Canım bende baktım şimdi kırmızı daha güzel duruyorevet kırmızı daha güzel bencede
Taş mı geldi ne
Hahah neyseki yerine ulaşmışşşşşŞut ve gol
Hahah neyseki yerine ulaşmışşşşş
Hoho muhteşem bir soru. Hiçbişey yok desem?
Bütün koşullar aynı desem inanırmısınHoho muhteşem bir soru. Hiçbişey yok desem?
Ay alışveriş de yapmadık evde de pek bişey yok zaten . Buzluktan da bişey çıkarmadığımıza göre bu akşam açız galiba resmen
Sizde ne var kuzuu
Hahaha ev hanımlığı elimizde mi patladı sanki neBütün koşullar aynı desem inanırmısın
Aaa bu da bişey amaaaAa yayla çorbam var sadece pardon
Hahaha ev hanımlığı elimizde mi patladı sanki ne
Aaa bu da bişey amaaaBende de 3 günlük biber dolma var zehirlenmeden atsam iyi olcak 4. gün hatta galiba. Dolapda neden duruyosa hala
Ay alışasım da gelmiyor yaYa şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilirNE yapsak ki acaba basitinden
Oo biber dolması çılgınlığı resmenben biber dolması yapıcam ilk defainş olur
Haha sende miben biber dolması yapıcam ilk defainş olur
Güzel yöntemAy alışasım da gelmiyor yaHayır ne yapacağını bulmak bile bir dert.
Kendimi kurtarmak adına anneme gitmeyi düşünüyorum resmen şuan, ama evdeki diğer birey için durumlar çok tehlikeli
Haha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorumHaha sende miİnşallah biberler sağlamsa bende yarın için hazırlıcam bugünden yarın pişiricem bizim beyefendi sıcak seviyormuş
Güzel yöntemDün ben annemdeydim o yüzden bugüne hiç bişey yok yani kaçış yok kuzucum o yemek illa ki yapılacak
Bir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştımbende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
bu haftayı biber haftası ilan ediyorum
Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilirNE yapsak ki acaba basitinden
Zeytinyağlı mı etli mi?ben biber dolması yapıcam ilk defainş olur
Hahah yemek kardeşiliği o halde bizde yarın başlıyor biber haftasıbende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
bu haftayı biber haftası ilan ediyorum
Hahaha haklı ama sankiHaha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorumE yap diyo. Evde bişey yok diyorum çözüm üretiyo zorla. Alışmalıymışım...
kolaylaştırmak için uğraşıyoruz napalımBir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştım
etli olmucak canım :) tarifin varmı :)Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.
Zeytinyağlı mı etli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?