2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

şarkı harika ya güzel seçim olmuş :)

Çok güzel olmuş merakla bekliyorum :)
Evet tekir bizimki 4 yaşında koca erkek oldu artık Annesi ölmüş o yüzden sahiplenmiştik. İnsan çok alışıyor ya farklı bi duygu :) Hepsi ayrı güzeller ve çok komik halleri var Ama cidden eteğin falan dikkatlerini çekmedi mi bizimki yerde sürüklenen bir şey görecek ve o patiyi geçirmeyecek Cam sildirmiyor, gidiyor arka taraftan bezi takip ediyor yakalamaya çalışıyor, temiz cama patiyi yapıştırıyor

Benim ki de 5 yaşında küçük olan 2,5 yaşında daha Küçük olan zaten kalabalıkta çıkmaz diğeri de eteğimin içine girdi yattı kapalı yerleri çok severler zaten hiç zarar vermedi normalde dediğin gibi atlardı hemen girdi içeri bacağımda yattı şaşkın onu unuttum kalktım yürüyorum o da benle geliyor

Ayy maymun ya bir de takip etmiş Evet gerçekten kapalı alana dayanamıyorlar, hacminin yarısı kutuya ne yapıp edip kendini sığdırıp psikopat gibi bakınıyorlar

Ayy maymun ya bir de takip etmiş Evet gerçekten kapalı alana dayanamıyorlar, hacminin yarısı kutuya ne yapıp edip kendini sığdırıp psikopat gibi bakınıyorlar
Ahaha kediler çok farklı gerçekten küsmüşler bana biliyormusun gittiğmde sevdirmediler ilk önce

Kedi annelleri siziiiii
Hof siz bana kızarsınız kesin de ben kedileri sevemiyorum ya. Zaten pek hayvansever sayılmam korkumdan dolayı ama mesela köpekleri falan uzaktan çok severim hatta duruma göre temasa geçmeye de çalışırım . Ama kedi diyince bi bişey oluyo olmuyo nedense

ahahahh ayrıca gelen yatılı misafiride ayrı tebrik ediyorum kuzuu
Ahaha ay güldüm buna Biz de eşiminin liseye giden kız kardeşi var ona geçen hafta gelsene bizde kal sabah da çıkarız şöyle yaparız şuraya gideriz falan dedik ama yok gelemem biraz eskiyin diye tutturdu
Biz istiyoruz da gelmiyorlar yani anlamadım

Ahaha kediler çok farklı gerçekten küsmüşler bana biliyormusun gittiğmde sevdirmediler ilk önce
Ay kıyamam yaa triplere bak, insan üzülüyor ama, barışınca çok güzel sevdiriyorlar :)
Yaa ne kızıcam, kediyi almadan önce ben kediken hiç hoşlanmaz, köpek sever ama fazla yaklaşamazdım. Yalnız kalmamak için hayvan beslemeye karar verdim, köpeği de apartmana kilitlemeye kıyamadım, yavruluktan büyütürsem alışacağımı düşünerek kedi aldım ki öyle de oldu alıştım. İlk aldığım gece o bi köşede ben bi köşede birbirimizi kesiyorduk korkudan, ben uyuyamamıştım parmak kadar kedi ne yapacak sanki ama çok korkuyordum, o eski halimden eser yok şimdi

ilk baştaki link error verdi ama 2.cisini çok beğendim.

ahahahh ayrıca gelen yatılı misafiride ayrı tebrik ediyorum kuzuu

hahah bende anlam veremedim açıkçası alkol aldılar kaldılar ama bende yadırgamadım değil bir haftalık evliyiz biz yahuu

Yok canım neden kızalım korkanları anlarım normal birşey bu ama alışınca çok farklı gerçekten ben bütün hayvanları çok seviyorum hepsinin hisleri olduğunu bizi anladıklarını düşünüyorum insanlardan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim hatta balayı otelimizi seçmemizde ki en büyük etken otelin hayvanat bahçesi olamsıydı ikimizde tam bir hayvanseveriz

Akşamına barıştık zaten Kapıda karşılıyor keretalar

ayy sen haklıymışssın ki ben olsam bende açmam yani ölsemde sıcaktan

waw harika ağlamamana sevindim 2. kedi olayı beni bitirdi
çorbacıya gitmende çok tatlı ya
nasıl hissediyosun bakalım

hey Allahım ya kediyle kesişiyordum diyor bide

ayy sen haklıymışssın ki ben olsam bende açmam yani ölsemde sıcaktan

waw harika ağlamamana sevindim 2. kedi olayı beni bitirdi
çorbacıya gitmende çok tatlı ya
nasıl hissediyosun bakalım

Valla ne hissettiğimi tarif edemiyorum bir yandan rahatlama telaş bitti bir yandan evliliğe alışma durumu değişik gerçekten yorumlayamıyorum

Yaa evet çoğu insandan daha insan oldukları kesin, ve en çok da onlara kıyamıyorum çünkü aç kalsalar susuz kalsalar canları yansa dertlerini anlatamıyorlar nasıl içim acıyor, kediyi aldıktan sonra daha bi arttı bu his, sinek öldüremiyorum ya resmen

Onlar kalmayı düşünürken çekinmediyseler, insan bişeyde diyemez ki neyse kuzuu uzaktalar heralde iyi yönünden bakalım :)

@blisss burdan yatılı misafirlerine selamlar ve tebrikler
Hahahah aynı suratla kaldım bende zaten

Sende bendensin Hayvan sahiplendikten sonra artıyor dediğin gibi bu his hallerinden anlıyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…