Amanınn bebek firarda geldi aklımaKafesi temizleyen adam dedi daha önce birinin kulağını koparmışlarzaten üstüne otursa ölürsün
Hee bizde öyle düşünmüştük zatenHahahah bknz: içimdeki hayvan sevgisi.
Ama severek yapar diye şey ettiydim ben yaa, uğraş olsun ona diyeeeee
Amanınn bebek firarda geldi aklıma
Ben o gorili seviyodum ya bebeğe yardım etmişti diğerlerinin anasını ağlatmıştıHahhaAma yine de çok sevimliler
Evet hatırlııyorum kuzu kendine falan çekiyordu bebeğiBen o gorili seviyodum ya bebeğe yardım etmişti diğerlerinin anasını ağlatmıştı
Yaa bir de canlı görsedin nasıl gülerdin
normal yani aynı ifadeden fazlasınıda beklerdim doğrusu bide yakınlarmış hey Allahım yaHahahah aynı suratla kaldım bende zaten
Sende bendensinHayvan sahiplendikten sonra artıyor dediğin gibi bu his hallerinden anlıyorsun çünkü
maymunla kaç gün kesişirdin acabaYaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallar
tüm hayvanseverleriHahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum
ama hak ettin kabul et
normal yani aynı ifadeden fazlasınıda beklerdim doğrusu bide yakınlarmış hey Allahım ya
maymunla kaç gün kesişirdin acaba
tüm hayvanseverleriMrs Pink taşlamaya davet ediyorum buyrun
Haha ya ben kötü bir amaç şey etmemiştim amaaama hak ettin kabul ethadi anladım pek sevmedinde el kadar hayvanı çalıştırmak mı asla
ne diyeceksin mecburrNapalım kuzu misafir sonuççta sustuk
evlenince bulaşığı yemeği kime saracağımı en sonunda buldum diye olmadı yaniHaha ya ben kötü bir amaç şey etmemiştim amaaÇarliden esinlendim tamamen
ne diyeceksin mecburr
güzel olmuş herşeyin bende o şarkı söylediğiniz fotoyu gördüm çok güzel gerçekten diğerlerini merak ediyorum bu arada orda şarkı söylediniz mi o mu sana söyledi
çok tatlısınız ama maşallahBen söylemedim canım sesim kötü benim eşlik ettim ama mikrofondan duyulmayacak şekilde
çok tatlısınız ama maşallah
bu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
evet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarifTeşekkür ederim kuzucum
Ay ne güzel bayram hediyelerimi maşallah nazar değmesin
Hahaha canım arkadaşım tam da öyle oldu , bir anlık gaflet diyelimevlenince bulaşığı yemeği kime saracağımı en sonunda buldum diye olmadı yani
yoksa merhametlidir benim arkadaşım sadece işle ev azıcık zor olunca öyle oluyordur
Maşallah size yaaevet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarif
kıyafetlerimi falanda öyle hazırlamış ki askıya takmış süslemiş falan getirmiş bende giydim onlara giderken
bilekliğimide taktım bayağı mutlu oldular
ayyy kıyamam nasıl güzel özenmiş maşallah :) bende böyle kayınvalide olucammmbu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?