- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Amaan neyse zaten almayacaktım onlar bakmalık Hem onlar da deli mi ne niye servis kasesi yazıp insanı kandırıyorlarBüyük değil 14.5cm yazıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan neyse zaten almayacaktım onlar bakmalık Hem onlar da deli mi ne niye servis kasesi yazıp insanı kandırıyorlarBüyük değil 14.5cm yazıyo
neyseki ben varım dimiiiAmaan neyse zaten almayacaktım onlar bakmalık Hem onlar da deli mi ne niye servis kasesi yazıp insanı kandırıyorlar
wawwww bu çok güzel isterim de isterim hemen alayım bari
Evett katılıyorumm :)neyseki ben varım dimiii
Kız alma çok pahalı curlygirl e söylerim bakwawwww bu çok güzel isterim de isterim hemen alayım bari
eyvahh yakalandık evet çok pahalı ama büyük servis kasesi ya
Küçükmüş ki Ben kullandım o bahaneyi yemedilereyvahh yakalandık evet çok pahalı ama büyük servis kasesi ya
ay kendimi çok ayıpladım bennnn hiç bildirim gelmedi. hiç görmedim burda olduğunuzu yoksaaaa çoktan yazmıştım
hadi ya tüh olmadı kandıramayız bugün bernardoya gidip o kupaları alabilirim amaKüçükmüş ki Ben kullandım o bahaneyi yemediler
fark ettim ve hemencecik vazgeçtim yemekten döndüm çok ilgliydi baba dedim bideay kendimi çok ayıpladım bennnn hiç bildirim gelmedi. hiç görmedim burda olduğunuzu yoksaaaa çoktan yazmıştım
yemedi o büyük bahanesi bende hemencecik baktım mini minicik bişi bir kerem asla olmaz
ohhh süpersin büyük bi yük kalkmıştır üstünden iyi yapmışsın. ne götürdün yanında :)fark ettim ve hemencecik vazgeçtim yemekten döndüm çok ilgliydi baba dedim bide
Bende acayip sıkıldımmm ya uff bi sürü ütü var kaçıp gitsem faydası yok banaçok sıkıldım kaçıp gitsemmi acaba
Beni de al kaçalım buralardançok sıkıldım kaçıp gitsemmi acaba
Bende acayip sıkıldımmm ya uff bi sürü ütü var kaçıp gitsem faydası yok bana
valla bana faydası olur. biz yarında çalışıyoruz öğlene kadar. oyüzden bugün erken kaçasım var. herkes gidiyor zatenBeni de al kaçalım buralardan
Üzülme kuzu bende burdayım yarınvalla bana faydası olur. biz yarında çalışıyoruz öğlene kadar. oyüzden bugün erken kaçasım var. herkes gidiyor zaten
Ya işte böyle zamanlar devlet çalışanı olmak vardı diyorumvalla bana faydası olur. biz yarında çalışıyoruz öğlene kadar. oyüzden bugün erken kaçasım var. herkes gidiyor zaten
kader arkadaşım benim :)Üzülme kuzu bende burdayım yarın
inatla zaman geçmiyoo havada kötükader arkadaşım benim :)
burda havada güzel ama daha kötü işte herkes gidiyor bir bir tatile ben burda kaldım. birde bunun yarına var şirketi tek başıma kurtarıcam her arefe günü aynı şeyinatla zaman geçmiyoo havada kötü
aynen ya rahatladım livadan ekler pasta aldım zaten oraya gittim yemeğe çıktık koluma girdi restauranta gittik kızımlabana masa ayarlarmısınzı lütfen dedi giderken falan çok içten sarıldı öptüohhh süpersin büyük bi yük kalkmıştır üstünden iyi yapmışsın. ne götürdün yanında :)