• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çabuk geçiyor hakikaten yaa, bunca telaş öyle bi kaç saat içinde bitmiş gitmiş oluyo ne ilginç :)
Aman Allah hep güldürsün ayrıca kuzucum. Biz de duygusal sahneler yaşanmıştı o veda faslında. Hala hatırlayınca değişik bi moda geçiyorum.
Her iki türlü de çok güzel duygular işte :)

O kadar hazırlık , telaş hepsi bitti gitti..Şu an ne oldu kimler geldi düğünde hatırlamıyorum bile.. Ben zaten tek yaşıyor gibiydim..annemle babam başka ilde yaşıyor , o yüzden belkide alışkınım..Ama evli olduğumu algılayamıyorum, hala baba evine gidecek gibiyim :KK53:

O kadar hazırlık , telaş hepsi bitti gitti..Şu an ne oldu kimler geldi düğünde hatırlamıyorum bile.. Ben zaten tek yaşıyor gibiydim..annemle babam başka ilde yaşıyor , o yüzden belkide alışkınım..Ama evli olduğumu algılayamıyorum, hala baba evine gidecek gibiyim :KK53:
Haha düğünde kim var kim yoktu kısmı ben de de yok zaten cd yi yeni aldık izleyince görücem artık :D
Ayrıca haklısın bende net idrak edebilmiş değilim bilmiyorum. Zaman zamand ank ediyo biz evliyiz diye işte :D

Haha düğünde kim var kim yoktu kısmı ben de de yok zaten cd yi yeni aldık izleyince görücem artık :KK70:
Ayrıca haklısın bende net idrak edebilmiş değilim bilmiyorum. Zaman zamand ank ediyo biz evliyiz diye işte :KK70:
biz eve gittik işte çıkıcaz kendi evimize gidicez babam dedi kalsanıza ya neden gidiyorsunuz :D bi ozmaan birde bizim eve geldiklerinde kapıdan çıkıp gittiler ya ozaman. böyle anlarda dank ediyor evliyim ayrı evim var artık benim diye :)

biz eve gittik işte çıkıcaz kendi evimize gidicez babam dedi kalsanıza ya neden gidiyorsunuz :KK70: bi ozmaan birde bizim eve geldiklerinde kapıdan çıkıp gittiler ya ozaman. böyle anlarda dank ediyor evliyim ayrı evim var artık benim diye :)
Garip bişey ama yaaa, insan bi türlü inanamıyor :D
Biz de dün kayınvalideme gittik, kalktığımız zaman dank etti yine dediğin gibi. Bugün de anneme gidicez sanırım. Akşana yine dank eder herhalde :D

Ooo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı :KK70: :KK70:
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan :KK70:
Çok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)

Çok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)
Ayy ellerine sağlık kuzu ben de yapıciğim o zaman. Tatil kaç gün hala belli değil çıkarken söylicek heralde. Tatil olursa adağım var değişik değişik yemekler deniyim alışkanlık kazanmaya çalışıcam :KK70: :KK70: :KK70:

teşekkür ederim canım, seninde fotolara baktım hemen maşallah ..Alllah tamamına erdirsin inşallah :21:
canım sağol bizde özlemle bekledik seni meraktayım foto isteriz hemen

Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım :KK70:

Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu :KK70:

Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu :KK70: :KK70:
hakikatten ne yazarsak şak reklam :):) ben tokum Allahtan

Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendi :cool: ertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum :KK57: veda faslı , ağlama bile olmadı :KK53:
canım güzel geçmesine sevindim kıyamam ya ağlama zaten neden ağlayasın ki
topiğimizin kızları evlendi curlygirl curlygirl @Conchiglia Mrs Pink Mrs Pink @blisss sen biz kaldık mı burda:KK70::KK70:

Back