Evet bak çözmüşsün olayıHaha bu hikayenin temeli 4 yıl öncesine dayanıyor demek hıııım
Girecek elbet canım, yanındakiler figüran zaten bence en önemlisi o sarı koltuk
Canım beyaz kesinlikle istemiyorum zaten, görüntü olarak da ruhsuz kalır ben diğer her şeyi düz alıcam çünkü. Hardal tonu olur, yanındaki figüranlar da artık ya gri tonları ya vizon tonları olur dedim. Hangisi ama o kısmı sıkıntı. Griyi de çok seviyorum ama yemek masası falan hep krem tonlar.Beyazın temizliği zor olur canım ya sarı hardal tonunda kullanabilirsin bence
Haha sabretmek zorundasın kuzu, ya da koyvereceksin gidecekBEnim ki siyah ben ne yapayımm
Soğukkanlılıkla yaptığın bu planlara bayıldımHaha sabretmek zorundasın kuzu, ya da koyvereceksin gidecekAma şimdilik sabır yoluna git zamanla B planını uygularsın
Ben beyaz gibi gördümEvet bak çözmüşsün olayı
Canım beyaz kesinlikle istemiyorum zaten, görüntü olarak da ruhsuz kalır ben diğer her şeyi düz alıcam çünkü. Hardal tonu olur, yanındaki figüranlar da artık ya gri tonları ya vizon tonları olur dedim. Hangisi ama o kısmı sıkıntı. Griyi de çok seviyorum ama yemek masası falan hep krem tonlar.
Haha sabretmek zorundasın kuzu, ya da koyvereceksin gidecekAma şimdilik sabır yoluna git zamanla B planını uygularsın
Ah işte bu hep sıkıntıBen beyaz gibi gördümGri mobilya bulman çok zor olur canım benden söylemesi
Hahah böyle konularda çok soğukkanlıyımdırSoğukkanlılıkla yaptığın bu planlara bayıldım
Ah işte bu hep sıkıntıAllahım sen bu kararsıza yardım et
HahahAyrıca beyaz da acaip toz gösteriyormuş ya
kuruluyomusun kuzu benimki fena durmuyo çünkü lekeli olmuyo istersen o spreye bakayım akşam söylerimBende onla sildim ama leke kalıyor ya
@blisss @Conchiglia Ocak düşmanları olarak bence ocakları çöpe atıp tüpe geçmeliyiz! Ben de isyan ettim çünkü siyah olsa kesin intihar edermişim ben bu sabırsızlıkla
Yaaa evettt tam anlamıyla öyle.. Ay birikiyor siyah siyah o ne biçim bir şey öyleHahah
Hayır toz gösterir anlarım da, tozunu alırken de saçma sapan bi hal alıyor ben ona sinir oluyorum. Önce tozlar böyle bir leke gibi yayılıyo falan işin yoksa uğraş!Keşke herşeyi toz rengi alsaydık , son pişmanlık fayda etmiyor
Kuruluyorum kuzu valla bak neymiş onu deneyeyim olmazsakuruluyomusun kuzu benimki fena durmuyo çünkü lekeli olmuyo istersen o spreye bakayım akşam söylerim
Toz rengii !Hahah
Hayır toz gösterir anlarım da, tozunu alırken de saçma sapan bi hal alıyor ben ona sinir oluyorum. Önce tozlar böyle bir leke gibi yayılıyo falan işin yoksa uğraş!Keşke herşeyi toz rengi alsaydık , son pişmanlık fayda etmiyor
kuzu ikinci resimde kremle hardalı sevdim :)Kızlar ben renk denemesi yapıyorumNasıl seçicem bilmiyorum
Benim oturma odamdaki koltuk koyu renk ya acayip rahatım, diğer koltuklar açık renk onlar da toz olmuyo ama :)Yaaa evettt tam anlamıyla öyle.. Ay birikiyor siyah siyah o ne biçim bir şey öyle
Kuruluyorum kuzu valla bak neymiş onu deneyeyim olmazsa
Hahaha süper ya görevini biliyor olması çok iyiakşamları ben bulaşık yıkıyorum ya eşimede sen de ocağı temizle diyorum tabi diyo ocak benim işim
Haha ne bela bir dert buYaaa evettt tam anlamıyla öyle.. Ay birikiyor siyah siyah o ne biçim bir şey öyle
Şimdiki aklım olsa toz rengi mobilyayla kirli renk koltuklar alırdım ama gençlik işte heves ettik aldık bunları bi kere hahahaToz rengii !
ayyy karnım ağırdı gülmektenHahaha süper ya görevini biliyor olması çok iyi
Haha ne bela bir dert bu
Şimdiki aklım olsa toz rengi mobilyayla kirli renk koltuklar alırdım ama gençlik işte heves ettik aldık bunları bi kere hahaha
Benim oturma odamdaki koltuk koyu renk ya acayip rahatım, diğer koltuklar açık renk onlar da toz olmuyo ama :)
Hahaha süper ya görevini biliyor olması çok iyi
Haha ne bela bir dert bu
Şimdiki aklım olsa toz rengi mobilyayla kirli renk koltuklar alırdım ama gençlik işte heves ettik aldık bunları bi kere hahaha
Ay sevdin mii yaşasın :) Bunlara perde uydurma meselesi de var tabi, hele bi şu mobilyaları alalım sana daha çok danışacağım şey var yarı meslektaşım :)kuzu ikinci resimde kremle hardalı sevdim :)
Ah ah biz gençler hiç büyüklerimizin nasihatlerini de dinlemeyiz bak ben de aykırılık yapıcam sanaHahaha süper ya görevini biliyor olması çok iyi
Haha ne bela bir dert bu
Hahaaha ay hadii göstersenehahah toz rengi ve kirli renk nasıl bir göstersene bize ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?