• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya bende işi bırakasım var bu ara delirdim galiba kendi mesleğime dönesim var
yemek yapmışssındır ya
demek çeyiz almaktan yıldın vay arkadaş ilk defa duydum bunu bizim topikte:KK70:

bende düşündüm bir ara işi mi bıraksam diye , ama evde de sıkılırım .:KK55:

ben çok sıkıldım hakikaten çeyiz işinden nişanlıyken de böyleydim. Bazı şeyler eksik mesela,ama istediğim anda alırım diye zorlamıyorum kendimi..Avizeler acil olarak alınmalı işte ondan kaçamıyorum :KK53:

yani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedim

canım ben kaçırmışım fotolorı yeni gördüm çok ferah görünüyor eviniz huzurlu mutlu oturun çok güzelmiş eviniz

teşekkür ederim canım,daha güzelleri semin olsunnn..:21:
kişiliği oturmadı evin ama :KK45:

bende düşündüm bir ara işi mi bıraksam diye , ama evde de sıkılırım .:KK55:

ben çok sıkıldım hakikaten çeyiz işinden nişanlıyken de böyleydim. Bazı şeyler eksik mesela,ama istediğim anda alırım diye zorlamıyorum kendimi..Avizeler acil olarak alınmalı işte ondan kaçamıyorum :KK53:
canım ben evde oturmayacağım ama bu işi bırkasım var yoğun olaraktan aile şirketi patron amcam olur ama olmuyor ya patron hep patron
avizeler alınmalı ama seçersin ya çok güzel şeyler var

Kredi kartını çıkarmaya üşenmiştir :KK70:
Haha haklısın olmayacak şey değil :D
yani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedim
Ani bir fren yaptın demek, iyi hayırlı olmuş kuzu :D
demek çeyiz almaktan yıldın vay arkadaş ilk defa duydum bunu bizim topikte:KK70:

Haha yok kuzu ya düğünü yakın olan herkesin başına geldi bu hepimiz bıkmıştık son zaman bişeyler almaktan. O yüzden durulduk bak :D

Haha haklısın olmayacak şey değil :KK70:

Ani bir fren yaptın demek, iyi hayırlı olmuş kuzu :KK70:

Haha yok kuzu ya düğünü yakın olan herkesin başına geldi bu hepimiz bıkmıştık son zaman bişeyler almaktan. O yüzden durulduk bak :KK70:
fren yapmak zorunda kaldık malum bugünde alışverişe çıkacağız eksikler var
hafta sonu pjeması bilmem nesi onları aldım
bugünde diğerleri derken ben iflası çektim:KK70::KK70:
ne sanki son günlerde banyo seti bakan pink hanımcığım vardı:KK70:

Ben de yapıyorum onu :KK70:
ama yani ekstre gelince rengim atıyor hayır bakada çok acımasız sabahın kör vaktinde telefona mesaj atıp sonra mail atmak nedir anladık yani defalarca borcun su bu nedir yani yüzümüze vurma:KK70::KK70::KK70:

canım ben evde oturmayacağım ama bu işi bırkasım var yoğun olaraktan aile şirketi patron amcam olur ama olmuyor ya patron hep patron
avizeler alınmalı ama seçersin ya çok güzel şeyler var

aile şirketi daha zor oluyor demekki..ee çıkman problem olur mu?

Back