- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
beni de alın yarın çalışmakta istemiyorumminatla zaman geçmiyoo havada kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de alın yarın çalışmakta istemiyorumminatla zaman geçmiyoo havada kötü
İsyan çıkarburda havada güzel ama daha kötü işte herkes gidiyor bir bir tatile ben burda kaldım. birde bunun yarına var şirketi tek başıma kurtarıcam her arefe günü aynı şey
Biz gidemiyoruz kuzu kaç sen kurtar kendini :) ayrıcaa güzel geçmesine sevindim :)beni de alın yarın çalışmakta istemiyorumm
bende gidemiyorum ki sağol canım maşallah seviyorum ailesini umarım gider böyleBiz gidemiyoruz kuzu kaç sen kurtar kendini :) ayrıcaa güzel geçmesine sevindim :)
çok tatlıı ya:) kayınpederler gelinleri sever zaten :) benimki de benle hiç sarılmıyordu elini öptürmüyordu. isteme oldu işte elini öpmeye gittim ya adam bir sarıldı bana :) çok hoşuma gitmişti.aynen ya rahatladım livadan ekler pasta aldım zaten oraya gittim yemeğe çıktık koluma girdi restauranta gittik kızımlabana masa ayarlarmısınzı lütfen dedi giderken falan çok içten sarıldı öptü
ayy çok tatlılar maşallah :):) bize istemeye geldiğinde şey dedi babama benim hayalim gelinimle gezmek ben oğluma dedim göremeyecek beni zeroglunuda göremeyecek pizza yemeyede beraber gideceğiz bowling oynamayadaçok tatlıı ya:) kayınpederler gelinleri sever zaten :) benimki de benle hiç sarılmıyordu elini öptürmüyordu. isteme oldu işte elini öpmeye gittim ya adam bir sarıldı bana :) çok hoşuma gitmişti.
ayyy bende hayal edemedim kayınpederle bowling yenermisin yenilirmisin acep çok tatlı ya maşallahayy çok tatlılar maşallah :):) bize istemeye geldiğinde şey dedi babama benim hayalim gelinimle gezmek ben oğluma dedim göremeyecek beni zeroglunuda göremeyecek pizza yemeyede beraber gideceğiz bowling oynamayada
kendimi bowling topunu yuvarlarken hayal edemiyorum
bana da çok komik geldi benimle kol kola gitti hayaliymiş dükkandada arkadaşı var arkasını döner ya hani nispet yaparak öyle yaptı ya çok güldüm maşallahayyy bende hayal edemedim kayınpederle bowling yenermisin yenilirmisin acep çok tatlı ya maşallah
Kız balayı yaptınız yeniburda havada güzel ama daha kötü işte herkes gidiyor bir bir tatile ben burda kaldım. birde bunun yarına var şirketi tek başıma kurtarıcam her arefe günü aynı şey
Ay seni ederim de kayınpederi bowlingde hayal etmek daha garip geldi Gerçi benim babam oynar e o da kayınpeder olduğuna göre garip değil demek kiayy çok tatlılar maşallah :):) bize istemeye geldiğinde şey dedi babama benim hayalim gelinimle gezmek ben oğluma dedim göremeyecek beni zeroglunuda göremeyecek pizza yemeyede beraber gideceğiz bowling oynamayada
kendimi bowling topunu yuvarlarken hayal edemiyorum
balayımı 3 gün şekeerim hiç bişi anlamadımkiKız balayı yaptınız yeni
Ay seni ederim de kayınpederi bowlingde hayal etmek daha garip geldi Gerçi benim babam oynar e o da kayınpeder olduğuna göre garip değil demek ki
evet malesef varSelam hatunlar nasilsiniz. Calisan hatuar varmis. Allah kolaylik versin hepinize bende pazartesi is vasi yapacagm malum raporumuz bitti :)
gelecek ben varım @Conchiglia da bizdenbalayımı 3 gün şekeerim hiç bişi anlamadımki
evet malesef var
herkse günaydın dicem ama kimse gelmicek biliyorum
balayımı 3 gün şekeerim hiç bişi anlamadımki
evet malesef var
herkse günaydın dicem ama kimse gelmicek biliyorum
Günaydınnnnnnnnn :)
gelecek ben varım @Conchiglia da bizden
bizdeki bu çalışma aşkıgelecek ben varım @Conchiglia da bizden
iyidir canım sen nasılsınGünaydın hatunlar nasılsinız bende geldiiimmkiii
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?Günaydın hatunlar nasılsinız bende geldiiimmkiii
sen senin ofisi ben benimkini kurtaracağızbizdeki bu çalışma aşkı
iyidir canım sen nasılsın
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
sen senin ofisi ben benimkini kurtaracağız
bide erkenden geldim önceden mesaj falan atılırdı onda ofiste olalım diye ama bekledim bekledim gelmedi o mesaj
dün nişanlımla aldık kıyafet falan kıyamam ya kendi daha çok çabaladı