- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Çabuk geçiyor hakikaten yaa, bunca telaş öyle bi kaç saat içinde bitmiş gitmiş oluyo ne ilginç :)
Aman Allah hep güldürsün ayrıca kuzucum. Biz de duygusal sahneler yaşanmıştı o veda faslında. Hala hatırlayınca değişik bi moda geçiyorum.
Her iki türlü de çok güzel duygular işte :)
Haha düğünde kim var kim yoktu kısmı ben de de yok zaten cd yi yeni aldık izleyince görücem artıkO kadar hazırlık , telaş hepsi bitti gitti..Şu an ne oldu kimler geldi düğünde hatırlamıyorum bile.. Ben zaten tek yaşıyor gibiydim..annemle babam başka ilde yaşıyor , o yüzden belkide alışkınım..Ama evli olduğumu algılayamıyorum, hala baba evine gidecek gibiyim
biz eve gittik işte çıkıcaz kendi evimize gidicez babam dedi kalsanıza ya neden gidiyorsunuzHaha düğünde kim var kim yoktu kısmı ben de de yok zaten cd yi yeni aldık izleyince görücem artık
Ayrıca haklısın bende net idrak edebilmiş değilim bilmiyorum. Zaman zamand ank ediyo biz evliyiz diye işte
Garip bişey ama yaaa, insan bi türlü inanamıyorbiz eve gittik işte çıkıcaz kendi evimize gidicez babam dedi kalsanıza ya neden gidiyorsunuzbi ozmaan birde bizim eve geldiklerinde kapıdan çıkıp gittiler ya ozaman. böyle anlarda dank ediyor evliyim ayrı evim var artık benim diye :)
Çok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)Ooo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan
hoşgeldin kaçak gelin :)merhaba kızlar
hoşgeldin kaçak gelin :)
Ayy ellerine sağlık kuzu ben de yapıciğim o zaman. Tatil kaç gün hala belli değil çıkarken söylicek heralde. Tatil olursa adağım var değişik değişik yemekler deniyim alışkanlık kazanmaya çalışıcamÇok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)
Ayy ellerine sağlık kuzu ben de yapıciğim o zaman. Tatil kaç gün hala belli değil çıkarken söylicek heralde. Tatil olursa adağım var değişik değişik yemekler deniyim alışkanlık kazanmaya çalışıcam
ikimiz burdaız demekkibizim belli 4 güncük
canım sağol bizde özlemle bekledik seni meraktayım foto isteriz hementeşekkür ederim canım, seninde fotolara baktım hemen maşallah ..Alllah tamamına erdirsin inşallah
hakikatten ne yazarsak şak reklam :):) ben tokum AllahtanSağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu
canım güzel geçmesine sevindim kıyamam ya ağlama zaten neden ağlayasın kiÇok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendiertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum veda faslı , ağlama bile olmadı
bizim belli 4 güncük
bizimde 4 gün bende burdayım kısacık sinir oldum 9 gün tatili duyuncaikimiz burdaız demekki
senindemi çarşambadamı burdasın kuzuikimiz burdaız demekki
bizim belli 4 güncük
ikimiz burdaız demekki
Ayy demeyin yaa, benim de öyle olması yüksek bir ihtimal zaten.izimde 4 gün bende burdayım kısacık sinir oldum 9 gün tatili duyunca
Kuzuuu sizinki tatil yapmayı çok seviyodu kesin 9 gündür üzülmeAyy demeyin yaa, benim de öyle olması yüksek bir ihtimal zaten.
Çok sinir bozucu belli olmadan ağlicam şimdi :)
o henüz belli değilsenindemi çarşambadamı burdasın kuzu
Bu defa pek ümidim yok ya tatil izni sıkıntılıydı biliyosun. Üstüne bir gün daha izin aldım falan inadına bile çalıştırabilir belli olmazKuzuuu sizinki tatil yapmayı çok seviyodu kesin 9 gündür üzülme
canım bence fazla olacak sizinBu defa pek ümidim yok ya tatil izni sıkıntılıydı biliyosun. Üstüne bir gün daha izin aldım falan inadına bile çalıştırabilir belli olmaz
Ben yarım gün kesino henüz belli değil
Üzülme kuzuu biz burdayız yanlız olmassın :)Bu defa pek ümidim yok ya tatil izni sıkıntılıydı biliyosun. Üstüne bir gün daha izin aldım falan inadına bile çalıştırabilir belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?