• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşbulduk baya yorgundum gece arkadaşın kınası vardı uyudum uyandım ama bir sürü iş var bugün bernardo günü ilan ettim doğru natilius carrefoura yaşşaasıın aldıklarımı paylaşacağım sizlerle
gördümm gördümm masallah eller havaya modundaydınn :) beklıyoruz neler alacaksın bakalımm bakalımm

Hepinize kocaman gülücüklü günaydın,
Dünün galibiyeti bende :KK31:uyanır uyanmaz kalktım ve dünkü bernardodan aldıklarımı sizinle paylaşıyorum albümdeler görebilirsiniz günlük yemek takımı , bambu porselen salata kasesi veee çok konuşulup beğenilen mit yeşili buttrfly kahvaltı takımı aslında bambudan yağdanlık sirkelik tuz karabiber 4 lüsü vardı beyaz porselen salata kasemin takımı 20 li civarlarında ama aceleden alamadan çıktım birtek buttrfly teslim alamadım içinde 1 tane kırık çıktı ellerindede son set kalmış istediler yenisini ama onlara kavuşamadan ben adanada olmuş olacağım olsun temiz sağlam olsunda beklerim

Ve canım arkadaşlarımı da unutmadım örnek 12 kişilik yemek takımı modellerini yakından çektim buyrun afiyetle bakınız :KK70:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpeg
    image.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 40
  • image.jpeg
    image.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 46
Birde tepe home dan bardaklar beğendim bu aldığım günlük yemek takımlarının yanına almak istedim ama çok pahalıydı tanesi 25 tl ama okadar guzel okadar şık tıki alamadım resim çektim sadece

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 37
Buda nişanlımın aceleciliğinden alamadığım yağdanlık sikelik 4 lü anlattığım takım ama alıcam ayırttım :KK49:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 38
Back