2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa nasıl içine oturdu değil mi

Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.
hemde nasıl küt diye vallahi köşeli inmiyorda ay düşünmek istemiyorum delireceğim inan ki parra da parra parra artık bu şarkıyı söylüyorum

Yaa nasıl içine oturdu değil mi

Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.
bu arada mayıs kısmını anladım da kasım yani önümüzdeki aydan mı bahsediyorsun yoksa ben mi yanlış okudum yani bulabilirsen önümüzde ay nikahlanıcan mayısı düğün yapıcan öylemi

bu arada mayıs kısmını anladım da kasım yani önümüzdeki aydan mı bahsediyorsun yoksa ben mi yanlış okudum yani bulabilirsen önümüzde ay nikahlanıcan mayısı düğün yapıcan öylemi
Yok kasımda nikah için gün alabiliriz anlamında söyledim.

dün akşam yine benimkiyle cebelleştim düğün için istiyorum diyorum ama fuzuli yok masraf gerek yok o paraya balayına gideriz niye milleti eğlendiriyim diyip durdu nasıl ikna edicem bilmiyorum keşke baştan nikahı kabul etmeseydim haklıda 1 seneden beri nikah yaparız diye planlıyorduk şimdide elindeki koz ben kendimi ona göre hazırladım çocuk oyuncağımı pat diye düğün istiyorum diyorsun diyor yetiştiremem olmaz diyor ben hesabımı kitabımı ona göre ayarladım diyor gel de ne de şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…