2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi yaa olsun ben yeni öğrendim Ne tarifiii attınız bakiyim
Ayyy sorma tv de bi kurabiye görmüştük onu yapmıştık hadi atalım dedik, tabi biz bu siteyi faceden de takip ediyoduk direk fotoğraf tarif orayada çıkmış kadının biri tepsiyle koyduk diye bize bir iki laf söylemişti, başka kadınlarda bizi savunup ona laf söylemişti ayy ortalık karışmıştı

Hahah ortalığı birbirine kattınız demek çok yararlı geldi ama bana site benim gibi yemek konusunda acemiler için özellikle

Hahah ortalığı birbirine kattınız demek çok yararlı geldi ama bana site benim gibi yemek konusunda acemiler için özellikle
Aynen dahada atmadık zaten tarif, öbürüde duruyomuş hala ayy bende çok seviyorum yaa çok güzel şeyler var bide baya denenmiş hepsi geçen pizza yaptım ben bakıp güzel oldu :)

Aynen dahada atmadık zaten tarif, öbürüde duruyomuş hala ayy bende çok seviyorum yaa çok güzel şeyler var bide baya denenmiş hepsi geçen pizza yaptım ben bakıp güzel oldu :)
Bende bu akşam yapıcam bişeyler ordan inşallah Ya ben ne yemek yapsam şaşırıyorum

Hadi ya
hadi ya güzelmiş dimi yakından daha guzeller iyiki almışım diyorum çok mutlu olarak aldım demekki zevkler bir
Canım ya bende buzdolabı konusunda takılı kaldım halletmeye calışacağım bklım

Kızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur
Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))
Kıyamamm olur arada öyle şeyler takma kafana kuzu bak sende diyosun ufak tefek şeylermiş, sıkıntı yokk biz burdayız kendine gelirsin :)
Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)

o siteyi bende biliyorum kızlar benimde bakıp yapmışlığım var bi kaç tarif

çok normal dün akşamki menünüz neydi bakalım

Dün akşam evde değildik birşey yapamadım kuzu dışarda yedik

Ne yapıcaksınn :) biz bu hafta pazara gidemedik evde pek bişey yok o yüzden bende şaşırıyorum ne yapsam diye

Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallah Benimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten

Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))

Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)

Bende dün keşfettim çok beğendim

Kabak ne oldu onu yaptın mı
Ben dün yaptım sonunda onu
Ayyy biliyomusun bende dün yaptım sana dediğim gün kardeşim geldi başka bişey yap dedi yapamadım kabağı dün sonunda yaptım ayy bi ben seviyorum kabağıda anneme kabak yapıcam diyorum ayyy uyy diyo nasıl oldu

Hımm hiç bilmiyorum onu bak yapta nasıl oluyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…