2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

23 En küçük ben çıktım
Hahah düğünden 1 hafta sonra falan biri yaşımı sormuştu 23 demiştim ben de, eşim hemen başladı he he 23. 25 olcaksın hala takıldın kaldın orda diye
Aman tamam be dedim o günden sonra 24üm işte. Yoksa ben baya 23 geziyordum ama..

offff sizin yanınızda yaşlıymışım ya
ben dururken sana düşmez bu
kahvaltıda olabilir canım evinizde geçirmeniz daha güzelde olablir.

CAnım çarşamba da eşimin d.günü hafta içi neyapabilirz nasıl hazırlanabilirim hiç bilmiyorum ya. Ama akşam 10 da girecekseniz otele zor olur gibi

Kahvaltı daha mantıklı geldi sanki. 1 gün daha kalabilecek olsaydınız iyiymiş ama.
ahahah ben varım
Cidden mi Kaç azalttın

Ben 2,5 ay sonra 25 bile olucam ya ama hala 23 gibi düşünüyorum Demek ki insan orda takılıyor

Ayy evet o da doğru kuzu.Otel kısmından bişey anlayamacaksınız gibi. Taa oraya akşam yemeğine gidip geri de dönülmez.
Kahvaltı da gayet güzel olur ya. Tek gün için pek mantıklı değil gibi evet

eşimde aynısını bana söylüyor bide o benden 8 ay küçük kaptın çıtırı kendini küçültüyorsun diyor

CAnım çarşamba da eşimin d.günü hafta içi neyapabilirz nasıl hazırlanabilirim hiç bilmiyorum ya. Ama akşam 10 da girecekseniz otele zor olur gibi

bizim de iki hafta sonra çarşamba günü :) tek avantaj doğum gününden sonra resmi tatil olabilme ihtimali..
ben de bilmiyorum ya, level atlayıp yemek mi yapsam diye düşünüyorum, ama aynı anda eve giriyoruz.. ki çok da becerikli sayılma yemek konusunda kadının da odunu benim ya

zaten becerikli olsanda aynı anda giriyormuşsunuz o sıkıntı bizdede var zor bir durum
biraz erken çıkıp belki hazırlanılabilir

Ay ne zaman senin doğum günün Benim de 2 ay kalmış ya aman..

Hahah ibretlis tespit dedikleri bu olsa gerek
4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim
Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak
Sizin düğünler de doğumgünleri de aynı galiba
Tespitin dibine vurdum
Hahah yakın diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…