2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar benim ocak siyah cam nasıl temizlicem ben onu ya bir fikir verseniz bana

bende böyle değişik dekorları ve süslemeleri seviyorum güzel bu ama biraz tuzlu gibi geldi bana

hahaa ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor

hahaa ya ben çok pisim yada ocaktan yana şanslıyım benimki normal beyaz ocak ya kızlar arada siliyorum silmediğimdede pis durmuyor
Haha benimki inox da suç ocakda değil zaten ben de . Her yemek yaptığımda batırmasam o uslu uslu duracak da. Dökmeden bişey karıştırma gibi bir kabiliyetim yok Ay çok sakarım ben ya

Kızlar ben renk denemesi yapıyorum Nasıl seçicem bilmiyorum

Eklentiler

• dasdas.jpg
    312,6 KB · Görüntüleme: 60
  • sfdf.jpg
    311,1 KB · Görüntüleme: 51
kuzu sarı kesinse gri daha iyi olur gibi geliyor
Sarı kesin ama tonu kesin değil tabi, bu azıcık patladı sanki renk olarak Ay bilemiyorum yaa yemek takımı da vizonla daha bi uyar gibi bi yandan. Belki aynı odada olurlar çok mu boğar öff ne zor

4 yıl önce o renk mobilya görüp hep onu almayı hayal etmiş biri olarak hakkım değil mi söyleyin bana O sarı koltuk o eve gelecek
Haha bu hikayenin temeli 4 yıl öncesine dayanıyor demek hıııım
Girecek elbet canım, yanındakiler figüran zaten bence en önemlisi o sarı koltuk

Ya kızlar siyahı beyazı bilmem de ocak denen şeyi temiz tutmak çok zor nefret ediyorum
Of evet ya iz kalıyor birde ben sildikten sonra
@blisss @Conchiglia Ocak düşmanları olarak bence ocakları çöpe atıp tüpe geçmeliyiz! Ben de isyan ettim çünkü siyah olsa kesin intihar edermişim ben bu sabırsızlıkla

BEnim ki siyah ben ne yapayımm

Kuzu benimki siyah cam olduğu için uğraştırıyor baya
Kızlar ben renk denemesi yapıyorum Nasıl seçicem bilmiyorum
Beyazın temizliği zor olur canım ya sarı hardal tonunda kullanabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…