• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım sonuçta bayramda dokuz gün izin yapamayanlar kervanındasın:KK70::KK70::KK70:
iyiyiz iş güç yine milletin sigorta yaptırası gelmiş :KK70:bayram öncesi yola çıkıyor ya herkes biz mi?
aynen ya ben çok heyecanlıyım alışamadım:KK70::KK70:
Ahh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım bari :D

Ahh ah ben de yarın yola çıkmayı umuyorum bi kendimi sigortalatayım bari :KK70:
hemen bi ferdi kaza yapayım sana:KK70::KK70:Allah korusun kuzum
bende evlenmeden doğum teminatlı sağlıkla yeniledim poliçemi bu aydı:oops:
bekleme süreleri dolsun diye zaten her yıl yeniliyorum

Eveet hatta onların 3lü olanları da var anne baba bir de cücükleri gibi duruyor :KK70:

Bence kullanmalısın. Çok seviyorum değişik kupaları, her gün farklı kullanırım ben :KK70:
Kupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicam :D

Ayy benim de eski ofisimdeki bardağım :KK70: Duygulandım :KK70:

Günaydın kızlar, dün teknik aksaklık ve yoğunluklar sebebiyle pattadanak çıkmış olsam da yine kürkçü dükkanına döndümm :p Nasılsınız bakalım ?
Trpst Trpst Kız sen ne heyecanlısın öyle maşallah :)
İyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın :KK51:

hemen bi ferdi kaza yapayım sana:KK70::KK70:Allah korusun kuzum
bende evlenmeden doğum teminatlı sağlıkla yeniledim poliçemi bu aydı:oops:
bekleme süreleri dolsun diye zaten her yıl yeniliyorum
Ooo hazırlıklara da bakınn :)
Kupa değil baya çay fincanı takımı gibii böyle porselen tepsili falan çıkarısam koyacak yer bulamicam :KK70:
Durum o kadar mı vahim ya :D
İyi diyelim iyi olalım ayy ben tatil moduna girmek istiyorum artıkın :KK51:
Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım :(
bende ya bari yarın çalışmasaydık ama nerdee:KK30:
Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de :D

Durum o kadar mı vahim ya :KK70:

Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım :KK43:

Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de :KK70:
ya sorma zaten yeniliyodum poliçeyi doğum teminatını iliştirdim bekleme süresi dolsun diye :KK70:

ya dünde 8 de çıktım bir saat beni bekledi vuracağım az kaldı bıktım artık gazlama sende şimdi gidip dermişim al bu istifa dilekçem aha yemek takımının taksiti bitmedi etme:KK70::KK70::KK70:

Durum o kadar mı vahim ya :KK70:

Evet yaa çok ihtiyacım var 1 yılı geçti tatil yapamadım :KK43:

Oyy yarın çalışma çok kötü olmuş. Yumruğunu vur masaya bu evlenince böyle olmaz de :KK70:
Kuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesi :KK22::KK22:

ya sorma zaten yeniliyodum poliçeyi doğum teminatını iliştirdim bekleme süresi dolsun diye :KK70:

ya dünde 8 de çıktım bir saat beni bekledi vuracağım az kaldı bıktım artık gazlama sende şimdi gidip dermişim al bu istifa dilekçem aha yemek takımının taksiti bitmedi etme:KK70::KK70::KK70:
Ay o zaman duur dostum yapma bunu :D Taksitler bitene kadar dayan :D
Kuzu tatile hep ihtiyaç var ayyy geç yattım akşam nasıl uykum var bayram hazırlıığı yapıyorum da ayıptır söylemesi :KK22::KK22:
Oo ilk bayram tabi :) Ne güzel ya

İlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyi :D

İlk baştaki banyo setini beğendim kuzu :) bencede sandığı kendin boyasan daha iyi :KK70:
Ben de onu beğendim de banyoya uyar inşallah tam istediğim tarzda çıktı kendileri :) Bakalım ev belli olunca alırım artık :D Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor gerçi :D

Back