2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar albüme beyaz eşyalarımı ve amcamın bayram üstü getirdikleri hediyeleri paylaştım ütü,ütü masası taç nevresim takımı ve günlük 6 lı set çatal bıçak takımı bakalım beğenebilecekmisiniz beyaz eşyada buzdolabımı daha sonra küçük buldum sizce küçükmü yanındaki boy dahamı iyi resimlerde biraz çıkmış fikir verin bana

Güle güle kullan canım eşyalarını :) bende onu söylicektim aslında arada cok fark yoksa yandaki boylardan alabilirsin çünkü bir defa alınıyo ilerde yetmeyebilir

Güle güle kullan canım hepsini pembe bardaklarına bayıldım görmemiştim ben. Buzdolabı için bence de diğerini değerlendirebilirsin iki kişi oluyorsun ama yetmez küçük dolap

Ufak tefek şeyler kuzu, hava da kasvestli ondan öyle oldu herhalde günaydın :))
Ufak tefek şeylerse kafana takma ozaman kuzucum, burda da hava kapalı baya baya kış geldi

Kuzu birkaç saçma sebeple atıştık, ben de pek iyi hissetmiyorum bu yüzden bugün..
Bir de yorgunluk falan böyle oldu ama sizinle kendime gelmeyi planlıyorum inşallah :))
olur öyle şeyler takılmaaa
M Mrs_Angel kapısı açık olan buzdolabı çok küçük gözüktü gözüme ya bilemedim ama. herşeyin hayırlı olsun canım güle güle kullan. bayramda bernardoya girmiştik. yemek takımını gördük eşimde bayıldı :) ihityacımız olsa onu alırdık heralde :)

Ayne
Güle güle kullan canım eşyalarını :) bende onu söylicektim aslında arada cok fark yoksa yandaki boylardan alabilirsin çünkü bir defa alınıyo ilerde yetmeyebilir
n arıyım bari söyliyim aynen dediğin gibi onuda babam faketti orda buyuk geldi o an gözüme ama haklısın sanırım

Kızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur

Kuzu birkaç saçma sebeple atıştık, ben de pek iyi hissetmiyorum bu yüzden bugün..
Bir de yorgunluk falan böyle oldu ama sizinle kendime gelmeyi planlıyorum inşallah :))
Kıyamamm olur arada öyle şeyler takma kafana kuzu bak sende diyosun ufak tefek şeylermiş, sıkıntı yokk biz burdayız kendine gelirsin :)

Kızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur
Ben biliyodum ki, severek takip ederim hatta annemle birgün tarif bilem atmıştık oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…