- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ağzından bal damlıyor kuzu ama bkalımcanım bence fazla olacak sizin
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Haha haklısın kuzu , yalnız değiliz neticede o da bişeyÜzülme kuzuu biz burdayız yanlız olmassın :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından bal damlıyor kuzu ama bkalımcanım bence fazla olacak sizin
Haha haklısın kuzu , yalnız değiliz neticede o da bişeyÜzülme kuzuu biz burdayız yanlız olmassın :)
benim enazından hala umudum varBen yarım gün kesin![]()
iyi yönünden bakalım dimiAğzından bal damlıyor kuzu ama bkalım
Haha haklısın kuzu , yalnız değiliz neticede o da bişey![]()
ahahaha sen kurtar kendini kuzu ben gelirim bi başımabenim enazından hala umudum var![]()
Vallahi anlamadan almış oluyorsunAcaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa![]()
Yoktur yokturn11 de 200 tl ye %11 indirim var kızlar :)
Nutellalı krepten sonrasını okumadımOoo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı![]()
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan![]()
Ooo hoşgeldinn hayırlı olsun çok mutlu olun :)merhaba kızlar![]()
![]()
bizim belli 4 güncük
![]()
Ben arefe günü de çalışıyorummikimiz burdaız demekki![]()
Can alıcı noktayı yakalayacağından hiç şüphem yoktuNutellalı krepten sonrasını okumadım![]()
sonra gelsin kilolarCan alıcı noktayı yakalayacağından hiç şüphem yoktu![]()
YArın kahvaltıda üşenir de yapmazsam ne olayım!![]()
Ben de kayınvalidemden mi istesemCan alıcı noktayı yakalayacağından hiç şüphem yoktu![]()
YArın kahvaltıda üşenir de yapmazsam ne olayım!![]()
Merak etme bendeVallahi anlamadan almış oluyorsun
Yoktur yoktur
Nutellalı krepten sonrasını okumadım
Ooo hoşgeldinn hayırlı olsun çok mutlu olun :)
Ben arefe günü de çalışıyorumm![]()
Ben çalışıyorum lütfenyarın yatışta olanalr nasılda belli oluyorbiz burda çalışalım siz kahvaltı diyin
Hohoh iste tabi canım niye istemicekmişsinBen de kayınvalidemden mi istesemAy iyice ayıp ettim vallahi
![]()
Ayy yüksek sesle söylemesemiydim bunu yaniyarın yatışta olanalr nasılda belli oluyorbiz burda çalışalım siz kahvaltı diyin
Hatun nispet yapmaya bayılıyor taşlayacaklar haberi yokHohoh iste tabi canım niye istemicekmişsin
Ayy yüksek sesle söylemesemiydim bunu yani![]()
![]()
Hof hep yanlış anlaşıyorum yaHatun nispet yapmaya bayılıyor taşlayacaklar haberi yok![]()
Hof hep yanlış anlaşıyorum ya
Bir ki üç tıp!![]()
Bence bunu kızlara da sor
Ama tatil olmasa da haber vericektim. Neden benim mutluluğumla mutlu olmasınlar ki?Bence bunu kızlara da sorBekle tepkileri
![]()
Hahaha ver kuzu ver ona ver madem :) , kocam var benim deyişin geldi şimdi aklıma
ahahahAma tatil olmasa da haber vericektim. Neden benim mutluluğumla mutlu olmasınlar ki?![]()
Hahaha ver kuzu ver ona ver madem :) , kocam var benim deyişin geldi şimdi aklıma
Kocam çalışacak ama onu ne edeceğiz bilemedim![]()
![]()
Hiçbir şeyi de unutmuyorHahaha ver kuzu ver ona ver madem :) , kocam var benim deyişin geldi şimdi aklıma
Kocam çalışacak ama onu ne edeceğiz bilemedim![]()
![]()