herkes aynı durumda sanırım :)mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı
havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor
mrbb kızlarr...bikaç gündür yazmıom buraya ama tek tek takipteyim yazdıklarınızı
havalardanmıdır nedir içim sıkılıyor birşey yapasım gelmiyor
baktım canım evidea diye bi site var ya ordan yapıcam alışverişimi :)
herşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)o site de güzel canım bende trendyolda görünce aklıma sen geldin de link yazmıştım.. ohh ne güzel ya benim daha yaşayacağım şehir bile belli değil
Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değilherşey zamanla rayına oturuyo canım ya hiç dert etmemize gerek yok aslında ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
daha öncede demiştin canım bizim burda carrefourda realde var ama bu bardaklar yokPasabahce urunlerini pasabahce magazalarindan veya netten almayin derim. Carrefourda realde daha ucuz.
alınınca mutlaka koyulcak bi yer bulunuyo canım :)Heves ediyorum canım işte param oldukça alayım istiyorum ama alsam koyacak yer yok hemde daha şehir belli değil
kahveleri nasıl sundunuz yada sunacaksınız kızlar?
yani damadın kahvesini diğerleriyle bir yada ayrı mı verceksiniz canım...Nasıl yani canım?
yani damadın kahvesini diğerleriyle bir yada ayrı mı verceksiniz canım...
evet canım özel bi günü farklılaştırmak için detaylara ihtiyaç var buda bi detay düşünmek lazım :)Böyle bir şeyi hiç düşünmemiştim ben şahsen.. İlginç fikirler varmış
evet canım özel bi günü farklılaştırmak için detaylara ihtiyaç var buda bi detay düşünmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?