- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım bunun kullanım alanı ne? yani 0,5 lt. demiş neye yetecekki ohttp://www.trendyol.com/Blender-Smothie-Maker-Mavi/UrunDetay/38337/13348065
bu nasıl kızlar kullanan yada bilen var mı rengine vuruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bunun kullanım alanı ne? yani 0,5 lt. demiş neye yetecekki ohttp://www.trendyol.com/Blender-Smothie-Maker-Mavi/UrunDetay/38337/13348065
aslında çok gereksiz bişey delirdim rengini görünce kokteyl hazırlamak için şuan yazarken çok mantıksız geldi ama cam kettle alayım diyorum asıl oraya bakmaktaki amaç oyducanım bunun kullanım alanı ne? yani 0,5 lt. demiş neye yetecekki o
ay tabi gereksiz 139 tl cik neler alınır o parayaaslında çok gereksiz bişey delirdim rengini görünce kokteyl hazırlamak için şuan yazarken çok mantıksız geldi ama cam kettle alayım diyorum asıl oraya bakmaktaki amaç oydu
Ay evet yaa benimki de rahatlığına tav oldu ya zatenevet canım. koltuklardan haklısın aslında büyük gibi ama çok rahat gözüküyor. bu koltuk olaylarıda böyle işte sorunlu
Hayıır bembeyaz değil sarı sarı bir ev olacak O koltukların rengini beyaz yapmaam uğraşamam temizlemekle Ayrıca şimdiki evime gelen de aynı şeyi söylüyor ya herkes koltuklara gömülüyor, gelenin uykusu geliyor yine mi öyle olacak Aman olsun ne rahat evim var derim Sizin yemek nasıl geçti de bakayımoo hayırlı olsun bembeyaz bir ev demek:)koltuklara şuan bir yatasım geldi ki anlatamam
valla ya topiğin akıllı tecrübeli kuşu bizde yaramaz çoçuklar gibi onu alalım bunu alalım car caray tabi gereksiz 139 tl cik neler alınır o paraya
ay ben olmasam siz napardınzı acepp
hahah evet iki tane yaramaz var ama günleriniz az kalsın görücem sizide hihihivalla ya topiğin akıllı tecrübeli kuşu bizde yaramaz çoçuklar gibi onu alalım bunu alalım car car
Kız bunu niye alacaksın çok gereksiz Bak benim blender o görevi de görüyor haberin olsun Hemen tanıtım videosunu atıyorumhttp://www.trendyol.com/Blender-Smothie-Maker-Mavi/UrunDetay/38337/13348065
Ay hiç bilmiyorum biliyor musuncanım ölçülere baktınmı dolapların. banada orada büyük gözüküyordu ama benimki mesela büyük olan ölçüde değilmiş ve odam küçük olmasınaa ramen sığdı tam oldu. başlıkta geniş değil ya küçücük odaya sığdılar bilemiyorum :)
Ay vallahi nolucaktıkay tabi gereksiz 139 tl cik neler alınır o paraya
ay ben olmasam siz napardınzı acepp
ya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdımAy evet yaa benimki de rahatlığına tav oldu ya zaten
Hayıır bembeyaz değil sarı sarı bir ev olacak O koltukların rengini beyaz yapmaam uğraşamam temizlemekle Ayrıca şimdiki evime gelen de aynı şeyi söylüyor ya herkes koltuklara gömülüyor, gelenin uykusu geliyor yine mi öyle olacak Aman olsun ne rahat evim var derim Sizin yemek nasıl geçti de bakayım
Kim yaramaz ben gayet aklı başındayım hee alınmam öyle Gereksiz ne aldım söyleyin banahahah evet iki tane yaramaz var ama günleriniz az kalsın görücem sizide hihihi
Ay hadi gözü aydın atlatmış o evreyi Ben hala diyemiyorumya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdım
yemek harika geçti çok güldük sonra anneme anne babama baba falan dedi
ama nasıl dedi çıkarken tam kendimi gelirken çok gaza getirmiştim diyemedim ama şimdi demezsem
bir daha diyemem dedi anne baba dedi bu açıklamayı onlara yaptı öldüm gülmekten
ben uyumaya geleceğim sana
hihih çok tatlı olmuş ne güzel :)ya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdım
yemek harika geçti çok güldük sonra anneme anne babama baba falan dedi
ama nasıl dedi çıkarken tam kendimi gelirken çok gaza getirmiştim diyemedim ama şimdi demezsem
bir daha diyemem dedi anne baba dedi bu açıklamayı onlara yaptı öldüm gülmekten
ben uyumaya geleceğim sana
kuzu işte bizim başarımız burda devreye giriyor gereksizleri aldırmadık sanaKim yaramaz ben gayet aklı başındayım hee alınmam öyle Gereksiz ne aldım söyleyin bana
Ayy çok güldüm yaahihih çok tatlı olmuş ne güzel :)
kuzu işte bizim başarımız burda devreye giriyor gereksizleri aldırmadık sana
ayy neyseki alıp gelmiyorum ben bunu aldım diye bi soruyorum sonra hemen çaydırıyosunuzhahah evet iki tane yaramaz var ama günleriniz az kalsın görücem sizide hihihi
Kız bunu niye alacaksın çok gereksiz Bak benim blender o görevi de görüyor haberin olsun Hemen tanıtım videosunu atıyorum
Bunu 180 civarına almıştım.
Ay hiç bilmiyorum biliyor musun
Ay vallahi nolucaktık
Buradan curlygirl e sesleniyorum kendi kendime de yararlı şeyler alıp aldırabiliyorumayy neyseki alıp gelmiyorum ben bunu aldım diye bi soruyorum sonra hemen çaydırıyosunuz
yoksa sayılı günlerimiz kalmadan incir ağacını dikerdik
ay öldürdün beni o blendir alınacak birde video atarmış yerim seni
aynen çok tatlıydı bugünde beraber alışverişe gideceğiz kıyafet almamıştım illa o kıyafet alınacak :):)hihih çok tatlı olmuş ne güzel :)
kuzu işte bizim başarımız burda devreye giriyor gereksizleri aldırmadık sana
gülme yoksa şuan hala onların borcunu ödüyor olurdukAyy çok güldüm yaa
hahaah bende alıyorum artık bayağı bişeyler günlük çatal kaşık takımı alacağım şuan hedef oBuradan curlygirl e sesleniyorum kendi kendime de yararlı şeyler alıp aldırabiliyorum
Bu videodan sonra ben de direk almaya karar vermiştim
Ay sorma ya borçtan kurtulamadık vallaaynen çok tatlıydı bugünde beraber alışverişe gideceğiz kıyafet almamıştım illa o kıyafet alınacak :):)
gülme yoksa şuan hala onların borcunu ödüyor olurduk
O da ayrı dert yaa. Neyseki a101den hallettim Acele etme şansına çok kampanya çıkabilir. Ama tabi al artık bişeyler, senin düğün yakın bellihahaah bende alıyorum artık bayağı bişeyler günlük çatal kaşık takımı alacağım şuan hedef o
Bencede alın borcu ödenir kuzu :) o dolapların boyutları oluyodu sanırım yokmuAynen ben de öyle düşünüyorum, değişirler ya hem değiştirirsek de bi ton model bulduk. Bir de tekli koltuk 1 tane olacak fazla yer kaplamasın dedik. Yetersiz gelirse ileride dekoratif bir şeyler alırız oturmaya. Sığdıramamak daha kötü. Benim tek korkum da aslında yatak odası. O gardroplar çok büyük, odaya sığmama riski var. Ama alalım ya kafamdan çıksın. 500 farkla kredi kartına taksit de yapılıyor
Buradan curlygirl e sesleniyorum kendi kendime de yararlı şeyler alıp aldırabiliyorum
Bu videodan sonra ben de direk almaya karar vermiştim
video açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzden tebrik ediyorum seni Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarımaynen çok tatlıydı bugünde beraber alışverişe gideceğiz kıyafet almamıştım illa o kıyafet alınacak :):)
gülme yoksa şuan hala onların borcunu ödüyor olurduk
Vallahi linkte yazıyor, büyük mü gelir küçük mü hiç bilemiyorumBencede alın borcu ödenir kuzu :) o dolapların boyutları oluyodu sanırım yokmu