2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen ç.makine ve buzdolabı içime sinmedi yoksa mini fırın ocak ve b.makine ok ama diğerleri belki alırlar ama en azından şimdiden erkenden söyledim yani geç olmadan iyi oldu ç.makinesinde bu tür şeyler yıknmazmış zaten yasakmış ama kuru temizlemeyede para dayanmaz yılda 3 defa gider gibi sizce

Niye yıkamayacakmışsın ayol
Ben bal gibi de yıkarım
kuzu hem zarar verdiğini söylüyorlar hemde benim yıkadıktan sonra kurutacak yerim yok istesemde yıkayamam sanırım
çamaşır makinasının kazanına zarar verdiğini söylüyorlar canım.

en başta buzdolabı dimi benimde dikkatimi çekti babamda aynı şeyi söyledi akşam bu ne çok küçük dedi buradaki arkadaşıma da gösterdim oda ne modelini ne de kg beğendi hepten zaten gözümden çıktı bakınca da aynı şeyi gördüm aynen bence de 7 ve üstü olsun ç makinesi orda da dedim bana dediler ki çok büyük dolduramazsın yazık 5 kg iyidir dediler sustum. buzdolabı da küçük olsun belki kiralık eve sığmaz yok mini fırını üstüne koyardınız daha ne olsun falan tarzı konuşuldu yani o anda heyecan dan gözüm görmedi hayalim gri ve inox tu tamam beyaza da razıyım ama o zamanda benim beğendıklerim olsun kullanacak olan benim sonuçta.. bende yıkarım çıkar illaki çamaşırım gelenim gidenim olur yani uzun yıllar kullanıcaz. kiralık ev olacağı için renkte gri düşünmştüm ama beyazda olabilir

İyi yapmışsın canım bencede çamaşır mak. kg az gerçekten yeterli olmaz. bulaşık çok önemli değil zaten ama buzdolabı ve çamaşır mak. önemli çok kullanıyorsun sonuçta

mağazadan aldım hep canım bayan oluyor genelde

canım davetiyeni düşün. 100 tane dağıttıysan atıyorum 50 kişi olarak hesap et.az gelmesin ama kalsa sorun değil zaten 2 tane alanlarda oluyor. benim yetmişti artmıştı bile
bakalım 250-300 arası düşünüyorumm

kuzu hem zarar verdiğini söylüyorlar hemde benim yıkadıktan sonra kurutacak yerim yok istesemde yıkayamam sanırım

çamaşır makinasının kazanına zarar verdiğini söylüyorlar canım.
aynen benimkinin abileri beyaz eşya işleri aynısını dediler atııyosun makineye 3.kg örnek suyla birlişince oluyor 23.kg kazan f-dayanmıyor belirli süreden sonra elinizde kalır makine dediler

Bende 8 kg var ikimizin çamaşırları dolduruyor valla 2 haftalık evliyim 3 kere çamaşır yıkadım

Bende 8 kg var ikimizin çamaşırları dolduruyor valla 2 haftalık evliyim 3 kere çamaşır yıkadım
Hahaha ay en güzel bi cümle oldu o
Ben de 3 haftalık evliyim kaç kez çamaşır yıkadım hatırlamıyorum ama annem bu kadar sık yıkamıyordu evde 4 kişiyken yani sorun bende mi acaba en az 7-8 kez çalıştı o makine o da en az diyorum!

Ya çok normal bence biz daha 4-5 gündür evdeyiz birde düşün balayı dönüşü bir sürü çamaşır çıktı zaten

Ayy bana bi tırsma geldi ya Arkadaşım aradı şimdi , bize gelecek de akşama geç saatte kocası da gelecek. Ama evde sadece kabak var Ve ben ondan önce geçemicem eve . Allahım ne olacak benim halim şimdi

Ya çok normal bence biz daha 4-5 gündür evdeyiz birde düşün balayı dönüşü bir sürü çamaşır çıktı zaten
Aynen kuzu balayı dönüşü bir dolu çamaşır vardı yıkanacak heyecanla yıkamıştık onları
Ama suçluyu buldum tabi ki eşim. Dün bana 2 tane pantolon için makina açtırdı resmen. Sdece iki siyah pantolon! Ben de tırım tırım başka çamaşır arıyorum koyu renk olsa da yıkasam diye görmen lazım hahah

Ayy bana bi tırsma geldi ya Arkadaşım aradı şimdi , bize gelecek de akşama geç saatte kocası da gelecek. Ama evde sadece kabak var Ve ben ondan önce geçemicem eve . Allahım ne olacak benim halim şimdi

Aaa ama iki tane pantolon için çalışırmı makina olmadıı israf
Giderken mantı al kuzu onu yaparsın hemen eve gidince

Aaa ama iki tane pantolon için çalışırmı makina olmadıı israf
Giderken mantı al kuzu onu yaparsın hemen eve gidince
Valla hem de ne israf ama iş yerinde giydikleri onlar el mahkumdu
Ay süpersin kuzu vallaaa, çok iyi fikir oldu bu yufkacıyı da kestirmiştim gözüme buranın mantısı güzeldir diye öyle yapayım ben sağoll

Valla hem de ne israf ama iş yerinde giydikleri onlar el mahkumdu
Ay süpersin kuzu vallaaa, çok iyi fikir oldu bu yufkacıyı da kestirmiştim gözüme buranın mantısı güzeldir diye öyle yapayım ben sağoll
Rica ederim canım ya mantı kurtarıcı kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…