2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim

Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak

Hahah yakın diyelim
oğlaksın yani

zaten becerikli olsanda aynı anda giriyormuşsunuz o sıkıntı bizdede var zor bir durum
biraz erken çıkıp belki hazırlanılabilir

yani erken çıkma ihtimalide sıfır aslında :) çıksam da toplu taşıma ile yollarda geçer zaman avrupa yakasında çalışıp, anadolu yakasının başında oturan ender insanlardanım

Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak

Hahah yakın diyelim

aaaa süpersin ya , şimdi aklıma geldi bir yer vardı, devamlı gidicez diye tutturup, gitmiyorduk bak orası çok iyi olur ..

ayyyyy çok teşekkür ederimmmmmm

Canım baya uzak orası kahvaltı için gitmeye gerek yok bence kalıp ertesi gün gezicekseniz olabilirde

aaaa süpersin ya , şimdi aklıma geldi bir yer vardı, devamlı gidicez diye tutturup, gitmiyorduk bak orası çok iyi olur ..

ayyyyy çok teşekkür ederimmmmmm

Oh iyi bari sizinkini çözdük

inatsındırda sen fena şekilde
Hahah hemde ne inat
Ay allahım sinirlendiği şeye bak Sen kaçlısın çözelim şu işi bi

Burca bak Boğa olaraktan sana yakın sayılırım
Aaa sende bendensin ozaman

Hahah yakın diyelim
Benimde 6 ocak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…