en iyisiöyle de denedim canım, örtü kalın, kenarlar ince olduğu için istediğim gibi durmuyor .Kaldırdım zaten
sağol canım teşekkür ederim hni hani resimlerin bakıyımgüle güle kullan canım.
benimde foto albümün geldiki :)
Resim çekemiyordum ne yazık ki :) Sonra sıkıntı çıkıyor.hadiyaaaa bende merak ettim resim çekeydin
Ayy inanmıyorum düğünde yapan yer değilmi kuzu bu neden öyle yaptılar ki ayyy gelde öldürme şimdi üzülme ama buluruz güzel bi yerKızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
geçmiş olsun kuzum üzüldüm adına daha önce gittiğin araştırdığın bir kuaför değilmiydi canımmKızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
Geçmiş olsunngünydn kızlar hasta kervanına bende katıldımm
Aa ama bu ne ya bu devirde hala bunlardan bi haber kuaför olmasını da anlayamıyorum gerçekten. Bu işi yapıp zerre internet araştırması bile yapmıyorlar galiba.Kızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Ayy inanmıyorum düğünde yapan yer değilmi kuzu bu neden öyle yaptılar ki ayyy gelde öldürme şimdi üzülme ama buluruz güzel bi yer
geçmiş olsun kuzum üzüldüm adına daha önce gittiğin araştırdığın bir kuaför değilmiydi canımm
Geçmiş olsunn
Aa ama bu ne ya bu devirde hala bunlardan bi haber kuaför olmasını da anlayamıyorum gerçekten. Bu işi yapıp zerre internet araştırması bile yapmıyorlar galiba.
Üzüldüm kuzu adına, inşallah yakın bi tarihe ayarlayabilirsiniz.
gerçekten çok kötü olmuş daha önce yaptırdığın yer değil miydi?Kızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Geçmiş olsunn
Aa ama bu ne ya bu devirde hala bunlardan bi haber kuaför olmasını da anlayamıyorum gerçekten. Bu işi yapıp zerre internet araştırması bile yapmıyorlar galiba.
Üzüldüm kuzu adına, inşallah yakın bi tarihe ayarlayabilirsiniz.
Yukarda anlattığım gibi canım daha önce yaptırdığım yer değildi ama tanıyorduk, neyse dediğin gibi içime sinmeyecekti yaptırsaydımgerçekten çok kötü olmuş daha önce yaptırdığın yer değil miydi?
nasıl yaparlar bunu şaka gibi sen sakin ol canım müsait bir zaman ayarlar en kısa süre içinde yaparsınız
baştansağma olacağına olmamış daha iyi aslında
içine sindiği gibi olur inşallah
geçmiş olsun canımgünydn kızlar hasta kervanına bende katıldımm
kötü olmuş canım ama boşver takılıp üzme kendini. düğün günü böyle bişi olsaydı felaket olurdu ama sadece çekim olacak stres yapma keyfini çıkarKızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Düğün günü olsa gerçekten kötü olurdu allahtan provalar vargeçmiş olsun canım
kötü olmuş canım ama boşver takılıp üzme kendini. düğün günü böyle bişi olsaydı felaket olurdu ama sadece çekim olacak stres yapma keyfini çıkar
canım daha bi on beş günün var havaların soğuması için yeter ki yağmursuz günü bulalımYukarda anlattığım gibi canım daha önce yaptırdığım yer değildi ama tanıyorduk, neyse dediğin gibi içime sinmeyecekti yaptırsaydım
İşte benim için sadece pazar günleri uygun olmadı mayısa kalacakcanım daha bi on beş günün var havaların soğuması için yeter ki yağmursuz günü bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?