Bence salonu tuttuktan sonra tarih alınmalı. Burada evli arkadaşlar o şekilde yaptılar. Düğün salonunda yer kalmıyor, ama nikah tarihini 6 ay kala zaten hemen dolduramazlar, hemen gider alırsınız. Biz mayısta evleniyoruz, yerimizi tuttuk, nikah tarihini de kasımda alıcaz inşallah.
nikah tarihi ayarlamak kolay iş ama salonu bulmak tarihi ayarlamak daha zor. önce salon olmalı bence.biz öyle yaptık
Bu durum belediyeye göre değişiyor.Bende oyle dusunuyorum olmasi gereken o cunku.
Peki nikahi dugunde yaptirsak cok pahaliya patlar mi tam olarak ucretini bilen var mi?
Cok istiyorum aslinda dugunde olmasini
Bu durum belediyeye göre değişiyor.
Benim bulunduğum belediye bir çok yere göre hayli pahalıydı mesela 480 lira ödemiştik düğünde yaptırmak için.
Kendi belediyenizden ya da yakın çevredekilerden fiyat almanız gerekecek bunun için
belediyeye göre değişiyor 200 civarında bişi vermştik bizBende oyle dusunuyorum olmasi gereken o cunku.
Peki nikahi dugunde yaptirsak cok pahaliya patlar mi tam olarak ucretini bilen var mi?
Cok istiyorum aslinda dugunde olmasini
Nasıl yani ne dedi ki sen duydun mu konuşulanı?
Annem benden önce gidip doktora danışmış ozaman söylemiş annemde bana ciddi bişey olabilir git diye söylemek zorunda kaldı kuzum. Hayır bugün birşey olmadı çok şükür.@blisss Bugün farklı bişey oldu mu?
Sonuçları alınca göstericem zaten canım birkaç yere. Bende öyle düşünüyorum tek yerle kalmam.böyle şeylerde hemen bir olaydan teşhis koymak yada yönlendirmek yanlış zaten. birde tek doktora bağımlı kalmamak laızm. sonucu bi kaç doktora göstermek gerekiyor. birde mutlaka üniversite hastanesine falan git. sonuç çıkıktan sonra ne derse desin sen üni hastanesine profa falan göster.
Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburenKuzu sen iş durumlarını falan daha iyi bilirsin tabi ki ama konuşmalısın bence de bugün gitmeye çalış.Konudan da haberdarlardır sanıyorum o kadar anlayışsız olamazlar herhalde ya. Hem senden önemli değil bir an önce yaptır şunu da bir görsünler sonucu nedir ne değildir diye ..
Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için@blisss kuzu bi yer var alsancakta bayada büyük orda yokmudur ki bi sorsanmı hep oraya yönlendiriyolarda hem yarına kalmamış olursun
Kuzu gidip randevuyu bugüne aldıramıyor musun, yarınkini iptal edersin online randevu sisteminden de yapılabiliyordu devlette. Taksiyle falan da gidilebilir hem.Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen
Hadi ya anladım kuzuAnnem benden önce gidip doktora danışmış ozaman söylemiş annemde bana ciddi bişey olabilir git diye söylemek zorunda kaldı kuzum. Hayır bugün birşey olmadı çok şükür.
Sonuçları alınca göstericem zaten canım birkaç yere. Bende öyle düşünüyorum tek yerle kalmam.
Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen
Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için
Aslında öğleden sonrası müsaitse değiş kuzu randevunu izbanla 1 saate gidersinAnnem benden önce gidip doktora danışmış ozaman söylemiş annemde bana ciddi bişey olabilir git diye söylemek zorunda kaldı kuzum. Hayır bugün birşey olmadı çok şükür.
Sonuçları alınca göstericem zaten canım birkaç yere. Bende öyle düşünüyorum tek yerle kalmam.
Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen
Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için
Bak izin sıkıntın da yok, randevunu değiştirip gidebilirsin bi şekilde ya ona göre azcık erken çıkarsın mesafe fazlaysa . Sen bi baksan randevunu değiştirip değiştireyemeceğine ona göre halledersin yolu kuzu yaimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen
Kuzu gidip randevuyu bugüne aldıramıyor musun, yarınkini iptal edersin online randevu sisteminden de yapılabiliyordu devlette. Taksiyle falan da gidilebilir hem.
Aslında öğleden sonrası müsaitse değiş kuzu randevunu izbanla 1 saate gidersin
Bak izin sıkıntın da yok, randevunu değiştirip gidebilirsin bi şekilde ya ona göre azcık erken çıkarsın mesafe fazlaysa . Sen bi baksan randevunu değiştirip değiştireyemeceğine ona göre halledersin yolu kuzu ya
Kuzu ya baskı yapıyor olmak istemiyorum ama tüm şartlar müsaitken ne bileyim.Kızlar saat 4 uygunmuş bir tek oda çok ters bir saat oluyor 2 gibi çıkmam gerekecek yineEn iyisi yarın sabahtan gideyim ben bir yandanda gitmek istemiyorum nedense
Canım yarın diye izin aldım ya başta şimdi değiştirmekten çekiniyorum bir gün daha bekleyeyim napayımKuzu ya baskı yapıyor olmak istemiyorum ama tüm şartlar müsaitken ne bileyim.
En doğrusunu sen bilirsin tabi ama öyle yada böyle gitmen gerek netice de boşverebileceğin bir durum değil .
Peki kuzucum öyle daha rahat edecekse için öyle yap tabii.Canım yarın diye izin aldım ya başta şimdi değiştirmekten çekiniyorum bir gün daha bekleyeyim napayım
Peki kuzucum öyle daha rahat edecekse için öyle yap tabii.
Güzel hayırlı haberlerle gel de bir gün geç olsun
geçmiş olsun canım
Öyle tabii kuzu da istemişler neticede , "acil" gibi bir kelime kullanmadı diye erteleyecek değiliz di mi? :)Çok acil birşey olsa hemen çektir derdi zaten doktor dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?