• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen ya rahatladım livadan ekler pasta aldım zaten oraya gittim yemeğe çıktık koluma girdi restauranta gittik kızımlabana masa ayarlarmısınzı lütfen dedi giderken falan çok içten sarıldı öptü
çok tatlıı ya:) kayınpederler gelinleri sever zaten :) benimki de benle hiç sarılmıyordu elini öptürmüyordu. isteme oldu işte elini öpmeye gittim ya adam bir sarıldı bana :) çok hoşuma gitmişti.

çok tatlıı ya:) kayınpederler gelinleri sever zaten :) benimki de benle hiç sarılmıyordu elini öptürmüyordu. isteme oldu işte elini öpmeye gittim ya adam bir sarıldı bana :) çok hoşuma gitmişti.
ayy çok tatlılar maşallah :):) bize istemeye geldiğinde şey dedi babama benim hayalim gelinimle gezmek ben oğluma dedim göremeyecek beni zeroglunuda göremeyecek pizza yemeyede beraber gideceğiz bowling oynamayada:KK70::KK70:
kendimi bowling topunu yuvarlarken hayal edemiyorum:KK70::KK70:

ayy çok tatlılar maşallah :):) bize istemeye geldiğinde şey dedi babama benim hayalim gelinimle gezmek ben oğluma dedim göremeyecek beni zeroglunuda göremeyecek pizza yemeyede beraber gideceğiz bowling oynamayada:KK70::KK70:
ayyy bende hayal edemedim :D kayınpederle bowling :D yenermisin yenilirmisin acep :D çok tatlı ya maşallah

burda havada güzel :KK70: ama daha kötü işte herkes gidiyor bir bir tatile ben burda kaldım. birde bunun yarına var :KK43: şirketi tek başıma kurtarıcam :KK70: her arefe günü aynı şey
Kız balayı yaptınız yeni :D
Ay seni ederim de kayınpederi bowlingde hayal etmek daha garip geldi :D Gerçi benim babam oynar e o da kayınpeder olduğuna göre garip değil demek ki :D

Herkeşlere merhaba kızlarr :KK54: Bizim şirket Cumadan kapanısa gectıgınden tatil moduna hemencık girdim yazlıga geldim pc yi acmayınca buraları da baya bı ıhmal ettimm , neler olmus nelerr ... Sizi takip etmek cok zorr :KK39:
Hepinizi cok öpuyorumm... takipteyim

Selam hatunlar nasilsiniz. Calisan hatuar varmis. Allah kolaylik versin hepinize bende pazartesi is vasi yapacagm malum raporumuz bitti :)

Kız balayı yaptınız yeni :KK70:

Ay seni ederim de kayınpederi bowlingde hayal etmek daha garip geldi :KK70: Gerçi benim babam oynar e o da kayınpeder olduğuna göre garip değil demek ki :KK70:
balayımı 3 gün şekeerim hiç bişi anlamadımki :(
Selam hatunlar nasilsiniz. Calisan hatuar varmis. Allah kolaylik versin hepinize bende pazartesi is vasi yapacagm malum raporumuz bitti :)
evet malesef var :(

herkse günaydın dicem ama kimse gelmicek biliyorum :(

Günaydın hatunlar nasılsinız bende geldiiimmkiii
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

:KK70: :KK70: bizdeki bu çalışma aşkı
sen senin ofisi ben benimkini kurtaracağız:KK70::KK70:
bide erkenden geldim önceden mesaj falan atılırdı onda ofiste olalım diye ama bekledim bekledim gelmedi o mesaj:KK70::KK70:
dün nişanlımla aldık kıyafet falan kıyamam ya kendi daha çok çabaladı

iyidir canım sen nasılsın

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

sen senin ofisi ben benimkini kurtaracağız:KK70::KK70:
bide erkenden geldim önceden mesaj falan atılırdı onda ofiste olalım diye ama bekledim bekledim gelmedi o mesaj:KK70::KK70:
dün nişanlımla aldık kıyafet falan kıyamam ya kendi daha çok çabaladı

Cok sukur iyiyim canlar kosturuyoruz iste evi yerlestirmeywe basladik bayramdan sora gelecek esyalarim var onlari bekliyoruz oyle iste sizler neler yapiyosunuz :)

Back