2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha bu hikayenin temeli 4 yıl öncesine dayanıyor demek hıııım
Girecek elbet canım, yanındakiler figüran zaten bence en önemlisi o sarı koltuk
Evet bak çözmüşsün olayı
Beyazın temizliği zor olur canım ya sarı hardal tonunda kullanabilirsin bence
Canım beyaz kesinlikle istemiyorum zaten, görüntü olarak da ruhsuz kalır ben diğer her şeyi düz alıcam çünkü. Hardal tonu olur, yanındaki figüranlar da artık ya gri tonları ya vizon tonları olur dedim. Hangisi ama o kısmı sıkıntı. Griyi de çok seviyorum ama yemek masası falan hep krem tonlar.

Ben beyaz gibi gördüm Gri mobilya bulman çok zor olur canım benden söylemesi

Ayrıca beyaz da acaip toz gösteriyormuş ya
Hahah
Hayır toz gösterir anlarım da, tozunu alırken de saçma sapan bi hal alıyor ben ona sinir oluyorum. Önce tozlar böyle bir leke gibi yayılıyo falan işin yoksa uğraş! Keşke herşeyi toz rengi alsaydık , son pişmanlık fayda etmiyor

Yaaa evettt tam anlamıyla öyle.. Ay birikiyor siyah siyah o ne biçim bir şey öyle
kuruluyomusun kuzu benimki fena durmuyo çünkü lekeli olmuyo istersen o spreye bakayım akşam söylerim
Kuruluyorum kuzu valla bak neymiş onu deneyeyim olmazsa

Toz rengii !

Yaaa evettt tam anlamıyla öyle.. Ay birikiyor siyah siyah o ne biçim bir şey öyle

Kuruluyorum kuzu valla bak neymiş onu deneyeyim olmazsa
Benim oturma odamdaki koltuk koyu renk ya acayip rahatım, diğer koltuklar açık renk onlar da toz olmuyo ama :)

akşamları ben bulaşık yıkıyorum ya eşimede sen de ocağı temizle diyorum tabi diyo ocak benim işim
Hahaha süper ya görevini biliyor olması çok iyi
Haha ne bela bir dert bu
Şimdiki aklım olsa toz rengi mobilyayla kirli renk koltuklar alırdım ama gençlik işte heves ettik aldık bunları bi kere hahaha

Benim oturma odamdaki koltuk koyu renk ya acayip rahatım, diğer koltuklar açık renk onlar da toz olmuyo ama :)

Bende mavi koltuğumu kullanmıyorum pek kahve olan işimi görüyor

Haha ne bela bir dert bu

Şimdiki aklım olsa toz rengi mobilyayla kirli renk koltuklar alırdım ama gençlik işte heves ettik aldık bunları bi kere hahaha

hahah toz rengi ve kirli renk nasıl bir göstersene bize ne olur

kuzu ikinci resimde kremle hardalı sevdim :)
Ay sevdin mii yaşasın :) Bunlara perde uydurma meselesi de var tabi, hele bi şu mobilyaları alalım sana daha çok danışacağım şey var yarı meslektaşım :)

Haha ne bela bir dert bu

Ah ah biz gençler hiç büyüklerimizin nasihatlerini de dinlemeyiz bak ben de aykırılık yapıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…