• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

oyy hoşgeldin gelin hanım :) nasılsın nasıl geçi foto istiyoruz :KK70: hızlıca yazım

hoşbuldum canım, çok şükür sorunsuz, sıkıntısız atlattık bitti , bir rahatlama geldi yani :21: ben şimdi fotoğtaf pek yok desem ne yaparsın beni :) Face de gördüm bende bir iki fotoğrafımı o derece yani :cool:

Hoşbuldum canım biraz gecikmeli de olsa döndüm :)

Hayırlı olsun bu arada düğündaşım :) Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin :21:
Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım :KK70:
oo burda ne yemekler dönüyor öyle
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu :KK70:
öyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim ben :KK70:
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu :KK70: :KK70:

Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım :KK70:

Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu :KK70:

Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu :KK70: :KK70:

Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendi :cool: ertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum :KK57: veda faslı , ağlama bile olmadı :KK53:

Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendi :cool: ertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum :KK57: veda faslı , ağlama bile olmadı :KK53:
Çabuk geçiyor hakikaten yaa, bunca telaş öyle bi kaç saat içinde bitmiş gitmiş oluyo ne ilginç :)
Aman Allah hep güldürsün ayrıca kuzucum. Biz de duygusal sahneler yaşanmıştı o veda faslında. Hala hatırlayınca değişik bi moda geçiyorum.
Her iki türlü de çok güzel duygular işte :)

Back