Servis şoförüne selam olsun ne diyeyim...E daha ne olsun acaba kuzu hasta olman için tüm şartlar oluşmuş
Oooo dikkat edin kuzularr kendinizeValla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
Ayy aman dikkat et ya her mevsim geçişi aynı terane bi kurtulamadık hastalıklardanGerçi ben kolay hastalanmam bu seviyede kalırım genelde inşallah yine öyle olur
Servis şoförüne selam olsun ne diyeyim...
Seni almamıştı dimiServis şoförüne selam olsun ne diyeyim...
Sağol canımçok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendineee
Sorma ya izin konusu kabus zaten, bu halde işe geleceğim aklıma gelmezdi ama mecburHmm anladım canım ah şu izin olayları yokmu benimde öğleden sonra işim var nüfusta ve noterde ama müdürüm izin vermedi yoğun bakarız dedi
Bizim şirkette de hasta çok ya salgın varmış korkuyorum bende olucam diyeİlaç alıyormusun canım ?
Ben de öyledim işte bir de ekstraları.Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
Sağol canım
Sorma ya izin konusu kabus zaten, bu halde işe geleceğim aklıma gelmezdi ama mecbur
Ben de öyledim işte bir de ekstraları.
Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı
Mantıklı çözüm, kesin yap derimBizden de selamlar ozaman kuzucum şoför beyedikkat etmeye çalışıyorum maskeylemi gelsem acaba işe
Ya kuzu zaten beklemeyip gitme mevzusu değil ki, bu iki gün üst üste 15 dk rötarlı geldi, kimseye bi haber vermedi, 2. gün de benim önümden basıp geçti, etrafta ne taksi var ne yollar açık gidemedim bi türlü. Sonra zaten taksi parasını da ona ödettiler muhtemelen. Yani sen oradan yolcu alıyorsun, onca yağmurda bekletmişsin, durup bir bakmak zorundasın.. Hani bu beni görmez kesin diyerek bile bile de açıkta bekledim saklanmadım yağmurdan. Zaten garip garip tripleri var kaç kişi şikayet etti adamı bana mısın demiyor. 2 saniye beklediği adamın arkasından bi ton laf söylüyor.Seni almamıştı dimiayy kimsedemi olmuyo seni aricak kuzu
Ah şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.Ben de öyledim işte bir de ekstraları.
Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı
Hadi yaaaMantıklı çözüm, kesin yap derim
Ya kuzu zaten beklemeyip gitme mevzusu değil ki, bu iki gün üst üste 15 dk rötarlı geldi, kimseye bi haber vermedi, 2. gün de benim önümden basıp geçti, etrafta ne taksi var ne yollar açık gidemedim bi türlü. Sonra zaten taksi parasını da ona ödettiler muhtemelen. Yani sen oradan yolcu alıyorsun, onca yağmurda bekletmişsin, durup bir bakmak zorundasın.. Hani bu beni görmez kesin diyerek bile bile de açıkta bekledim saklanmadım yağmurdan. Zaten garip garip tripleri var kaç kişi şikayet etti adamı bana mısın demiyor. 2 saniye beklediği adamın arkasından bi ton laf söylüyor.
Ah şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.
Evet kuzu ya , lanetli Pazartesiymiş baya :)Hepiniz p.tesi kaptınız şifayıakşamları dinlenmeye çalışın bari
Evet öğrencilere karşı çok sinirliyim bu ara hiç güzel şeyler geçmiyor içimdenAh şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.
Şikayet ettik özür için pizza kola yolladılarHadi yaaasorunlu heralde yaa bazen oluyo öyle tipler bizimde önceki amca öyle tuhaftı şikayet edin firmaya değişsinler ki değişmek zorundalarda iki çemkirip kırıcaksın kafasını
Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekteEvet kuzu ya , lanetli Pazartesiymiş baya :)
Evet öğrencilere karşı çok sinirliyim bu ara hiç güzel şeyler geçmiyor içimden
yani sende ye pizzayı iç kolanı sus bırak amca söylensin sen yağmurda ıslan hasta ol iizn alamaŞikayet ettik özür için pizza kola yolladılar
Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte
deme öyle kuzu öğrencilere biliyorsun bir yanım eğitimciEvet kuzu ya , lanetli Pazartesiymiş baya :)
Evet öğrencilere karşı çok sinirliyim bu ara hiç güzel şeyler geçmiyor içimden
He ya peyniri lastik tadında bim pizzasıyani sende ye pizzayı iç kolanı sus bırak amca söylensin sen yağmurda ıslan hasta ol iizn alama
ama pizza var yani
Hahahdeme öyle kuzu öğrencilere biliyorsun bir yanım eğitimci
baklavaya kandırabiliriz yani seniHe ya peyniri lastik tadında bim pizzasıBari fıstıklı baklava yollasalardı
kuzum ya yazıkcağızlar servislerde uyuklayarak gidiyorHahahAy yolları kitlemeseler güzel çocuklar aslında
hadi yaaaŞikayet ettik özür için pizza kola yolladılar
Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte
Onlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz!kuzum ya yazıkcağızlar servislerde uyuklayarak gidiyor
olmadı otobüs falan çoçukcağızlar mevcut araçları kullanıyor sen örtmenlere müdürlere kız
Ay çok seviyorum fıstıklı baklavayıbaklavaya kandırabiliriz yani seni
Zalımsın pinkciğimOnlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz!
Onlar uyukladığı için ben oturup da uyuklayamıyorum ayrıca minibüste ya o da ayrı bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?