Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasın
Oo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzelAh kuzucum benim teşekkür ederiiim :)
Ama hayıır yenilemedik. Sadece öncesinde bir partlatma-temizleme işlemi yapıldı ondan mı öyle geldi acaba
Kuzu arka ve ön kapak için 2 tane albüm içi için de 48 tane..
4 de poster var 35*50 . İstersen daha büyük 2 tane de yapabilirim dedi.
O mutlaka olacak not alındı
Di mi ondan güzel kapak olur sanki gibi, ben de bilemedim inan35x50'den büyüğü de nereye konur ki çok büyük olur sankiAma cidden nasıl seçilir bilemedim O kafaların olmadığı da güzelmiş kapak olabilecek gibi geldi ay bilemedim hepsi de güzel ki
Ay demek ki hepimiz aynı kanıdayız :) Kapak için çok güzel :)Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasınO kafaların olmadğını bende çok beğendim poz listemde vardı kendileri
Ayy ahaha çok güldüm yaaDi mi ondan güzel kapak olur sanki gibi, ben de bilemedim inan
Ayrıca bence de ya 35*50 ideal sanki daha büyğünü nereye koyayım, binanın dışına astırabilirim tek bi tane yapıp ancaAy megalomanlık böyle bişey herhalde
ikinizde çok megolamansınızAy demek ki hepimiz aynı kanıdayız :) Kapak için çok güzel :)
Ayy ahaha çok güldüm yaaDavetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana
Canım teşekkür ederim çook :)Mrs Pink canım hepsi çok çok güzel nasıl seçeceksin bilemiyorum ben çok zorlandım senin yerine
birde pozların hepsini fotoğrafçımı ayarladı sen örnek gösterdinmi
biliyorsun ben senin tercihlerinden diğer fotoğrafçıyla anlaştım
Vallahi beğenmenize çok sevindim ya :) İnşallah bir şekilde seçicez artık bakalımOo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzel
Hahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayızAyy ahaha çok güldüm yaaDavetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana
Haha doğru cevap !ikinizde çok megolamansınız
Ayy öyleyiz azıcıkikinizde çok megolamansınız
Her türlü kapışırızHahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayız
Canım benim yaaa bende çok sevindim şimdi sen böyle söyleyinceAyy öyleyiz azıcıkO değil de nasıl paniklemişsem böyle acayip keyfim yerine geldi iyi haberle gelince ya
Her türlü kapışırız
Canım benim yaaa bende çok sevindim şimdi sen böyle söyleyince
allah yardımcın olsun canım. ama inş gönlüne göre olur bir yolunu bulursun.dün akşam yine benimkiyle cebelleştim düğün için istiyorum diyorum ama fuzuli yok masraf gerek yok o paraya balayına gideriz niye milleti eğlendiriyim diyip durdu nasıl ikna edicem bilmiyorum keşke baştan nikahı kabul etmeseydim haklıda 1 seneden beri nikah yaparız diye planlıyorduk şimdide elindeki koz ben kendimi ona göre hazırladım çocuk oyuncağımı pat diye düğün istiyorum diyorsun diyor yetiştiremem olmaz diyor ben hesabımı kitabımı ona göre ayarladım diyor gel de ne de şimdi
bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heraldeEe kızlar dün dolma yapanlar elini kaldırsın
daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz
oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
bayıldım tek kelime ileBugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var
Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)
Ayy çok teşekkür ederim kuzucuuumm :))bayıldım tek kelime ileharika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)
allah yardımcın olsun canım. ama inş gönlüne göre olur bir yolunu bulursun.
bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde
daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.
oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)
bayıldım tek kelime ileharika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)
daha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acabaallah yardımcın olsun canım. ama inş gönlüne göre olur bir yolunu bulursun.
bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde
daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.
oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)
bayıldım tek kelime ileharika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)
oh süpermiş inşallah kolaylıkla seçersinizCanım teşekkür ederim çook :)
Ayrıca hayır ben tek kelime bir yönlendirme yapmadım, hepsini o ayarladı. Zaten aklım yerinde değilmiş o saatlerde herhalde unuttuğum şeyler oldu çünkü :)
Vallahi beğenmenize çok sevindim ya :) İnşallah bir şekilde seçicez artık bakalım
Hahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayız
ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor vallaAyy çok teşekkür ederim kuzucuuumm :))
Evet ya galiba öyle olacak, iyice gözümü korkuttunuz
bana göre küçüksünüzdaha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acaba
Sapanca ve aşukiyeye gittim kuzu ama konaklama dersen o yok iştekızlar aranızda şile, ağva, sapanca, maşukiye taraflarına giden, konaklayan var mı?
Ben gitmiştim ağvaya canım :)kızlar aranızda şile, ağva, sapanca, maşukiye taraflarına giden, konaklayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?