- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
yo yo girdim ama dedim ki al alda neyle ödeyeceksin ay sonuyduKredi kartını çıkarmaya üşenmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo yo girdim ama dedim ki al alda neyle ödeyeceksin ay sonuyduKredi kartını çıkarmaya üşenmiştir
ya bende işi bırakasım var bu ara delirdim galiba kendi mesleğime dönesim var
yemek yapmışssındır ya
demek çeyiz almaktan yıldın vay arkadaş ilk defa duydum bunu bizim topikte
greenandblue Evin çok güzel olmuş yaa tam hayal ev, mutlulukla oturun
yani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedim
canım ben kaçırmışım fotolorı yeni gördüm çok ferah görünüyor eviniz huzurlu mutlu oturun çok güzelmiş eviniz
canım ben evde oturmayacağım ama bu işi bırkasım var yoğun olaraktan aile şirketi patron amcam olur ama olmuyor ya patron hep patronbende düşündüm bir ara işi mi bıraksam diye , ama evde de sıkılırım .
ben çok sıkıldım hakikaten çeyiz işinden nişanlıyken de böyleydim. Bazı şeyler eksik mesela,ama istediğim anda alırım diye zorlamıyorum kendimi..Avizeler acil olarak alınmalı işte ondan kaçamıyorum
Kredi kartını çıkarmaya üşenmiştir
Ben de yapıyorum onuyo yo girdim ama dedim ki al alda neyle ödeyeceksin ay sonuydu
Biliyorum canım unutmadım, ama bulaşıcı sonuçta bu huylar
evin harika olmuş canım :) çiçekler ve davetiyede muhteşem. ağız tadıyla oturun inşGeçmiş olsun canım ya
teşekkür ederim canım,daha güzelleri semin olsunnn..
kişiliği oturmadı evin ama
Haha haklısın olmayacak şey değilKredi kartını çıkarmaya üşenmiştir
Ani bir fren yaptın demek, iyi hayırlı olmuş kuzuyani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedim
demek çeyiz almaktan yıldın vay arkadaş ilk defa duydum bunu bizim topikte
doğru dedin bulaşıyor işte alıyormuşum gibi yapıp almamalarBiliyorum canım unutmadım, ama bulaşıcı sonuçta bu huylar
fren yapmak zorunda kaldık malum bugünde alışverişe çıkacağız eksikler varHaha haklısın olmayacak şey değil
Ani bir fren yaptın demek, iyi hayırlı olmuş kuzu
Haha yok kuzu ya düğünü yakın olan herkesin başına geldi bu hepimiz bıkmıştık son zaman bişeyler almaktan. O yüzden durulduk bak
benimkisi tutumluluktan oldu kuzum kart bilgilerini girdim ama yo yo dedimAy evet Trpst na da bulaşmış
ama yani ekstre gelince rengim atıyor hayır bakada çok acımasız sabahın kör vaktinde telefona mesaj atıp sonra mail atmak nedir anladık yani defalarca borcun su bu nedir yani yüzümüze vurmaBen de yapıyorum onu
sen evleneli bir ay mı oldu?Ayy kızlar yaa resmen bugün 1.ayımız . Zaman ne çabuk geçtiiiiii
Seninde mi ya ne çabukAyy kızlar yaa resmen bugün 1.ayımız . Zaman ne çabuk geçtiiiiii
canım ben evde oturmayacağım ama bu işi bırkasım var yoğun olaraktan aile şirketi patron amcam olur ama olmuyor ya patron hep patron
avizeler alınmalı ama seçersin ya çok güzel şeyler var