- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
merakla bekliyorum çok hoş olmuşssun canım
ay çok güldüm
canım çok beğendim ya :) harika. tam istediğin gibi olmuş çekim çok sevindim senin adına. ayrıca tacınıda çok beğendim sanırım benimkinden değil ama benim asıl isteyip bulamadığımdan
maşallah çok mutlu olunnnçok naziksinbu arada kaçırmış olabilirim ben, senin sözün nişanın aynı anda oldu dimi?
Fiyatı da uygunmuş. Kapıda ödeme kurtarıcı oluyor ya, ben de riske atmak istemediğimde öyle yapıyorumkızlar ben ütü masamı aldım dün gösterdiğimde stok tükenmiş siteyi bilmiyorum diye kapıda ödemeyle aldım http://www.evmarketi.com/page.php?a...&name=dogrular-silvia-utu-masasi-kol-aparatli
güle güle kullan canım. dünkündende ucuza olmuş sanırımkızlar ben ütü masamı aldım dün gösterdiğimde stok tükenmiş siteyi bilmiyorum diye kapıda ödemeyle aldım http://www.evmarketi.com/page.php?a...&name=dogrular-silvia-utu-masasi-kol-aparatli
bir eksik daha tamamlandı güle güle kullan canımkızlar ben ütü masamı aldım dün gösterdiğimde stok tükenmiş siteyi bilmiyorum diye kapıda ödemeyle aldım http://www.evmarketi.com/page.php?a...&name=dogrular-silvia-utu-masasi-kol-aparatli
maşallah çok mutlu olunnn
evet ama az önce kaldırdım fotoları kuzum burun farkıyla ama sana atarım ben evet ben ayrı nişan istemedim resmen kalp krizi geçiriyorm heyecandan bide ani olduğu için yer sorunu oldu nişan yapmadım evde nişan oldu aslında
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah..Bende evde yapmıştım, iyi oluyor bence ..zaten yeterince stres yaşayacaksın,o kusur kalsın
Ben siteyi bilmiyorum ama benim kutumun aynısı deri çok güzel bohça için almıştım içini doldurup güzeldi ama fiyatı pahalı ben bunu eminönünden 60 tl aldım tiko paraya alabilirsen oraya git Eminönü derimselam kızlar işler çok yoğundu gelemedim
ve bir soru şu siteden alışveriş yapan oldu mu şu kutuyu alacağım da
http://www.ceyyiz.com/Pierre-Cardin-Deri-Sifreli-Tras-Takimi-Kutusu-514,PR-41473.html
amin canım en iyisi oldu galiba sindi benimde içime
zaten hatırlarsan sen foto atmıştın fikir olsun diye alıntı yaptım fincanımı falan yazdım bende
bide hediyelik yaptırdım şişelerden içinde çakıl taşı şeker vardı
canım ben ankarada yaşıyorum ve kutu oybirliği ile red edildiBen siteyi bilmiyorum ama benim kutumun aynısı deri çok güzel bohça için almıştım içini doldurup güzeldi ama fiyatı pahalı ben bunu eminönünden 60 tl aldım tiko paraya alabilirsen oraya git Eminönü derim
hayır bana atmıştın fikir olsun diyeDaha iyi oluyor emin olben mi fincanı mı ekledim
canım ben ankarada yaşıyorum ve kutu oybirliği ile red edildi
canım bu damat bohçası için hafta sonu kremleridir setleridir onları aldım hani onlar koyulacaksen ne için kutu arıyorsun canım ?
ben kutu almıştım takımı falan bişiler koyarım diye bohçayı senin gibi yaptık valiz aldırdım sandıklar yerine hem seyahat amaçlı sandıklar yer kaplamasın kullanmam diye aldırmamıştım çok mantıklı valiz işi number oneişte öyle gelmiş öyle gidiyor. süslenecek falan filanya . ama klasikleşmiş şeyler olmasına gerek yokki. bohçasınıda valize koymuştuk mesela. o vesile ile valizimizde olmuştu. traş malzemeleri içinde sepet yapmıştık. sen annene bu sepet olayını b,r söyle güzelce süslenecek tabi onada mantıklı gelir heralde
hayır bana atmıştın fikir olsun diye
canım bu damat bohçası için hafta sonu kremleridir setleridir onları aldım hani onlar koyulacak
kuşum bende mantar tıpalı şişelere şeker yaptırdım balık yağına hemen başlıyosun elbiseni bile atmıştın kiAllahımbalık yemeliyim, yakında kendimi unutucam
Nişan da bende minik kavanoz içinde bonibon dağıtmıştım, bir de mantar tıpalı şişede kolonya ... ev gezmelerinde herkesin evinde nikah şekerimi ve nişan hediyeliklerimi görünce çok hoşuma gitmişti
evetBen onlar için hasır sepet almıştım, içine parfüm, krem vs koyup tül le süslemiştim.. şimdi ekmek sepeti olarak kullanıyorum
maşallah çok hoş olmuşsunBen albüme fotoğraf ekledimmmm
maşallah çok mutlu olunnn
evet ama az önce kaldırdım fotoları kuzum burun farkıyla ama sana atarım ben evet ben ayrı nişan istemedim resmen kalp krizi geçiriyorm heyecandan bide ani olduğu için yer sorunu oldu nişan yapmadım evde nişan oldu aslında
evet risk almayayım dedim 3 iş günü içerisinde gelecekmiş bakalım onay için aradılar şimdiFiyatı da uygunmuş. Kapıda ödeme kurtarıcı oluyor ya, ben de riske atmak istemediğimde öyle yapıyorum
güle güle kullan canım. dünkündende ucuza olmuş sanırım
Teşekkür ederim kuzucumbir eksik daha tamamlandı güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?