Hahah kanayan yarası o zaten deme öyle demee. Geçen yeğeni geldi 2,5 yaşında mutfaktaki herşey oyuncak gibi ya kız gördük.e çığlık atıyo aaa bu çok güzeeel diye. Verdim eline baya oynadı onlarla resmen ne güldüm kendime yaevlerinin her yeri pink adam içinde oturuyorda başına koyunca mı olmadı
Doğru diyosun kuzum aile olduk tabii
oy birliği ile kutu red edildi
yani bence bunu kınasın hahaHahah kanayan yarası o zaten deme öyle demee. Geçen yeğeni geldi 2,5 yaşında mutfaktaki herşey oyuncak gibi ya kız gördük.e çığlık atıyo aaa bu çok güzeeel diye. Verdim eline baya oynadı onlarla resmen ne güldüm kendime ya
Hahaha sağolsunlar var tabii sevenleriyani bence bunu kınasın hahaçocukcağız kendini barbie evinde sandı ondan o hep
bak sevenlerde var yani
ama sen çok güzel olmuşssun sadece bitanecik miBen albüme fotoğraf ekledimmmm
maşallah ne güzel olmuşsun öyleee çok beğendimmm :)Ben albüme fotoğraf ekledimmmm
ama sen çok güzel olmuşssun sadece bitanecik mi
maşallah ne güzel olmuşsun öyleee çok beğendimmm :)
Yaa ne güzel olmuşsuuun, maşallah sizeeee :))Ben albüme fotoğraf ekledimmmm
greenandblue Maşallah çok güzelsinizz çok mutlu olun siz :)
Canım maşallah çok güzelsiniz allah bozmasın igde görmüştüm ben zaten gelin haliniiiçok çok teşekkür ederimmmm, sende çok mutlu ol canım
Yaa ne güzel olmuşsuuun, maşallah sizeeee :))
ay çok güldümevlerinin her yeri pink adam içinde oturuyorda başına koyunca mı olmadı
canım çok beğendim ya :) harika. tam istediğin gibi olmuş çekim çok sevindim senin adına. ayrıca tacınıda çok beğendim sanırım benimkinden değil ama benim asıl isteyip bulamadığımdanÇokk teşekkür ederimmm, çok mutlu oldum
merakla bekliyorum çok hoş olmuşssun canımçok teşekkür ederim ki :) Fotoğrafçı dan çaldım, elime ulaştıkça eklicem
evet ya ben pink dedim diye taşladılar orjinal pinkciğim uygulamalı yaptırım uyguladı adamaay çok güldüm
canım çok beğendim ya :) harika. tam istediğin gibi olmuş çekim çok sevindim senin adına. ayrıca tacınıda çok beğendim sanırım benimkinden değil ama benim asıl isteyip bulamadığımdan
Canım maşallah çok güzelsiniz allah bozmasın igde görmüştüm ben zaten gelin haliniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?