Hmm evet o da sıkıntıaa biliyorum onları güzelde olur aslında ama benim alt dolap fazla yok oyüzden benim için sıkıntı oda
Bu canımHangisi canım ?
Kuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyizkuzu buarada altınları bozdurdunmu
Bakmak lazım sankisenin mobilya alırken ilk alacağın şey olacak bu gidişle
Ya o küçüğü tezgah üstü kullanıp bi tane de büyük alabilirsin aslında rahat olur benceevet canım haklısın oradan yırttın :) bende yoktu ya ayrıca sepet aldım ben geçenlerde. banyom daha bi güzel gözükğüyor artık gözüme :) mutfak çöp kovasından bende dertliyim tezgahta mini mini bişiyim var ama kullanamıyorum her seferinde poşet açıp ona dolduruyorum sabahta doğru çöp atmaya. bişiler yapmak lazım ama nasıl bişi bilemiyorum.
Bizde sizin gibi yüksekken bozduk bilezikler kaldıKuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyiz
Sen ne yaptın
Şimdi düştü mü yinee, hiç haberimde yok onları bozunca saldım öyleBizde sizin gibi yüksekken bozduk bilezikler kaldı
Hayır yüksek şuan daŞimdi düştü mü yinee, hiç haberimde yok onları bozunca saldım öyle
evet canım bende bekledim arefe günü bozdurdum. yeniyi 176 eskiyi 172 den. bilezikleride grmını 98 tl den bozdurdum. sadece kelepçeleri ve bir tane bizelik bıraktım. takabileceklerimi yani gerisini bozdurdum hep. çok rahatlamış hissedyiorumKuzu sana söylediğim gün kuyumcuya bi gittik ki altın yerle bir olmuş 176 ya alırım dediği yeni tarihliye 169 demişti. Bi kaç gün bekleyip 175 e bozduk. Ama dediğim gbii kuyumcuda yeni tarihli çeyrek olmadığı için yüksek fiyat vermişti yine dışarıya göre o yüzden sadece onları bozup bilezikleri bıraktık şimdilik beklemedeyiz
Sen ne yaptın
Ay evet baktım yükselmiş vallahiHayır yüksek şuan da
Oh iyi yapmışsınız ya, ben de bozdursam rahatlicam galiba dediğin gibi benim de takabileceğim 2-3 tane var o da takarsamevet canım bende bekledim arefe günü bozdurdum. yeniyi 176 eskiyi 172 den. bilezikleride grmını 98 tl den bozdurdum. sadece kelepçeleri ve bir tane bizelik bıraktım. takabileceklerimi yani gerisini bozdurdum hep. çok rahatlamış hissedyiorum
kesinlikle. bütün gün aklım evdeydi artık değilAy evet baktım yükselmiş vallahi
Oh iyi yapmışsınız ya, ben de bozdursam rahatlicam galiba dediğin gibi benim de takabileceğim 2-3 tane var o da takarsamYani zincirli bileklik gibi bişey var bi tane onu kullanıyorum şimdi. Gersini bozarsak iyi olacak huzursuzluk veriyor resmen
Haha işte huzur bu vallahi!kesinlikle. bütün gün aklım evdeydi artık değilbirde sürekli takip ediyordum stres yaptırıyordu düşecek falan die şuan param belli artmıo azalmıo
ayyy yükselmişmi sanki baktım şöyle biHayır yüksek şuan da
fazla fark etmiyor ya +-1tl gibi bişi oluyor toplamda 80-90 tl civarı farkediyor büyük rakamlar olmuyorayyy yükselmişmi sanki baktım şöyle bi
@blisss kuzuu güzelmiş bu beğendim sağlamada benziyo :)
ayyy yükselmişmi sanki baktım şöyle bi
Ben son baktığımda bu siteler bile 105 diyodu ya baya iyi bi fark aslındaevet bana da sağlam gibi geldi kuzucum, yükselmiş biraz 111 gr
canım öyle diyorlar ama 111 tl den almıyorlar. 109 tl di ben bozdurduğumda işte bilezikleri 98 tl verdiler. işçilik falan filan bişiler düşüyorlar bilezikleri alırken böyle alıyorlarevet bana da sağlam gibi geldi kuzucum, yükselmiş biraz 111 gr
Evet ama kuyumcular daha düşükten alıyor işteBen son baktığımda bu siteler bile 105 diyodu ya baya iyi bi fark aslında
Evet işçilik oldumu düşüyor kuzu ama benim bileziklerin hepsi düz işçilik yok yanicanım öyle diyorlar ama 111 tl den almıyorlar. 109 tl di ben bozdurduğumda işte bilezikleri 98 tl verdiler. işçilik falan filan bişiler düşüyorlar bilezikleri alırken böyle alıyorlar
180 lira diye okudum da kuzufazla fark etmiyor ya +-1tl gibi bişi oluyor toplamda 80-90 tl civarı farkediyor büyük rakamlar olmuyor
benimde düzler vardı canım ama gende böyle aldılar. hani tanıdıktı bide yani.Evet ama kuyumcular daha düşükten alıyor işte
Evet işçilik oldumu düşüyor kuzu ama benim bileziklerin hepsi düz işçilik yok yani
çeyrek evet bana 176 dediklerinde nette 178 yazıyordu canım. artmış180 lira diye okudum da kuzu
Allah allah bilmiyorum kuzu ya anlamaıyorum zaten neye göre düşük oluyorbenimde düzler vardı canım ama gende böyle aldılar. hani tanıdıktı bide yani.
çeyrek evet bana 176 dediklerinde nette 178 yazıyordu canım. artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?