Hahah23En küçük ben çıktım
ben dururken sana düşmez buoffff sizin yanınızda yaşlıymışım ya
kahvaltıda olabilir canım evinizde geçirmeniz daha güzelde olablir.o zaman bana fikir verin lütfen,.otele gidebilirsek akşam giriş yapmış olucaz, yani en erken akşam 10 da otelde oluruz .. Ertesi gün de öğlen 12 de odayı teslim etmek gerekiyormuş. pek bir şey anlamıcaz yani..
bende diyorum ki akşamı evde geçirip, kahvaltıya mı gitsek
CAnım çarşamba da eşimin d.günü hafta içi neyapabilirz nasıl hazırlanabilirim hiç bilmiyorum ya. Ama akşam 10 da girecekseniz otele zor olur gibio zaman bana fikir verin lütfen,.otele gidebilirsek akşam giriş yapmış olucaz, yani en erken akşam 10 da otelde oluruz .. Ertesi gün de öğlen 12 de odayı teslim etmek gerekiyormuş. pek bir şey anlamıcaz yani..
Kahvaltı daha mantıklı geldi sanki. 1 gün daha kalabilecek olsaydınız iyiymiş ama.o zaman bana fikir verin lütfen,.otele gidebilirsek akşam giriş yapmış olucaz, yani en erken akşam 10 da otelde oluruz .. Ertesi gün de öğlen 12 de odayı teslim etmek gerekiyormuş. pek bir şey anlamıcaz yani..
Cidden miahahah ben varım
Ben 2,5 ay sonra 25 bile olucam ya ama hala 23 gibi düşünüyorumHahahdüğünden 1 hafta sonra falan biri yaşımı sormuştu 23 demiştim ben de, eşim hemen başladı he he 23. 25 olcaksın hala takıldın kaldın orda diye
Aman tamam be dedim o günden sonra 24üm işte. Yoksa ben baya 23 geziyordum ama..
Bence hepimiz 46lığızHahahdüğünden 1 hafta sonra falan biri yaşımı sormuştu 23 demiştim ben de, eşim hemen başladı he he 23. 25 olcaksın hala takıldın kaldın orda diye
Aman tamam be dedim o günden sonra 24üm işte. Yoksa ben baya 23 geziyordum ama..
Ayy evet o da doğru kuzu.Otel kısmından bişey anlayamacaksınız gibi. Taa oraya akşam yemeğine gidip geri de dönülmez.o zaman bana fikir verin lütfen,.otele gidebilirsek akşam giriş yapmış olucaz, yani en erken akşam 10 da otelde oluruz .. Ertesi gün de öğlen 12 de odayı teslim etmek gerekiyormuş. pek bir şey anlamıcaz yani..
eşimde aynısını bana söylüyor bide o benden 8 ay küçük kaptın çıtırı kendini küçültüyorsun diyorHahahdüğünden 1 hafta sonra falan biri yaşımı sormuştu 23 demiştim ben de, eşim hemen başladı he he 23. 25 olcaksın hala takıldın kaldın orda diye
Ay ne zaman senin doğum günün Benim de 2 ay kalmış ya aman..Ben 2,5 ay sonra 25 bile olucam ya ama hala 23 gibi düşünüyorumDemek ki insan orda takılıyor
Hahah ibretlis tespit dedikleri bu olsa gerekBence hepimiz 46lığız
Olabilir kuzu o zaman göl kenarındakileruzun kalınmayacak aslında 1 gece sadece..ya eşimin doğum günü için düşünüyorum da
neyseki sende göstermiyosun kuzuben dururken sana düşmez bu
kahvaltıda olabilir canım evinizde geçirmeniz daha güzelde olablir.
Hahaha ay bu çok iyiymiş yaeşimde aynısını bana söylüyor bide o benden 8 ay küçük kaptın çıtırı kendini küçültüyorsun diyor
CAnım çarşamba da eşimin d.günü hafta içi neyapabilirz nasıl hazırlanabilirim hiç bilmiyorum ya. Ama akşam 10 da girecekseniz otele zor olur gibi
Sizin düğünler de doğumgünleri de aynı galibaAy ne zaman senin doğum günün Benim de 2 ay kalmış ya aman..
Hahah ibretlis tespit dedikleri bu olsa gerek
Kahvaltı daha mantıklı geldi sanki. 1 gün daha kalabilecek olsaydınız iyiymiş ama.
Cidden miKaç azalttın
Hahah an geçmiyor ki yeni bir tespitte bulunmayasın kuzuSizin düğünler de doğumgünleri de aynı galiba
Tespitin dibine vurdum
zaten becerikli olsanda aynı anda giriyormuşsunuz o sıkıntı bizdede var zor bir durumbizim de iki hafta sonra çarşamba günü :) tek avantaj doğum gününden sonra resmi tatil olabilme ihtimali..
ben de bilmiyorum ya, level atlayıp yemek mi yapsam diye düşünüyorum, ama aynı anda eve giriyoruz.. ki çok da becerikli sayılma yemek konusundakadının da odunu benim ya
Gönlümüz genç şekerim boşveryaşlıyım kız ben
4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettimAy ne zaman senin doğum günün Benim de 2 ay kalmış ya aman..
Hahah ibretlis tespit dedikleri bu olsa gerek
Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancakbizim de iki hafta sonra çarşamba günü :) tek avantaj doğum gününden sonra resmi tatil olabilme ihtimali..
ben de bilmiyorum ya, level atlayıp yemek mi yapsam diye düşünüyorum, ama aynı anda eve giriyoruz.. ki çok da becerikli sayılma yemek konusundakadının da odunu benim ya
Hahah yakın diyelimSizin düğünler de doğumgünleri de aynı galiba
Tespitin dibine vurdum
Haha 4 aralık benimki de4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?