• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa :KK23::KK23::KK23:
Vallahi anlamadan almış oluyorsun :D
n11 de 200 tl ye %11 indirim var kızlar :)
Yoktur yoktur :D
Ooo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı :KK70: :KK70:
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan :KK70:
Nutellalı krepten sonrasını okumadım :D
Ooo hoşgeldinn hayırlı olsun çok mutlu olun :)
:KK70: :KK70: bizim belli 4 güncük :KK43:

ikimiz burdaız demekki :KK43:
Ben arefe günü de çalışıyorumm :KK53:

yarın yatışta olanalr nasılda belli oluyor :( biz burda çalışalım siz kahvaltı diyin

Enee şuan düşünüyorum ve akşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum. Yok mu hem pratik hem farklı bi fikri olan ya :D :D

Ama tatil olmasa da haber vericektim. Neden benim mutluluğumla mutlu olmasınlar ki? :KK70: :KK70:

Hahaha ver kuzu ver ona ver madem :) , kocam var benim deyişin geldi şimdi aklıma :KK70:
Kocam çalışacak ama onu ne edeceğiz bilemedim :KK43: :KK70:
ahahah :D evet başkası hava atsaydı bunu gene diyebilirdim :D senin tatilin varsa benimde kocam var diye ama sana işlemiyor artık :D napalım işte yeni gelin diyip geçcez :D
he ayrıca kocanda senin çalışıp onun tatil yaptığı zamana saysın :D

Back