Yok kuzucum yakındalar konaktaOnlar kalmayı düşünürken çekinmediyseler, insan bişeyde diyemez ki neyse kuzuu uzaktalar heralde iyi yönünden bakalım :)
Hahaha çok iyiymiş yaYaa ne kızıcam, kediyi almadan önce ben kediken hiç hoşlanmaz, köpek sever ama fazla yaklaşamazdım. Yalnız kalmamak için hayvan beslemeye karar verdim, köpeği de apartmana kilitlemeye kıyamadım, yavruluktan büyütürsem alışacağımı düşünerek kedi aldım ki öyle de oldu alıştım. İlk aldığım gece o bi köşede ben bi köşede birbirimizi kesiyorduk korkudan, ben uyuyamamıştımparmak kadar kedi ne yapacak sanki ama çok korkuyordum, o eski halimden eser yok şimdi
Hayvanseverler zaten baya bağlanıyorlar onlara , çoğu da i,nsanlardan daha çok seviyor ben de bu duygularına katılıyorum valla. Sevemiyorum ama insanlardan daha iyi oldukları kesin. Ne tatlı ya otelin hayvanat bahçesi mi varmış. Tam sizlik olmuuuş :)Yok canım neden kızalım korkanları anlarım normal birşey bu ama alışınca çok farklı gerçekten ben bütün hayvanları çok seviyorum hepsinin hisleri olduğunu bizi anladıklarını düşünüyorum insanlardan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim hatta balayı otelimizi seçmemizde ki en büyük etken otelin hayvanat bahçesi olamsıydı ikimizde tam bir hayvanseveriz
Hahaha çok iyiymiş yaDemek ki hala bir umut var
Hayvanseverler zaten baya bağlanıyorlar onlara , çoğu da i,nsanlardan daha çok seviyor ben de bu duygularına katılıyorum valla. Sevemiyorum ama insanlardan daha iyi oldukları kesin. Ne tatlı ya otelin hayvanat bahçesi mi varmış. Tam sizlik olmuuuş :)
Ay çok hoşmuuşYok kuzucum yakındalar konakta
Yaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallarZararları yok bize koşulsuz seviyorlar seni :)
Evet ya goriller zebralar pelikanlarlar vs çıkamadık ordan zatenRestauranttan yemek toplayıp toplayıp gorillere götürdük Birde ellerini uzatıp istiyorlar bitince
Ay çok hoşmuuşVallahi şimdi benzer vaka bizim ailede var, o işin sonu hiç gelmiyor dikkatli ol derim
Yaa hep maymun beslemek istemişimdir çok şapşallar
Yok kuzucum yakındalar konakta
Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahahZararları yok bize koşulsuz seviyorlar seni :)
Evet ya goriller zebralar pelikanlarlar vs çıkamadık ordan zatenRestauranttan yemek toplayıp toplayıp gorillere götürdük Birde ellerini uzatıp istiyorlar bitince
Ay çokk tatlı yaİlkti bu kuzu duruma göre bakıcaz artık
Ya bunlar maymun değil adamı yerler valla koca göbekli dondurma bile vardı yanında zula yapmış kendine şapşik
Ayy tip yaa zula yapmış heİlkti bu kuzu duruma göre bakıcaz artık
Ya bunlar maymun değil adamı yerler valla koca göbekli dondurma bile vardı yanında zula yapmış kendine şapşik
Almak isteme sebebine bittimHahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum
Hahah onlar çok tatlı oluyolar ama yaa nasıl zekiler. Ben de maymun alalım mı diyip duruyodum bi ara hahah
Öğretirim ben ona bulaşık yıkar evi toplar diyorum
Ay çokk tatlı yane güldümm
Ayy tip yaa zula yapmış heİnsanda stres kalmaz bunları izlerken, onlar da bizi izleyip aynı şeyi söylüyor bile olabilirler Ay kıyamam bak bi de yemek getirdi bana diye
Almak isteme sebebine bittim
Almak isteme sebebine bittim
Hahahah bknz: içimdeki hayvan sevgisi.
Evet çok zekiler ya bakışlarından belli zaten
Hahah çarli mi bu kızım evi temizleticeksin
ay yakındayken insan neden kalırki bende bunu anlamıyorum. yani yenisiniz die dedim.Yok kuzucum yakındalar konakta
Tam anlamıylaHaha benim hayalimdeki maymun çarli sanırım evet
ay yakındayken insan neden kalırki bende bunu anlamıyorum. yani yenisiniz die dedim.Mrs Pink gibi bende kalın diyorum kimse gelmiyor yenisiniz diyor 2 ay olmadı bile yani. sizinkiler baya iyimiş :) inş bukadarla kalırlar
Aa şiddet konusunda ayıp etmişlerEvet çok zekiler ya bakışlarından belli zaten
Uzaktan çok tatlılar yakalarsa dövüyormuş
ahahha çok güldüm ya hakikatten öyle düşüyor olabilirlermi
Yaa sevmez olur mu hayatta en sevdikleri aktivite ev işiymiş Allah onları onun için yaratmışHahahah bknz: içimdeki hayvan sevgisi.
Ama severek yapar diye şey ettiydim ben yaa, uğraş olsun ona diyeeeee
Kafesi temizleyen adam dedi daha önce birinin kulağını koparmışlarAa şiddet konusunda ayıp etmişlerAman ne bileyim çok komik olurdu öyle olsa
Yaa sevmez olur mu hayatta en sevdikleri aktivite ev işiymiş Allah onları onun için yaratmış
Hadi yaaEvet çok zekiler ya bakışlarından belli zaten
Uzaktan çok tatlılar yakalarsa dövüyormuş
ahahha çok güldüm ya hakikatten öyle düşüyor olabilirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?