Yıllardır çözüm bulamadığım çilemEnee şuan düşünüyorum ve akşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum. Yok mu hem pratik hem farklı bi fikri olan ya
Hahah bana sökmüyor artık kuzuahahahevet başkası hava atsaydı bunu gene diyebilirdim senin tatilin varsa benimde kocam var diye ama sana işlemiyor artık napalım işte yeni gelin diyip geçcez
he ayrıca kocanda senin çalışıp onun tatil yaptığı zamana saysın
Evet en çok yapacağım şey buHiçbir şeyi de unutmuyor
Artık bekar günlerini yadeder annengillere gidersin
Ben de senden bir atak bekliyordum halbuki , olmadı buYıllardır çözüm bulamadığım çilemVarsa bi bildiğiniz söyleyin, ama muhtemelen üşenip yapmıycam
Söylemicemmm git 9 gün tatilinde düşünnnEnee şuan düşünüyorum ve akşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum. Yok mu hem pratik hem farklı bi fikri olan ya
Ama bak şunu atladım pateron bey dedi ki " ama arada önemli bişey çıkarsa gelebiliriz sen telefonlarına bak"Söylemicemmm git 9 gün tatilinde düşünnn
Heee tabii bi kere sen bize havayı yaptınn demiciimmAma bak şunu atladım pateron bey dedi ki " ama arada önemli bişey çıkarsa gelebiliriz sen telefonlarına bak"
Küsücem hepinize, 9 gün sonra beni bulamazsanız üzülürsünüz belkiHeee tabii bi kere sen bize havayı yaptınn demiciimm
Yemedik bunuu asıl ben küserimmm, bi kere önce ben trip attımKüsücem hepinize, 9 gün sonra beni bulamazsanız üzülürsünüz belki
9 gün tatili aldın hadi hayırlı olsun kaynamış yine buralarKüsücem hepinize, 9 gün sonra beni bulamazsanız üzülürsünüz belki
çıkmaz kuzu çıkmaz neden çıksın bayram sen sıkma canınıAma bak şunu atladım pateron bey dedi ki " ama arada önemli bişey çıkarsa gelebiliriz sen telefonlarına bak"
ne heycanlıı olurdum bende yaa, sofraya ayrı özenirdimaa bugün benim nişanlımda bize gelecek yemeğe çok tuhaf geliyor doğrusu
Haha tamam ya o da tutmadıysa başka kart kalmadı elimdeYemedik bunuu asıl ben küserimmm, bi kere önce ben trip attımyap işte böreğii kuzu çabuk oluyo kolayda :) biz kabak yiciiz bizimki kaç gündür yapmiim diye bahane uydurdu bugün yapıcam artık
İhihih ama günah bana9 gün tatili aldın hadi hayırlı olsun kaynamış yine buralar
Auralee katılıyorum bazen taşlamak istiyorum seniii
Ayy en heyecanlı vakitler yaa, tadını çıkarın kuzucuum :)aa bugün benim nişanlımda bize gelecek yemeğe çok tuhaf geliyor doğrusu
Ayy evet çarşambadan beri bahane uyduruyo kabak yapma bunu yiyelim onu yiyelim diyeHaha tamam ya o da tutmadıysa başka kart kalmadı elimde
Kabak yapma diye bahane mi uydurdu çok güldüm buna ya haha ama kabak da güzel fikir. Bugünün menüsünü buldum önümde kabak var o zaman sağol kuzu :)
İhihih ama günah bana
Ayy en heyecanlı vakitler yaa, tadını çıkarın kuzucuum :)
Evett çok ciciler aldım kendime oda yetmedi pijama askılı ve sortlu englısh hımden takımlar aldım penye çok güzellerdi dayanamadım tesekkur ederimMaşallah canım neler neler almıssın :) şimdiden iyi günlerde kullan ... Yemek setine bayıldım
Elbette dersin dertsiz başına dert çıkartma bende 1 sene bekledim nişanım oldu bak ocağın ilk haftası gün almaya gdyruz mayıs ayı için zaman dediğin ne gelip geciyor önmlı olan hayırlısıAcaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa
Hayırlı olsunHoşbuldum canım biraz gecikmeli de olsa döndüm :)
Hayırlı olsun bu arada düğündaşım :) Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?