Canım teşekkür ederiim, İnşallah :)oh süpermiş inşallah kolaylıkla seçersiniz
ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla
Ohh ellerine sağlık :)bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde
Ne testiymiş canım son test?Son istediği testi de yaptırıcam zaten canım sonra rahatım inşallah, o zaman karşılıklı yudumlayalım kuzucum
Oo kaçak geldi :)Ben gitmiştim ağvaya canım :)
dimi güzel bişey aslındaben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla
bana göre küçüksünüzama evliliğe göre normalsiniz canım. çok daha küçük gözüküyorsunuz ama ne güzel kıymetini bilin :)
Hoşgeldin kuzuu :)Selam kızlarrr, @blis çok sevindimmm gözümüz aydınMrs Pink maşallah çok güzelsiniz kuzu
Ohh ellerine sağlık :)
Ne testiymiş canım son test?
Oo kaçak geldi :)
Hoşgeldin canım teşekkür ederimSelam kızlarrr, @blis çok sevindimmm gözümüz aydınMrs Pink maşallah çok güzelsiniz kuzu
Ohh ellerine sağlık :)
Ne testiymiş canım son test?
Oo kaçak geldi :)
Sapanca ve aşukiyeye gittim kuzu ama konaklama dersen o yok işte
kuzu en azından son test biticek dayan birazcıkHoşgeldin canım teşekkür ederim
Eeg çekilecek yine daha önce 20 dklıktı şimdi 1 saat sürecekmiş geceden uyumadan gelecekmişim birde
Ben gitmiştim ağvaya canım :)
Mecbur dayanıcaz artık napalım zombi gezicem o günkuzu en azından son test biticek dayan birazcık
hoşgeldinivittt ben geldimm
kuzu piccolo mondo ismi :) ama çok uzun kalmak sıkıcıhoşgeldin canım, nerede kaldın sorması ayıp
Ay kuzu turla gitmiştim düşünüyorum düşünüyorum ama hatırlayamadım açıkçası nereye gitmiştik diyehımmm, önerebileceğin restaurant var mı
Olsun kuzucum kötü ihtimaller eleniyor en azından, çözümü olsun da azıcık bunlara katlanıcaksın artık :)Eeg çekilecek yine daha önce 20 dklıktı şimdi 1 saat sürecekmiş geceden uyumadan gelecekmişim birde
Evet evet nasıl olsa testte uyucamOlsun kuzucum kötü ihtimaller eleniyor en azından, çözümü olsun da azıcık bunlara katlanıcaksın artık :)
Zor ama olsun kuzucum ya, çözümü olsun da bir güncük katlanıverirsin canını sıkmaHoşgeldin canım teşekkür ederim
Eeg çekilecek yine daha önce 20 dklıktı şimdi 1 saat sürecekmiş geceden uyumadan gelecekmişim birde
tamam işte tesellisi da varEvet evet nasıl olsa testte uyucam
30a bi kaç ay kaldı :) evet küçük götseriyorsun diyorlar banada avantaj bu tabiki :)dimi güzel bişey aslında
sen kaç yaşındasın sende büyük göstermiyosun
aaa hiç göstermiyosun30a bi kaç ay kaldı :) evet küçük götseriyorsun diyorlar banada avantaj bu tabiki :)
Zor ama olsun kuzucum ya, çözümü olsun da bir güncük katlanıverirsin canını sıkma
Evet evet bunada şükürtamam işte tesellisi da var
aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum30a bi kaç ay kaldı :) evet küçük götseriyorsun diyorlar banada avantaj bu tabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?