oğlaksın yani4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim
Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak
Hahah yakın diyelim
yay kızıHaha 4 aralık benimki deAuralee bir 4dür gidiyor
Ay ayrıca ben 24ümden daha op zaman gün alıcam ya 23 sayılmazmıyım ki sinirlenicem şimdi
zaten becerikli olsanda aynı anda giriyormuşsunuz o sıkıntı bizdede var zor bir durum
biraz erken çıkıp belki hazırlanılabilir
Gönlümüz genç şekerim boşver
oooo zormuş işin canım o zaman sen en iyisi otele gitme fikrine devam etyani erken çıkma ihtimalide sıfır aslında :) çıksam da toplu taşıma ile yollarda geçer zamanavrupa yakasında çalışıp, anadolu yakasının başında oturan ender insanlardanım
Kaç doğumlusun kuzu senHaha 4 aralık benimki deAuralee bir 4dür gidiyor
Ay ayrıca ben 24ümden daha op zaman gün alıcam ya 23 sayılmazmıyım ki sinirlenicem şimdi
Hayır keçioğlaksın yani
4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim
Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak
Hahah yakın diyelim
inatsındırda sen fena şekildeKaç doğumlusun kuzu sen
Hayır keçi
Ay allahım sinirlendiği şeye bakHaha 4 aralık benimki deAuralee bir 4dür gidiyor
Burca bakHayır keçi
aslan olarak bende yakınım size en azından hayvanAy allahım sinirlendiği şeye bakSen kaçlısın çözelim şu işi bi
Burca bakBoğa olaraktan sana yakın sayılırım
Gel gel yükselenim de aslan zatenaslan olarak bende yakınım size en azından hayvan
Canım baya uzak orası kahvaltı için gitmeye gerek yok bence kalıp ertesi gün gezicekseniz olabilirdebizim de iki hafta sonra çarşamba günü :) tek avantaj doğum gününden sonra resmi tatil olabilme ihtimali..
ben de bilmiyorum ya, level atlayıp yemek mi yapsam diye düşünüyorum, ama aynı anda eve giriyoruz.. ki çok da becerikli sayılma yemek konusundakadının da odunu benim ya
Kaç doğumlusun kuzu sen
91 Aralık işte ya bi el atın hadi hahhaAy allahım sinirlendiği şeye bakSen kaçlısın çözelim şu işi bi
aaaa süpersin ya , şimdi aklıma geldi bir yer vardı, devamlı gidicez diye tutturup, gitmiyordukbak orası çok iyi olur ..
ayyyyy çok teşekkür ederimmmmmm
Hahah hemde ne inatinatsındırda sen fena şekilde
Aaa sende bendensin ozamanAy allahım sinirlendiği şeye bakSen kaçlısın çözelim şu işi bi
Bende 91 ocak evet sen yeni 24den gün almaya başlayacaksın haklısın91 Aralık işte ya bi el atın hadi hahha
Benimde 6 ocak :)4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim
Hahah yakın diyelim
Daha 23sün yaa amaan abartmışlar. Ben doldurduğum yaşı söylerim arkadaş91 Aralık işte ya bi el atın hadi hahha
bence 24 e gireceksin kuzu sakin ol91 Aralık işte ya bi el atın hadi hahha
seneBenimde 6 ocak :)
hangimiz inat değiliz sanki hangimiz sevmedik çılgınlar gibiOh iyi bari sizinkini çözdük
Hahah hemde ne inat
Aaa sende bendensin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?