2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oooo dikkat edin kuzularr kendinize

Ayy aman dikkat et ya her mevsim geçişi aynı terane bi kurtulamadık hastalıklardan Gerçi ben kolay hastalanmam bu seviyede kalırım genelde inşallah yine öyle olur

Servis şoförüne selam olsun ne diyeyim...

Bizden de selamlar ozaman kuzucum şoför beye dikkat etmeye çalışıyorum maskeylemi gelsem acaba işe

çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendineee
Sağol canım
Sorma ya izin konusu kabus zaten, bu halde işe geleceğim aklıma gelmezdi ama mecbur
Ben de öyledim işte bir de ekstraları.
Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı

Hepiniz p.tesi kaptınız şifayı akşamları dinlenmeye çalışın bari

Bizden de selamlar ozaman kuzucum şoför beye dikkat etmeye çalışıyorum maskeylemi gelsem acaba işe
Mantıklı çözüm, kesin yap derim
Seni almamıştı dimi ayy kimsedemi olmuyo seni aricak kuzu
Ya kuzu zaten beklemeyip gitme mevzusu değil ki, bu iki gün üst üste 15 dk rötarlı geldi, kimseye bi haber vermedi, 2. gün de benim önümden basıp geçti, etrafta ne taksi var ne yollar açık gidemedim bi türlü. Sonra zaten taksi parasını da ona ödettiler muhtemelen. Yani sen oradan yolcu alıyorsun, onca yağmurda bekletmişsin, durup bir bakmak zorundasın.. Hani bu beni görmez kesin diyerek bile bile de açıkta bekledim saklanmadım yağmurdan. Zaten garip garip tripleri var kaç kişi şikayet etti adamı bana mısın demiyor. 2 saniye beklediği adamın arkasından bi ton laf söylüyor.
Ben de öyledim işte bir de ekstraları.
Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı
Ah şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.

Hadi yaaa sorunlu heralde yaa bazen oluyo öyle tipler bizimde önceki amca öyle tuhaftı şikayet edin firmaya değişsinler ki değişmek zorundalarda iki çemkirip kırıcaksın kafasını

Hadi yaaa sorunlu heralde yaa bazen oluyo öyle tipler bizimde önceki amca öyle tuhaftı şikayet edin firmaya değişsinler ki değişmek zorundalarda iki çemkirip kırıcaksın kafasını
Şikayet ettik özür için pizza kola yolladılar
Evet kuzu ya , lanetli Pazartesiymiş baya :)

Evet öğrencilere karşı çok sinirliyim bu ara hiç güzel şeyler geçmiyor içimden
Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte

Şikayet ettik özür için pizza kola yolladılar

Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte
yani sende ye pizzayı iç kolanı sus bırak amca söylensin sen yağmurda ıslan hasta ol iizn alama
ama pizza var yani

Hahah Ay yolları kitlemeseler güzel çocuklar aslında
kuzum ya yazıkcağızlar servislerde uyuklayarak gidiyor
olmadı otobüs falan çoçukcağızlar mevcut araçları kullanıyor sen örtmenlere müdürlere kız

kuzum ya yazıkcağızlar servislerde uyuklayarak gidiyor
olmadı otobüs falan çoçukcağızlar mevcut araçları kullanıyor sen örtmenlere müdürlere kız
Onlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz!
Onlar uyukladığı için ben oturup da uyuklayamıyorum ayrıca minibüste ya o da ayrı bir dert

baklavaya kandırabiliriz yani seni
Ay çok seviyorum fıstıklı baklavayı Hazır çılgınlar gibi kilo vermişken bol bol tatlı yiyebilirim bence
Onlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz!
Onlar uyukladığı için ben oturup da uyuklayamıyorum ayrıca minibüste ya o da ayrı bir dert
Zalımsın pinkciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…