• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ahahah :KK70: evet başkası hava atsaydı bunu gene diyebilirdim :KK70: senin tatilin varsa benimde kocam var diye ama sana işlemiyor artık :KK70: napalım işte yeni gelin diyip geçcez :KK70:
he ayrıca kocanda senin çalışıp onun tatil yaptığı zamana saysın :KK70:
Hahah bana sökmüyor artık kuzu :D :D
Ay evet ona saysın o tabii canım, yapacak bişey yok yatma sırası bende :D
Hiçbir şeyi de unutmuyor :KK70:
Artık bekar günlerini yadeder annengillere gidersin :KK70::KK70:
Evet en çok yapacağım şey bu :D
Yalnız tatil sonrası biriken ütüler için 2 gün vericem kendime sonra her gün annem :P :D

Küsücem hepinize, 9 gün sonra beni bulamazsanız üzülürsünüz belki :KK12:
Yemedik bunuu asıl ben küserimmm, bi kere önce ben trip attım :D yap işte böreğii kuzu çabuk oluyo kolayda :) biz kabak yiciiz bizimki kaç gündür yapmiim diye bahane uydurdu bugün yapıcam artık :D

aa bugün benim nişanlımda bize gelecek yemeğe çok tuhaf geliyor doğrusu:KK70:

Yemedik bunuu asıl ben küserimmm, bi kere önce ben trip attım :KK70: yap işte böreğii kuzu çabuk oluyo kolayda :) biz kabak yiciiz bizimki kaç gündür yapmiim diye bahane uydurdu bugün yapıcam artık :KK70:
Haha tamam ya o da tutmadıysa başka kart kalmadı elimde :D
Kabak yapma diye bahane mi uydurdu çok güldüm buna ya haha ama kabak da güzel fikir. Bugünün menüsünü buldum önümde kabak var o zaman sağol kuzu :)
9 gün tatili aldın hadi hayırlı olsun kaynamış yine buralar:KK70::KK70::KK70:
Auralee Auralee katılıyorum bazen taşlamak istiyorum seniii:KK70:
:KK70:
İhihih ama günah bana :D
aa bugün benim nişanlımda bize gelecek yemeğe çok tuhaf geliyor doğrusu:KK70:
Ayy en heyecanlı vakitler yaa, tadını çıkarın kuzucuum :)

Haha tamam ya o da tutmadıysa başka kart kalmadı elimde :KK70:
Kabak yapma diye bahane mi uydurdu çok güldüm buna ya haha ama kabak da güzel fikir. Bugünün menüsünü buldum önümde kabak var o zaman sağol kuzu :)

İhihih ama günah bana :KK70:

Ayy en heyecanlı vakitler yaa, tadını çıkarın kuzucuum :)
Ayy evet çarşambadan beri bahane uyduruyo kabak yapma bunu yiyelim onu yiyelim diye :D :D

Kızlar bugün öğleden sonra aranızda olamadım. Küçük bir endeskopi operasyonu geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum ama operasyona girmeden dolu dizgin alışverişe gittim. Kendime dünkü beğendiğim tepe home dan 2 sat bardak aldım , ve yine dün aceleden alamadığım yağdanlık sirkelik olan 4 lüporselen bambu seti aldım albüme ekledim. Eve geldim birde ne göreyim amcam çeyizime hediyeler almış bir sevindim ütü,ütü masası,taç nevresim takımı ve porland dan birde şekerlik almış keyifle bakabilirsiniz fikirlerinizi merak ediyorum :oops:

Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa :KK23::KK23::KK23:
Elbette dersin dertsiz başına dert çıkartma bende 1 sene bekledim nişanım oldu bak ocağın ilk haftası gün almaya gdyruz mayıs ayı için zaman dediğin ne gelip geciyor önmlı olan hayırlısı

Back