2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink canım hepsi çok çok güzel nasıl seçeceksin bilemiyorum ben çok zorlandım senin yerine
birde pozların hepsini fotoğrafçımı ayarladı sen örnek gösterdinmi
biliyorsun ben senin tercihlerinden diğer fotoğrafçıyla anlaştım

@blisss İndirimleri de kaçırmazmış :) Bakarım canım artık onlara da.
Mrs Pink Nasıl da güzelsiniz yaa :) Alyansları mı yenilediniz ayrıca, gözümden kaçmadı bak
Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasın O kafaların olmadğını bende çok beğendim poz listemde vardı kendileri
Oo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzel

35x50'den büyüğü de nereye konur ki çok büyük olur sanki Ama cidden nasıl seçilir bilemedim O kafaların olmadığı da güzelmiş kapak olabilecek gibi geldi ay bilemedim hepsi de güzel ki
Di mi ondan güzel kapak olur sanki gibi, ben de bilemedim inan
Ayrıca bence de ya 35*50 ideal sanki daha büyğünü nereye koyayım, binanın dışına astırabilirim tek bi tane yapıp anca Ay megalomanlık böyle bişey herhalde

Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasın O kafaların olmadğını bende çok beğendim poz listemde vardı kendileri
Ay demek ki hepimiz aynı kanıdayız :) Kapak için çok güzel :)
Ayy ahaha çok güldüm yaa Davetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana

Ay demek ki hepimiz aynı kanıdayız :) Kapak için çok güzel :)

Ayy ahaha çok güldüm yaa Davetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana
ikinizde çok megolamansınız

Canım teşekkür ederim çook :)
Ayrıca hayır ben tek kelime bir yönlendirme yapmadım, hepsini o ayarladı. Zaten aklım yerinde değilmiş o saatlerde herhalde unuttuğum şeyler oldu çünkü :)
Oo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzel
Vallahi beğenmenize çok sevindim ya :) İnşallah bir şekilde seçicez artık bakalım
Hahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayız

allah yardımcın olsun canım. ama inş gönlüne göre olur bir yolunu bulursun.
Ee kızlar dün dolma yapanlar elini kaldırsın
bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde
bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz
daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.
Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)
bayıldım tek kelime ile harika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)

Son istediği testi de yaptırıcam zaten canım sonra rahatım inşallah, o zaman karşılıklı yudumlayalım kuzucum

daha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acaba

oh süpermiş inşallah kolaylıkla seçersiniz

Ayy çok teşekkür ederim kuzucuuumm :))
Evet ya galiba öyle olacak, iyice gözümü korkuttunuz
ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla
daha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acaba
bana göre küçüksünüz ama evliliğe göre normalsiniz canım. çok daha küçük gözüküyorsunuz ama ne güzel kıymetini bilin :)

kızlar aranızda şile, ağva, sapanca, maşukiye taraflarına giden, konaklayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…