2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoho muhteşem bir soru. Hiçbişey yok desem?
Ay alışveriş de yapmadık evde de pek bişey yok zaten . Buzluktan da bişey çıkarmadığımıza göre bu akşam açız galiba resmen
Sizde ne var kuzuu
Bütün koşullar aynı desem inanırmısın

Hahaha ev hanımlığı elimizde mi patladı sanki ne

Aaa bu da bişey amaaa Bende de 3 günlük biber dolma var zehirlenmeden atsam iyi olcak 4. gün hatta galiba. Dolapda neden duruyosa hala

Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilir NE yapsak ki acaba basitinden

Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilir NE yapsak ki acaba basitinden
Ay alışasım da gelmiyor ya Hayır ne yapacağını bulmak bile bir dert.
Kendimi kurtarmak adına anneme gitmeyi düşünüyorum resmen şuan, ama evdeki diğer birey için durumlar çok tehlikeli

ben biber dolması yapıcam ilk defa inş olur
Haha sende mi İnşallah biberler sağlamsa bende yarın için hazırlıcam bugünden yarın pişiricem bizim beyefendi sıcak seviyormuş
Ay alışasım da gelmiyor ya Hayır ne yapacağını bulmak bile bir dert.
Kendimi kurtarmak adına anneme gitmeyi düşünüyorum resmen şuan, ama evdeki diğer birey için durumlar çok tehlikeli
Güzel yöntem Dün ben annemdeydim o yüzden bugüne hiç bişey yok yani kaçış yok kuzucum o yemek illa ki yapılacak

bende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
bu haftayı biber haftası ilan ediyorum

Haha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorum E yap diyo. Evde bişey yok diyorum çözüm üretiyo zorla. Alışmalıymışım...

bende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
Bir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştım

Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.
ben biber dolması yapıcam ilk defa inş olur
Zeytinyağlı mı etli mi?

Hahah yemek kardeşiliği o halde bizde yarın başlıyor biber haftası
Haha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorum E yap diyo. Evde bişey yok diyorum çözüm üretiyo zorla. Alışmalıymışım...
Hahaha haklı ama sanki Kaçmamalıyız oturup yemek yapmalıyız

Bir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştım
kolaylaştırmak için uğraşıyoruz napalım
Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.

Zeytinyağlı mı etli mi?
etli olmucak canım :) tarifin varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…