2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkür ederim kuzucum ama ben aslında huzursuz oluyorum evi böyle hep temizlesem yeridir hafta bir dip köşe olmuyo çünkü

kızlarr çıldıracağım ne yoğun gündü şuan oturdum
bu arada hala mı temizlik

İyiyim çok şükür yorgunum biraz dün gece banyoyu temizledim de geç saate kadar Sen nasılsın ?
ayy düzene girene kadar böyle yorulacaksın ben daha iiyiym ama haftasonundan beri halsizlikten dolayı evde hiç bişi yapmadım şuan aldı başını gidiyor :) benimde bu akşam buna bir dur demem lazım yarına misafir var çünkü

İş yapmak sorun değilde banyo sinirimi bozuyor bataryalar, metal olan her yer de su lekeleri var sildiğim halde geçmiyor sıfır bina da kireç lekelerinin işi ne dimi sanki aylardır temizlenmemiş gibi onca şey yaptım geçmedi ilk fırsatta değiştiricem hepsini.
Benim de akşama misafirim var ondan dünden birşeyler halledyim dedim, sen nasıl oldun toparlayabildinmi biraz canım ?

ilaç kullanıyorum daha iyiyim ama halsizlik hala var uzunca yatıp dinlenmek istiyorum ama bu pazar doluyum haftaya ilk yatılı misafirim gelecke gene doluyum.bunları düşününce dahada halsiz hissediyorum sanırım kendimi.
bataryalar hep öyle canım ya. bizimkilerde öyle. ilk temizlediğimde nasıl parlıyorlar ama sonra sinir bozucular. kim gelecek sana bugün

Hadi bakalım yatılı misafirmi geliyor kolay gelsin Ya benim ilk temizlendiğinde de gitmiyor lekeler işte anlamıyorum Annem kız kardeşim arkadaşım ve annesi gelecekler canım eşim bu akşam evde yok bende onları davet ettim

aa çok yabancı değillermiş gene. ama benimde en önemli misafirlerimde annemler. çok özenmiştim onlardan sınavı geçtin mi tamamdır :)

aa çok yabancı değillermiş gene. ama benimde en önemli misafirlerimde annemler. çok özenmiştim onlardan sınavı geçtin mi tamamdır :)
Annemleri ve kayınvalidemleri ayrı yemeğe alıcam zaten ama daha erken biraz daha oturmalı düzen,
bu önden bir ziyaret olacak annemin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…