o zman bir kaç foto ekliyorum sen vekuzu ya bende görmedim fotoğraflarını
evet risk almayayım dedim 3 iş günü içerisinde gelecekmiş bakalım onay için aradılar şimdi
Evet daha uyguna geldi bakalım insallah iyidir
Teşekkür ederim kuzucum
hoş geldin hayırlı olsun bende mayıs geliniyim inşallah ben bernardo ve paşabahçeyi beğeniyorum ama site dersen evmanya,dekorozon,n11 gibi bilindik aldığımız siteler var rahatlıkla alışverş yapabilirsinMerhaba bayanlar bende 2015 ağustos geliniyimAlışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı? Şık bir kahve takımına ihtiyacım var ama bulamıyorum gördüğünüz bildiğiniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
güle güle kullan ya kuzular ikea da ütü masası varmış hemde aynalı halam söyledi onlar kuzenim falan çok araştırır böyle şeyleri hemde asılıyormuş duvar aynası gibi bişi oluyormuş yalnız amcam bayram hediyesi almış o yüzden alamam ekstra içimde kaldı isterseniz bir bakın derim modern birşeye benziyor gibi geldikızlar ben ütü masamı aldım dün gösterdiğimde stok tükenmiş siteyi bilmiyorum diye kapıda ödemeyle aldım http://www.evmarketi.com/page.php?a...&name=dogrular-silvia-utu-masasi-kol-aparatli
kuşum bende mantar tıpalı şişelere şeker yaptırdım balık yağına hemen başlıyosun elbiseni bile atmıştın ki
sonnra tepsin
evet @curlygirl sepet almış oda banyoda kullanıyormuş bende iptal ettim kutuyu zaten
güle güle kullan ya kuzular ikea da ütü masası varmış hemde aynalı halam söyledi onlar kuzenim falan çok araştırır böyle şeyleri hemde asılıyormuş duvar aynası gibi bişi oluyormuş yalnız amcam bayram hediyesi almış o yüzden alamam ekstra içimde kaldı isterseniz bir bakın derim modern birşeye benziyor gibi geldi
hmm öylemi görmedim ben açıkçasıbiliyorum onları canım ya ama çok kullanışlı gelmedi bana
Canım maşallah herşey çok güzel göüzüküyor allah tamamına erdirsin inşallah
amin canım teşekkür ederim sizin düğün arasına denk geldiğinden koymuştum aslında hepsiniCanım maşallah herşey çok güzel göüzüküyor allah tamamına erdirsin inşallah
teşekkürler canımgreenandblue ve Trpst kızlaar harika görünüyorsunuzz. MaşaAllah bizim topiğin kızları hepsi ayrı bi güzeell
greenandblue ve Trpst kızlaar harika görünüyorsunuzz. MaşaAllah bizim topiğin kızları hepsi ayrı bi güzeell
amin canım işte bende bohça için uğraşıyorum şimdi sonra çeyiz hazırlıkları devam sen ne yaptın avizeler mi eksikti aldın mı?Çok beğendim ya , Allah tamamına erdirsin en kısa süredemaşallahhh
amin canım işte bende bohça için uğraşıyorum şimdi sonra çeyiz hazırlıkları devam sen ne yaptın avizeler mi eksikti aldın mı?
evet görmemişim tebrikte edemedim kuzucum kusura bakmaamin canım teşekkür ederim sizin düğün arasına denk geldiğinden koymuştum aslında hepsini
Amanınn çok güzel hepsiKızlar bende bu aralar gecelik ve çamaşır alışverişi yapıyorumalbüme ekledim birazını bakabilirsinizzz
bulursun ya şimdi rahat rahat ohh telaşe bitti kısmenAllah yardımcın olsun . Ben almadım henüz avize, bulamadım güzel bir şey..kaldı öyle
kuşum olur mu hiç malum evlenmekle meşguldun ay şaka gibi evlisiniz şuanevet görmemişim tebrikte edemedim kuzucum kusura bakma
Amanınn çok güzel hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?