2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı

havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor

mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı

havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor

Hepimiz aynıyız canım tek değilsin yanii :) bende ofisimden çıktım evime geldimm annemle gezmelere gidicez şimdi hava soğuk biraz ama olsuuun

o site de güzel canım bende trendyolda görünce aklıma sen geldin de link yazmıştım.. ohh ne güzel ya benim daha yaşayacağım şehir bile belli değil

o site de güzel canım bende trendyolda görünce aklıma sen geldin de link yazmıştım.. ohh ne güzel ya benim daha yaşayacağım şehir bile belli değil
herşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)

Pasabahce urunlerini pasabahce magazalarindan veya netten almayin derim. Carrefourda realde daha ucuz.

herşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değil

Pasabahce urunlerini pasabahce magazalarindan veya netten almayin derim. Carrefourda realde daha ucuz.
daha öncede demiştin canım bizim burda carrefourda realde var ama bu bardaklar yok

Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değil
alınınca mutlaka koyulcak bi yer bulunuyo canım :)
annem isyan ediyo bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…