• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen çok geç yattım hemde :KK70:6 da kalktım durum vahim:KK70::KK70:
Ay ben de kalktım 6 da yaa, çok gıcık oldum ama. Eşim kalktı işe gitti o saatte. Ben de hava hala karanlık olduğu için korktum tüm ışıkları yaktım ama yine de uyku girmedi gözüme :D Habire bi yerden çıtırtı geliyo gibiydi :D :D
Hallam ben napcam bu ödlek hallerimle yaa

Ay ben de kalktım 6 da yaa, çok gıcık oldum ama. Eşim kalktı işe gitti o saatte. Ben de hava hala karanlık olduğu için korktum tüm ışıkları yaktım ama yine de uyku girmedi gözüme :KK70: Habire bi yerden çıtırtı geliyo gibiydi :KK70: :KK70:
Hallam ben napcam bu ödlek hallerimle yaa
kıyamam korktun mu ? normal ama o saatte benim kardeşim senden beter bi gün eşi uyudu bende oturma odasında oturuyorum salona çıktı ağlayarak geldi abla abla mutfakta biri var bende ciddiye alıyorum neyse elime vazoyu aldım gittim tabiki kimse yok bende gördü falan sanıyorum :KK70::KK70::KK70:ama öyle ciddiydi ki sonra kendime güldüm vazoyla ne yapcaksam:KK70::KK70:

ya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdım:KK70::KK70:
yemek harika geçti çok güldük sonra anneme anne babama baba falan dedi
ama nasıl dedi çıkarken tam kendimi gelirken çok gaza getirmiştim diyemedim ama şimdi demezsem
bir daha diyemem dedi anne baba dedi bu açıklamayı onlara yaptı öldüm gülmekten:KK70::KK70:
ben uyumaya geleceğim sana:KK53::KK53:
süpermiş darısı benim başıma ne zaman söyleyecek bilmiyorum

kıyamam korktun mu ? normal ama o saatte benim kardeşim senden beter bi gün eşi uyudu bende oturma odasında oturuyorum salona çıktı ağlayarak geldi abla abla mutfakta biri var bende ciddiye alıyorum neyse elime vazoyu aldım gittim tabiki kimse yok bende gördü falan sanıyorum :KK70::KK70::KK70:ama öyle ciddiydi ki sonra kendime güldüm vazoyla ne yapcaksam:KK70::KK70:
Ahahahaha :D Ay gülmekten ölebilirim şuan :D Kardeşine mi güleyim sana mı bilemedim vazosunu almoş gitmiş :D :D :D
Korktum valla ayrıca ya ben biraz korkak bi tipim bu tür durumlarda :D

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlarr :) Ben de zombi olarak unuttum.
Ben geldiiimmm herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kuzular :KK15::KK15:
Ooo çok güzel düğün fotoğraflı taze gelin gelmiş :) Hoşgeldinn. Harika olmuşsunuz kuzucum tebrik ediyorum sizi :KK68:

Ahahahaha :KK70: Ay gülmekten ölebilirim şuan :KK70: Kardeşine mi güleyim sana mı bilemedim vazosunu almoş gitmiş :KK70: :KK70: :KK70:
Korktum valla ayrıca ya ben biraz korkak bi tipim bu tür durumlarda :KK70:

ne sandın vazom var benim:KK70::p
ya hayır da o kavurucu sıcaklarda tüm camları kapatıp yatıyor:KK70:
beterin beteri var üzülme kardeşş

aaa kimler gelmiş hoşgeld,n canım hadi anlatt sabırsızlandım sonra fotolarda getirdin mi bize:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlar :KK43:
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlarr :) Ben de zombi olarak unuttum.

Ooo çok güzel düğün fotoğraflı taze gelin gelmiş :) Hoşgeldinn. Harika olmuşsunuz kuzucum tebrik ediyorum sizi :KK68:
Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsun :-)

ne sandın vazom var benim:KK70::p
ya hayır da o kavurucu sıcaklarda tüm camları kapatıp yatıyor:KK70:
beterin beteri var üzülme kardeşş
Haha kızııım kurdeşen döksem de açmam o camı ben de ! :KK70:
Bundan yıllar yıllar önce idi, yatağımın kenarındaki pencereyi çık bırakmıştım çok sıcak olduğu için hırsız baya üstümden atlayıp yatağımın kenarına basıp güzelce giriş çıkış yapmıştı eve :KK70: :KK70: Ay tövbe ya bela çağırmayayım da şimdi :KK70:

Hoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlar :KK43:

Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsun :-)
Şarkı söylediğiniz :) Yani baya baya bi hoş olmuş :) Madem fotoğraf yok anlatacaklarını bekliyoruz :D

Kızlaar nikahıma 4 hafta kaldı ve ben hala perde ayarlayamadım :KK59:

Haha kızııım kurdeşen döksem de açmam o camı ben de ! :KK70:
Bundan yıllar yıllar önce idi, yatağımın kenarındaki pencereyi çık bırakmıştım çok sıcak olduğu için hırsız baya üstümden atlayıp yatağımın kenarına basıp güzelce giriş çıkış yapmıştı eve :KK70: :KK70: Ay tövbe ya bela çağırmayayım da şimdi :KK70:
Ayy nasıl yani :KK57::KK57::KK57: Tövbe açmam bi daha camı

Kızlar aklımda kalanları anlatayım kına gecesinden hiç bişey anlamadım,
ne ara başladı bitti bilmiyorum çok ağlarım demiştim ama bir damla yaş gelmedi gözümden annemin etkisiyle
hiç ağlamadı çünkü ağlamayayım diye :( Güldüm daha çok :D
Testi oyunu çok keyifliydi testiyi kıramadım hatta ikincisinde kırıldı:D GEcenin sonunda kaftanla çorbacıya gittim kafamda kırmızı duvak falan çok komikti herkes bana bakıyo sokakta kınayı getir aney falan diye şarkı söylüyolardı :D

Düğün günü evden çıkarken çok ağladım hıçkıra hıçkıra, sonra aşağıda oynattılar geçti ama düğün salonunda çıkmayı beklerken aklıma ikinci kedimle vedalaşmadığım geldi oturdum ağladım hahah :D çok garip duygulardı..
Düğünde hayal ettiğim çoğu şeyi yapamadım aksilikler oldu ama herşeye rağmen çok güzel di ve acaip kalabalıktı 350 kişilik ayarladık 500 kişi vardı düğünde sağolsunlar sevenlerimiz çokmuş :KK68::KK68:

Ayy nasıl yani :KK57::KK57::KK57: Tövbe açmam bi daha camı
Vallahi resmen öyle oldu . Hayır bi de evin o kısmı 3. kat ihtimal vermedik yani açtık. Ayrıca çıkarken de gördüm biliyomusunnn.
Uyku sersemi bi de ne olduğunu anlamayınca babam neden camdan atladı diye şoka girmiştim yaa. Ayy hatırladıkça çok fena oluyorummm

Back