Güle güle kullan canım hepsini pembe bardaklarına bayıldım görmemiştim ben. Buzdolabı için bence de diğerini değerlendirebilirsin iki kişi oluyorsun ama yetmez küçük dolap
Ufak tefek şeylerse kafana takma ozaman kuzucum, burda da hava kapalı baya baya kış geldi[/QUO
Kuzum cok sağol bende cok beğenerek aldım tepe home dan ama çok paraya aldım bayıla bayıla ama olsun istediğim benmle ayak ucumda benim gibi taze gelin olup acılmayı bekliyorlaradanaya gtmeden baya bişiler aldım beğenmene sevindim buzdolabı konusuna gelince de yanılmadığımı görüyorum yorumlarda yetmez dediğin gibi bi şekilde arayıp söylicem
olur olur biraz kafa dinleyin hepsi olur
evet hele bi görelim biz eksikleri tespit ederiz
Ayyy sorma tv de bi kurabiye görmüştük onu yapmıştık hadi atalım dedik, tabi biz bu siteyi faceden de takip ediyoduk direk fotoğraf tarif orayada çıkmış kadının biri tepsiyle koyduk diye bize bir iki laf söylemişti, başka kadınlarda bizi savunup ona laf söylemişti ayy ortalık karışmıştıHadi yaa olsun ben yeni öğrendimNe tarifiii attınız bakiyim
Bekliyoruz artık amaaklımda vallahi , ama daha 1 haftadır evdeyim , bu hafta çekerim bol bol :)
Bekliyoruz artık ama
Ayyy sorma tv de bi kurabiye görmüştük onu yapmıştık hadi atalım dedik, tabi biz bu siteyi faceden de takip ediyoduk direk fotoğraf tarif orayada çıkmış kadının biri tepsiyle koyduk diye bize bir iki laf söylemişti, başka kadınlarda bizi savunup ona laf söylemişti ayy ortalık karışmıştı
evetttfotoğraf yükleme konusunda en tembeli benim zaten
AynenHahah ortalığı birbirine kattınız demekçok yararlı geldi ama bana site benim gibi yemek konusunda acemiler için özellikle
Bende bu akşam yapıcam bişeyler ordan inşallahAynendahada atmadık zaten tarif, öbürüde duruyomuş hala ayy bende çok seviyorum yaa çok güzel şeyler var bide baya denenmiş hepsi geçen pizza yaptım ben bakıp güzel oldu :)
hadi ya güzelmiş dimi yakından daha guzeller iyiki almışım diyorum çok mutlu olarak aldım demekki zevkler bir
çok normalBende bu akşam yapıcam bişeyler ordan inşallahYa ben ne yemek yapsam şaşırıyorum
Ne yapıcaksınn :) biz bu hafta pazara gidemedik evde pek bişey yok o yüzden bende şaşırıyorum ne yapsam diyeBende bu akşam yapıcam bişeyler ordan inşallahYa ben ne yemek yapsam şaşırıyorum
Baya herkes kullanıyomuş siteyi :) sen ne yapıyosun bugün ?o siteyi bende biliyorum kızlar benimde bakıp yapmışlığım var bi kaç tarif
Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))Kızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur
Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)Kıyamamm olur arada öyle şeyler takma kafana kuzu bak sende diyosun ufak tefek şeylermiş, sıkıntı yokk biz burdayız kendine gelirsin :)
Kabak ne oldu onu yaptın mıNe yapıcaksınn :) biz bu hafta pazara gidemedik evde pek bişey yok o yüzden bende şaşırıyorum ne yapsam diye
o siteyi bende biliyorum kızlar benimde bakıp yapmışlığım var bi kaç tarif
çok normaldün akşamki menünüz neydi bakalım
Ne yapıcaksınn :) biz bu hafta pazara gidemedik evde pek bişey yok o yüzden bende şaşırıyorum ne yapsam diye
Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))
Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)
Ayyy biliyomusun bende dün yaptım sana dediğim gün kardeşim geldi başka bişey yap dedi yapamadım kabağı dün sonunda yaptım ayy bi ben seviyorum kabağıda anneme kabak yapıcam diyorum ayyy uyy diyoKabak ne oldu onu yaptın mı
Ben dün yaptım sonunda onu
Hımm hiç bilmiyorum onu bak yapta nasıl oluyo bakalımDün akşam evde değildik birşey yapamadım kuzu dışarda yedik
Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallahBenimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten
Bende dün keşfettim çok beğendim
İnşallah yapayım da size de foto çeker gösteririmHımm hiç bilmiyorum onu bak yapta nasıl oluyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?