senden önemli değil ama takma onları git bi an önce
Bence sen ayıp olur izin alamam kısmını düşünme ve ihmal etmeden git doktora. Uyuşmalar, hafıza kayıpları hiç hoş gelmedi bana. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.
zaten şaka da ne biliyo musun ? Konu torun sevgisi vsden açıldı babaanne ben çocuklarımdan çok severim torunlarımı dedialbüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)
tartışmaya gelince. gerçeken saçma olmuş. anne kız arasındaki ilişki kime ne yani. onlarada o şekilde davransan ok ama onları ilgilendirmezki. senin hakkında yanlış düşünürler diye uyarmıştır bence. ama karşı taraf bence çok anlayışlı bunuda yanlış anlayacaklarını sanmıyorum. nişanlının kuruntusu bence.
aynen olayı anlattım saygısızlık yok babaanne bide sessiz sessiz nişanlıma bişeyler dedi oğluna arnavutça konuştu taklılacaksa ben bunları takayım ama beni aradığında çok güzel bir gündü falan dedimHaklısın aslında senin ailenle nasıl konuştuğuna karışamaz kimse, sen onun ailesine karşı saygını seviyeni koruduktan sonra kimsenin birşey deme hakkı yok. Ne bileyim saçma geldi bana da. Babaanne doldurmuş olabilir mi
Aa albümün fotoğrafını çekmedin mi yoksaaaalbüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)
tartışmaya gelince. gerçeken saçma olmuş. anne kız arasındaki ilişki kime ne yani. onlarada o şekilde davransan ok ama onları ilgilendirmezki. senin hakkında yanlış düşünürler diye uyarmıştır bence. ama karşı taraf bence çok anlayışlı bunuda yanlış anlayacaklarını sanmıyorum. nişanlının kuruntusu bence.
Bende korktum delirdiğimi düşünüyordum az kalsınAy kuzu çok ilginç bi durum bu ama ya, bunu ihmal etmemen gerektiğini düşünüyorum. Hafıza kaybı olayı korkutucu bi durum neticede hafife alma, uyuşma falan da baya kafa karıştırıcı. Bi fırsat yatratıp görünmelisin mutlaka öyle boşverme bu durumu
valla kuzu benim işim ondan sıkıntılı ben çok geç çıkıyorum bu aralar ofisteyim çoğu zaman dışarda mesele saçmalıkkuzum takma oda gergin bir gün geçirmiştir bazen benimkide öyle anlışmaz hale geliyor şaşırtıyor beni ama olmaması lazım bizde çalışıyoruz kaç kişinin sıkıntısıyla uğraşıyoruz ama onlar öyle değil
ya karart gözünü sağlık bu rapor al gerekiyorsaKızlar geçen gün noter işi için izin istedim 1 saat zorla alabildim gitmeyince kaldı şimdi bahane olarak düşünebilir ondan çekiniyorum
zaten şaka da ne biliyo musun ? Konu torun sevgisi vsden açıldı babaanne ben çocuklarımdan çok severim torunlarımı dedi
Ablasıda işten zeroglunun nişanlısını daha çok sever dedi güldük sonra anneme döndü annemde takılarak bilmem ki sever miyim zroglunu dedi bende çatalı aldım elime bak hadi şimdi söyle dedim güldüler bayağı
kesinlikle karşı tarafın takacağını zerre sanmam çok mantıksız geldi bana ortada saygısızlık yok bişey yok bağırma çağırma yok neden yanlıs düşünülsün yok yere ne bu şimdi diye saçma geldi
aynen olayı anlattım saygısızlık yok babaanne bide sessiz sessiz nişanlıma bişeyler dedi oğluna arnavutça konuştu taklılacaksa ben bunları takayım ama beni aradığında çok güzel bir gündü falan dedim
ya karart gözünü sağlık bu rapor al gerekiyorsa
hadi bakalım hayırlısı inşallah temiz çıkar haberdar et biziGerçekten kötü birşey yok ortada kuzum. sıkma canını birbirini ve aileleri tanıma aşamasında oluyor böyle şeyler.
C.tesi gidicem özele ayarladım şimdi
Amin canım inşallahhadi bakalım hayırlısı inşallah temiz çıkar haberdar et bizi
yok canım sıkmadım ama gıcık oldum gereksiz işlerGerçekten kötü birşey yok ortada kuzum. sıkma canını birbirini ve aileleri tanıma aşamasında oluyor böyle şeyler.
C.tesi gidicem özele ayarladım şimdi
bu fiyata mı aldın acaba o setiAy benim aldığım banyo setinin içinden fırçası çıkmamıştı yaa, şimdi modeşi budum tek fırçaını alayım dedim 65 ira 55 lira . E yok artık yani!
http://www.evmanya.com/urun/338738-inverno-venus-kahve-5-parca-banyo-seti
Setin fiyatı da ayrı saçmalık zaten .
Ay hayır işte kuzuu, bu fiyata alsam fırçasına 55-60 li,raya vermeye acımicam zaten böylebu fiyata mı aldın acaba o seti
Tamam canım haber veiririmyok canım sıkmadım ama gıcık oldum gereksiz işler
sen git bizede haber et
Ay ne kadar da güzel buu :))Ay hayır işte kuzuu, bu fiyata alsam fırçasına 55-60 li,raya vermeye acımicam zaten böyle
Ben resmen sadece kovasının fiyatına aldım bunu 100 liraya :)
Ah teşekkür ederiim kuzucuuum :) Ama fırçası yok yaaaAy ne kadar da güzel buu :))
Kuzuuuu albümm nasıll kiii yokmu göremicekmiyiz :)albüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)
boşver kuzu takılma sen ortada abes bişey yok bencede, sanmıyorum onlarında takılacağınızaten şaka da ne biliyo musun ? Konu torun sevgisi vsden açıldı babaanne ben çocuklarımdan çok severim torunlarımı dedi
Ablasıda işten zeroglunun nişanlısını daha çok sever dedi güldük sonra anneme döndü annemde takılarak bilmem ki sever miyim zroglunu dedi bende çatalı aldım elime bak hadi şimdi söyle dedim güldüler bayağı
kesinlikle karşı tarafın takacağını zerre sanmam çok mantıksız geldi bana ortada saygısızlık yok bişey yok bağırma çağırma yok neden yanlıs düşünülsün yok yere ne bu şimdi diye saçma geldi
aynen olayı anlattım saygısızlık yok babaanne bide sessiz sessiz nişanlıma bişeyler dedi oğluna arnavutça konuştu taklılacaksa ben bunları takayım ama beni aradığında çok güzel bir gündü falan dedim
höhhh deseydinAy benim aldığım banyo setinin içinden fırçası çıkmamıştı yaa, şimdi modeşi budum tek fırçaını alayım dedim 65 ira 55 lira . E yok artık yani!
http://www.evmanya.com/urun/338738-inverno-venus-kahve-5-parca-banyo-seti
Setin fiyatı da ayrı saçmalık zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?