2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O kadar hazırlık , telaş hepsi bitti gitti..Şu an ne oldu kimler geldi düğünde hatırlamıyorum bile.. Ben zaten tek yaşıyor gibiydim..annemle babam başka ilde yaşıyor , o yüzden belkide alışkınım..Ama evli olduğumu algılayamıyorum, hala baba evine gidecek gibiyim

Haha düğünde kim var kim yoktu kısmı ben de de yok zaten cd yi yeni aldık izleyince görücem artık
Ayrıca haklısın bende net idrak edebilmiş değilim bilmiyorum. Zaman zamand ank ediyo biz evliyiz diye işte

biz eve gittik işte çıkıcaz kendi evimize gidicez babam dedi kalsanıza ya neden gidiyorsunuz bi ozmaan birde bizim eve geldiklerinde kapıdan çıkıp gittiler ya ozaman. böyle anlarda dank ediyor evliyim ayrı evim var artık benim diye :)

Garip bişey ama yaaa, insan bi türlü inanamıyor
Biz de dün kayınvalideme gittik, kalktığımız zaman dank etti yine dediğin gibi. Bugün de anneme gidicez sanırım. Akşana yine dank eder herhalde

Çok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)

Çok güzel oluyo ama kuzu ben internetten görüp yapmıştım bayıla bayıla yidik :)
Ayy ellerine sağlık kuzu ben de yapıciğim o zaman. Tatil kaç gün hala belli değil çıkarken söylicek heralde. Tatil olursa adağım var değişik değişik yemekler deniyim alışkanlık kazanmaya çalışıcam

teşekkür ederim canım, seninde fotolara baktım hemen maşallah ..Alllah tamamına erdirsin inşallah
canım sağol bizde özlemle bekledik seni meraktayım foto isteriz hemen

hakikatten ne yazarsak şak reklam :):) ben tokum Allahtan

canım güzel geçmesine sevindim kıyamam ya ağlama zaten neden ağlayasın ki
topiğimizin kızları evlendi curlygirl @Conchiglia Mrs Pink @blisss sen biz kaldık mı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…