2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar nişan fotoğraflarinizi nasil yapicaksiniz

biz dış çekim yaptırcaz canım:)
ev içinde yine bi tanıdıkla anlaşıcaz fotoğraflar için ama dış çekimi ona yaptırmıycaz :)

bende dış çekim istiyorum ama konsept belirlemek lazim, hic düşünmedim

Canım bizde nişanda dış çekim yapcaz eltim yaptı bizde fotoğrafçı arayışındayız

ben fotografci degil de konsept arayisindayim. Cok abartili bisey istemiyorum düğün cekimi gibi.

daha once yazmistim sevdicegimin is cevresinde fotografci vs. cok var. Cok profesyonel olmasa da olur bu söz-nisan oldugundan cok onemsemiyorum. Bir deneme olucak eger begenirsem nikahta da bu sekilde yaptiricam.

Kizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??

Kizlarr selam
tum gun gezdim :) olley ya tatillere bayiliyoruum
hayalseverrr instagramda byprimare gibi bi hesap var fotografli tepsi yapiyor cok hosuma gitmisti birazdan fotograf atarim :)
tasarimcibayan canim sen hani instagramda birisi yuzuk yukseltici icin 25tl fiyat verdi demistin hatirladin mi???
Canim elifle_pembehayaller gibi biseydi hesabin adi. Ama dedgm gibi ben de organizasyonla ugrastgm icin bana verdigi fiyat oldugunu soylemsti ama yine de uygundur ve kalpli fln her kesim yapiyor :)
kizlar ben organizasyon firmasinda calistigim icin sahne dekarosyon fotografci kameraman sanatci vs bedava olcak. Dugun hikayemi davetiyemi filanda kendim yapicam isimin avantaji olcak

canim 40tl fiyat verdi 35 yaparmis en fazla. Bana fazla geldi dedigin gibi 25olsaydi hic dusunmeden alicaktim.

Kızlaaar hayat yolundayı izleyen var mı? İlk kez bir Türk dizisi takip ediyorum

Kizlar boyle ciftler icin ayni kazaklardan almak istiyorum .varmi net uzerinden satisini yapan bildiginiz yer??

Şimdi söyleyeceğim ama beni forumdan atacaklar yine aliexpresste vardı canım onlardan Kazak değil de çift pijmaları vardı orda, hayran kaldım valla çok eğlenceli şeyler var. :)

Bi ben beceremedim su sitedn alisveris yapmayi yaaa

Aciliyeti varsa önermem bak, bayağı uzun sürüyor çünkü gelmesi.. Bedava kargoyu seçince tabi.. Diğer türlü başka kargo seçebiliyorsun ama aldığın ürünün 3-5 katı sadece kargo tutuyor. Beğendiğin bişi olursa canım alman konusunda yardım edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…