- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ne şanslısın maşallah :)Kizlarr selam
tum gun gezdim :) olley ya tatillere bayiliyoruum
hayalseverrr instagramda byprimare gibi bi hesap var fotografli tepsi yapiyor cok hosuma gitmisti birazdan fotograf atarim :)
Canim elifle_pembehayaller gibi biseydi hesabin adi. Ama dedgm gibi ben de organizasyonla ugrastgm icin bana verdigi fiyat oldugunu soylemsti ama yine de uygundur ve kalpli fln her kesim yapiyor :)
kizlar ben organizasyon firmasinda calistigim icin sahne dekarosyon fotografci kameraman sanatci vs bedava olcak. Dugun hikayemi davetiyemi filanda kendim yapicam isimin avantaji olcak
Aciliyeti varsa önermem bak, bayağı uzun sürüyor çünkü gelmesi.. Bedava kargoyu seçince tabi.. Diğer türlü başka kargo seçebiliyorsun ama aldığın ürünün 3-5 katı sadece kargo tutuyor. Beğendiğin bişi olursa canım alman konusunda yardım edelim.
Ne şanslısın maşallah :)
Ben de banka karti var garantinin onu kabul etmiyor canimanneminkini denedim onu da kabul etmedi..bankayi aradim bi sorun yok diyor anlamadim
Orda master card secenegi varBanka kartı geçerli değil diye biliyorum ben, kredi kartı olması lazım..
nasıl bişey var aklında canım ben dış çekimi galatada istiyorum bizim için özel diye:)ben fotografci degil de konsept arayisindayim. Cok abartili bisey istemiyorum düğün cekimi gibi.
daha once yazmistim sevdicegimin is cevresinde fotografci vs. cok var. Cok profesyonel olmasa da olur bu söz-nisan oldugundan cok onemsemiyorum. Bir deneme olucak eger begenirsem nikahta da bu sekilde yaptiricam.
malesef bilmiyorum :)Kizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??
kuzum çok para istiyolar böyle tepsilere yaBuydu tepsi :)hayalseverrr
Hayırlı sabahlar kızlar
İstanbul'un yağmuru, ahh ne kadar da güzel
Dün tatilden faydalandık ve ilk önce gelinliğimin dantelleri kumaşları her şeyini seçtik gelinlikçimle gidipsonrasında da Kilim mobilyaya gidip bir güzel evimizin eşyalarını seçtik nişanlımla (ben seçtim, o da; peki dedi gerçi )
Üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çok mutluyumŞafak 99
Ayy cok güzel yaa :) ne güzel çoğunun yükü kalkmışş darısı bizee :) bn hc bsey secemicekmişim gibi geliyooHayırlı sabahlar kızlar
Dün tatilden faydalandık ve ilk önce gelinliğimin dantelleri kumaşları her şeyini seçtik gelinlikçimle gidipsonrasında da Kilim mobilyaya gidip bir güzel evimizin eşyalarını seçtik nişanlımla (ben seçtim, o da; peki dedi gerçi )
günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)
hayirli olsuun tum hazirliklarin. Iki basamaklara dusmussunuzz :)Hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kızlarrrçok sevindim ne güzel hayırlı olsun inşallahh :)
gunaydinn canim ne heyecanlisindir simdi senGünaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh
Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh
günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)
Bendee bendeeeeeGünaydın kızlar,
pazartesi sendromu gibi birşey oldu bende adapte olamıyorum işe
öğlene doğru alışırsın canım :)günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)
ayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)Hayırlı sabahlar kızlar
hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh
öğleden sonra kendine gelirsin canım günaydınnn :)Günaydın kızlar,
pazartesi sendromu gibi birşey oldu bende adapte olamıyorum işe
öğlene doğru alışırsın canım :)
ayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)
hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)
ayyy çok heyecanlı ya inşallah herşey çok güzel geçer :)
öğleden sonra kendine gelirsin canım günaydınnn :)
kızlarrr
fuara gidecek olanınız var mı?
16-18 Ocak 2015de lütfi kırdar kongre ve sergi sarayında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?