• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama bu bırakmayacağını ntmamayacağını göstermez heleki ağır kalabalık misafir gelince birşeyler yetiştirmede yada unuttuğunda benm evde başıma gelmişti Allahtan anacığım tahta kaşık kullanılyor ama o bile yanmıştı ne kızmıltı bana anlatamam :KK67: çorba yaparken hiç unutmam karıştırırken nereye gittiysem :KK70:
Yok ya unutmam ben benim çelikler de var çelik tencerede onları kullanıyorum onlarıda içinde bırakmam hiç :) kaşık koyma şeyi varya ona koyarım hep :D

güzelmiş seninkide güle güle kullan canım ben en iyisi kahve çay makinem tost makinemin renginden kombin yapayım açıkta olan ev aletleri onlar öyle değilmi sizce

gnaydın kızlar :)

canım bence hem tahta hem silikon olmalı.çünkü iki settede tek kaşık var mesela aynı anda lazım olabiliyor. Mrs Pink Mrs Pink e katılıyorum saplarına dikkat et benim silikonun sapı plastikmiş bırakmıştım içinde hafif erime yapmış kenarı :)

baharatlık içinde koyacağın kavanozun olsun ama sürekli kullanmak için elinin altında duracak küçüklerede ihtiyaç oluyor. @Conchiglia dediği gibi. benimkide albümde var. bambu benimki migrostan almıştım essedede gördüm benzerini ve acayip memnunum. tavsiye ederim.

Ayy öyle diyince bi hak verdim bak tamam , sabırla bekliyoruz ama :KK70: :KK70:
Hof ben de yapmışsındır diye heyecanlanmıştım ya :KK70: :KK70:
Ya anlamadım gitti bir türlü fırsat olmadı dün patlıcan aldım kızartma yapalım kolay dedi kaldı yine :rolleyes:

Back