• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tchiboda 2 tanesi 40 tlydi :KK70: İyi ya iyi ben böyle sevimli kupaları severim daha hiç almadım da :KK70: Asıl üzüldüğüm nişanlım eskiden bana bi tane kupa getirmişti ben onu öğrenci evindeyken kullanıyordum ama ayıla bayıla kullanıyordum devasa da bir şeydi. Kırdım :KK43: Ahh ah. Resmi de olacaktı bir yerlerde, atayım albüme :KK70:

Kupa hiç kesmiyor ki :KK70:
bende çok severim büyük kupaları ama nasıl ama biliyo musun böyle uzun dar olacak çok geniş değil kırılmasına üzüldüm
tchibodakileri unut sen:KK57:

ama bu çok güzelmiş ben bir kez gördüm aonra alırım dedim daha bulamadım uzun ince
Evet yaa bunu da iş gezisinden getirmişti, imkanı yok bulamam bir daha. Çok üzüldüm o yüzden :( O zamanlar diyorduk evlenince evimize koyarız diye, ama çeyiz kafası yoktu ne eşya bulursam kullanıyordum :D Ah keşke çeyiz yapsaymışım

Evet yaa bunu da iş gezisinden getirmişti, imkanı yok bulamam bir daha. Çok üzüldüm o yüzden :KK43: O zamanlar diyorduk evlenince evimize koyarız diye, ama çeyiz kafası yoktu ne eşya bulursam kullanıyordum :KK70: Ah keşke çeyiz yapsaymışım
haha sonradan dank ediyor sahi biz ne yapıyoruz kırılmış kupaları yaad ettik:KK70:
diğer eksikleri hatırlayınız :KK70:
hemencecik bilinçli bir uyarı aldık otur Auralee Auralee sıfır!!

Benim yeşil kupalarım var çayın yanında hediye verilmişti nasılll amaaa :KK70: :KK70: tutuma bak be :KK70:

hahaha :KK70: bendede malum cafe markasının hediyesi olan var :KK70:
nerde eski gelinler :KK70: şimdikilere baksana conchiliacım 7,5 tl bir kupaya verecekler :KK50:
Amanıın yeni yetme gelin olduk ya :D Öff aman yaa niye vazgeçiriyorsunuz. Bari kahve fincanını alayım 3.5TL :D

aynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi :KK70:
Benim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeer :D Hepsini kardeşime bırakmasaydım iyiydi :D

aynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi :KK70:
biz onları ünide yurttayken almıştık :D epimiz birde ojelerle boyayım kendimize göre desen vermiştik onlara hahaa ne günlerdi :D
Amanıın yeni yetme gelin olduk ya :KK70: Öff aman yaa niye vazgeçiriyorsunuz. Bari kahve fincanını alayım 3.5TL :KK70:
2 takım hediye kahve fincanı geldi şekerim :D birde yemek takımınn içinde var :D şuana kadar 2 kere kahve yaptım yeterince açık heralde düşüncem :D

Benim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeer :KK70: Hepsini kardeşime bırakmasaydım iyiydi :KK70:
Tamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize ama :D aslında iki kişilik fincanlardan alabilirsin kuzu bence :) pek sevimliler çünküüü

biz onları ünide yurttayken almıştık :KK70: epimiz birde ojelerle boyayım kendimize göre desen vermiştik onlara hahaa ne günlerdi :KK70:

2 takım hediye kahve fincanı geldi şekerim :KK70: birde yemek takımınn içinde var :KK70: şuana kadar 2 kere kahve yaptım yeterince açık heralde düşüncem :KK70:
Ayy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda var :KK51:

Back