- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
olur tabiii neden olmasın :)Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa
reklamlar engelli ya bizde ben görmüyorum hiç reklam hahaBörek dedik aşağıda börek tarifi çıktı bi sürübencede mecbur yap artık :) all madem tatlıyıda
Ooo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktıreklamlar engelli ya bizde ben görmüyorum hiç reklam haha
ozaman akşam senide beklerim kuzucum eşinle beraberOoo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan
Ay tişikür ederim kuzucum , börek için koşabilirim şuan hahahozaman akşam senide beklerim kuzucum eşinle beraber
oo hoşgeldin kuzuu, demek döndüün aramızamerhaba kızlar
oo hoşgeldin kuzuu, demek döndüün aramıza
oyy hoşgeldin gelin hanım :) nasılsın nasıl geçi foto istiyoruzmerhaba kızlar
aa kimler gelmiş hayırlı olsun canım merakla bekliyordum senimerhaba kızlar
oyy hoşgeldin gelin hanım :) nasılsın nasıl geçi foto istiyoruzhızlıca yazım
oo burda ne yemekler dönüyor öyleOoo tavada yalancı su börekleri mi dersin ıspanaklı boşnak böreği mii, yoksa nutellaı krep mi neler neler çıktı
Tavada börek fikri mantıklı geldi bana da @Conchiglia canımı nasıl çektirdin bilemezsin şuan
öyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim benhoşbuldum canım, çok şükür sorunsuz, sıkıntısız atlattık bitti , bir rahatlama geldi yaniben şimdi fotoğtaf pek yok desem ne yaparsın beni :) Face de gördüm bende bir iki fotoğrafımı o derece yani
aa kimler gelmiş hayırlı olsun canım merakla bekliyordum seni
sağdan soldan topladığım fotoğrafları atayım albüme şimdilik kabul müöyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim ben
Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdımHoşbuldum canım biraz gecikmeli de olsa döndüm :)
Hayırlı olsun bu arada düğündaşım :) Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzuoo burda ne yemekler dönüyor öyle
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuuöyle oluyor canım :) ozmana o fotoları alıp bize albüm yap derim ben
olur olursağdan soldan topladığım fotoğrafları atayım albüme şimdilik kabul mü?? daha dış çekim, kına ve düğün çekimi olan fotoğrafları almadık da
Sağol canımm, hepimize İnşallah :) Nasıl geçtii anlat bakalım bişeyler. Ben sıramı savdım
Haha kızlar börek yazınca altta reklamlar dönmeye başladı, benim de mide guruldadı tabi kuzu
Demokraside çare tükenmez, ben de sıkışınca o yolu izlemiştim haklısın kuzuu
ay maşallah ne güzel :)Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendiertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum veda faslı , ağlama bile olmadı
Çabuk geçiyor hakikaten yaa, bunca telaş öyle bi kaç saat içinde bitmiş gitmiş oluyo ne ilginç :)Çok çabuk geçti ya, burdaki kınadan sonra eve geçtim, sabah yola çıktık gece ordaydık..ertesi gün fotoğraf çekimi vardı zaten, gelinlik kirlendiertesi gün düğündü zaten , hiç oturmadım , paso gülüyordum veda faslı , ağlama bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?