2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:) :) bende akrep burcuyum beklemek olmaz bizim burçta ama k.validenler başka bi eve gitseler ne güzel olurr en azından özel geceyi başbaşa rahatça geçirirsiniz yada balayına gidinceee
Ya kaynımla kayınvalidemlerin evi yanyana:) valla bana kalsa balayını beklerim ama sevdicek beklemez:)))

o yorgunlukla bayılıp kalma sakın

Anneme diyorum düğün isterim oynamadan gitmem..Yok kız kendimi fazla yormucam gelinim sonuçta böyle kibar kibar oynarım kendimi hırpalamadan..Sonuçta önemli bir gece :) Bayılıcağımı düşünmüyorum :)

Sevgilime kalırsa seneye eylülde düğün var, ah birde bana sorsa

ooohoo daha varmış ama sen başla en azından zamanı belliiymiş benim söz oldu 25 ekimde 1 ay içinde sevdiceklere gidicez o zamanda nişan düğün konuşulucak :) :) sen bence çeyize başla ilk gecede ne giyeceğini sonra düşünürsün

Bizimde kısmetse düğün başka şehirde olucak, ve söylediğine göre otelde olucaz mecbur, artık otel çalışanları ne yaparsa kabul edicizz,mecburr

Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok, Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın

Uzan böyle koltuğa battaniyeyi de çek kafana kadar, oh misss, o okul bitecek sende işe başlayacaksın o zaman görücem ben seni

Aklımda birşey yok da acayip sorular var kafamda
ahh bitsede kurtulsam yarın okul var
neler var aklında

Vallahi gece için bahanem olur, dansöz, köçek gib oynarım ortalıkta

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin Bende nişandan sonra başlarım diyorum, geç olmaz heralde

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin Bende nişandan sonra başlarım diyorum, geç olmaz heralde

Amin canım inşallahhh :) yoo olmaz ama en azından aklında fikirler olsun intten bak gittiğin yerlerde mağazalara bak sonra karar vermek zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…