neticede 4 Aralık günü gelmeden henüz 23den kopmuş sayılmam öyle değil mii?
mantı benimde aklımdaydı yapayım bariHAhah al sana konu akşama ne yapsak
Mantı, kızartma, menemen
o zaman hemen size konu açayım
Hehh akşam saati derdimiz başladıHAhah al sana konu akşama ne yapsak
Mantı, kızartma, menemen
Hatun gezerken biz nelerle boğuşmuşuzHahahah kızlaaaaar gülmekten bir hal oldum şurda gerçekten
Ben h&m de kırlentlerle boğuşurken . Aslında son msjımı yoldan yazmıştım ama şarjım yokmuş meğer...
Ama bence ben şuan 23ü dolu dolu yaşıyorum. 24 diyebilecek kıvama geldim ama demem gerekmiyor yani hahah
hangi h&m o bizde gidelim yoksa hepsine gelmişmidir homeHahahah kızlaaaaar gülmekten bir hal oldum şurda gerçekten
burdan kendine tüyolar kap yemek konusunda lazım olacakHehh akşam saati derdimiz başladı
Hatun gezerken biz nelerle boğuşmuşuzKapadık bi o defteri
şükürler olsun bak temiz çıktı hiiiç sıkıntı yapma her şey güzel ve daha da güzel olacak önemli olan bu sonuçtu. çok sevindimKızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
Onun yanına bişey olmaz herhalde ya bi kola yetermantı benimde aklımdaydı yapayım bari
konu kapanmasın yanına ne yapayım
Evet her zaman ki gibi benim bugün yemeğim hazır olacaktı ama misafir geldi yarım kaldı dolmalarHehh akşam saati derdimiz başladı
Hatun gezerken biz nelerle boğuşmuşuzKapadık bi o defteri
Hahah Ajda Pekkan gibi yaşsız olayım bende bence , şuan soran olursa 23--24 arası bişey derim, 2 ay sonra da 24-25 arası derim olur biterHAhah sen hala bizemi soruyorsun çözemedik iştesen ne istersen onu de Aldınmı kırlentt
Hıı ama ben bilemedim ki çözülemeyeceğini 23 diceksiniz sandııım. Hem bi de şarjım bittiyoksa yoldan devam edecektim valla bak.Hatun gezerken biz nelerle boğuşmuşuzKapadık bi o defteri
Canım benim teşekkür ederim evet önemli olan bugün ki sonuçtu çok şükür temizşükürler olsun bak temiz çıktı hiiiç sıkıntı yapma her şey güzel ve daha da güzel olacak önemli olan bu sonuçtu. çok sevindim
Aynen iyi böyle aralarda söyle hepHahah Ajda Pekkan gibi yaşsız olayım bende bence , şuan soran olursa 23--24 arası bişey derim, 2 ay sonra da 24-25 arası derim olur biter
Hıı ama ben bilemedim ki çözülemeyeceğini 23 diceksiniz sandııım. Hem bi de şarjım bittiyoksa yoldan devam edecektim valla bak.
Şeeey sen merak etmiyosun o zaman öyle mi?
dün domates çorbası yaptım harika oldu tavsiye edilir :)mantı benimde aklımdaydı yapayım bari
konu kapanmasın yanına ne yapayım
evet onu denemek istiyorum canım ama yeni tarhana yaptım bitti sonra denicemdün domates çorbası yaptım harika oldu tavsiye edilir :)
evet çok güzel olmuş canım bende english home indiriminden aldım kırlent orayada baksaydınŞey kırlent yüzleri albümdeee
3 büyük 1 küçük vardı. o mavi gibi olandan evde bi tane daha var pudra da küçük için olmuş mu ki ?
Canım ben 5 yıldır o dertle başbaşa olduğumdan zamanla aştım artık kendimi yemek yapma sıkıntım yok
Etmem mi albümdeyimHıı ama ben bilemedim ki çözülemeyeceğini 23 diceksiniz sandııım. Hem bi de şarjım bittiyoksa yoldan devam edecektim valla bak.
Şeeey sen merak etmiyosun o zaman öyle mi?
Çok güzel olmuşş ben çok beğendimmŞey kırlent yüzleri albümdeee
3 büyük 1 küçük vardı. o mavi gibi olandan evde bi tane daha var pudra da küçük için olmuş mu ki ?
mikemmel olmuş beybisiŞey kırlent yüzleri albümdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?