2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Beğenmenize çok sevindim gerçekten senin dediğin yere gittim canım oradan aldım bende

çok naziksin bu arada kaçırmış olabilirim ben, senin sözün nişanın aynı anda oldu dimi?
maşallah çok mutlu olunnn

evet ama az önce kaldırdım fotoları kuzum burun farkıyla ama sana atarım ben evet ben ayrı nişan istemedim resmen kalp krizi geçiriyorm heyecandan bide ani olduğu için yer sorunu oldu nişan yapmadım evde nişan oldu aslında

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah..Bende evde yapmıştım, iyi oluyor bence ..zaten yeterince stres yaşayacaksın,o kusur kalsın

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah..Bende evde yapmıştım, iyi oluyor bence ..zaten yeterince stres yaşayacaksın,o kusur kalsın

amin canım en iyisi oldu galiba sindi benimde içime
zaten hatırlarsan sen foto atmıştın fikir olsun diye alıntı yaptım fincanımı falan yazdım bende
bide hediyelik yaptırdım şişelerden içinde çakıl taşı şeker vardı

Daha iyi oluyor emin ol ben mi fincanı mı ekledim

canım ben ankarada yaşıyorum ve kutu oybirliği ile red edildi

ben kutu almıştım takımı falan bişiler koyarım diye bohçayı senin gibi yaptık valiz aldırdım sandıklar yerine hem seyahat amaçlı sandıklar yer kaplamasın kullanmam diye aldırmamıştım çok mantıklı valiz işi number one

hayır bana atmıştın fikir olsun diye

Allahım balık yemeliyim, yakında kendimi unutucam

Nişan da bende minik kavanoz içinde bonibon dağıtmıştım, bir de mantar tıpalı şişede kolonya ... ev gezmelerinde herkesin evinde nikah şekerimi ve nişan hediyeliklerimi görünce çok hoşuma gitmişti

kuşum bende mantar tıpalı şişelere şeker yaptırdım balık yağına hemen başlıyosun elbiseni bile atmıştın ki
sonnra tepsin

Ben onlar için hasır sepet almıştım, içine parfüm, krem vs koyup tül le süslemiştim.. şimdi ekmek sepeti olarak kullanıyorum
evet curlygirl sepet almış oda banyoda kullanıyormuş bende iptal ettim kutuyu zaten

kuzu ya bende görmedim fotoğraflarını

Fiyatı da uygunmuş. Kapıda ödeme kurtarıcı oluyor ya, ben de riske atmak istemediğimde öyle yapıyorum
evet risk almayayım dedim 3 iş günü içerisinde gelecekmiş bakalım onay için aradılar şimdi
güle güle kullan canım. dünkündende ucuza olmuş sanırım

Evet daha uyguna geldi bakalım insallah iyidir
bir eksik daha tamamlandı güle güle kullan canım
Teşekkür ederim kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…