- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
meraklının halinden meraklı anlarHahayt benim kına düğün - nikah arası 1 hafta olduğundan düğün sonrası sizlerleyim yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraklının halinden meraklı anlarHahayt benim kına düğün - nikah arası 1 hafta olduğundan düğün sonrası sizlerleyim yine
gördümm gördümm masallah eller havaya modundaydınn :) beklıyoruz neler alacaksın bakalımm bakalımmHoşbulduk baya yorgundum gece arkadaşın kınası vardı uyudum uyandım ama bir sürü iş var bugün bernardo günü ilan ettim doğru natilius carrefoura yaşşaasıın aldıklarımı paylaşacağım sizlerle
Oleyyyyy o zamanHahayt benim kına düğün - nikah arası 1 hafta olduğundan düğün sonrası sizlerleyim yine
Ben göremedim nerden baktnız kızlar yaaayerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yani
Kızlar ben nasıl göreceğim merak ettim vallahiyerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yani
Hiç sorma nasıl kız veriyorsak dünden razı gibiymiş gibigördümm gördümm masallah eller havaya modundaydınn :) beklıyoruz neler alacaksın bakalımm bakalımm
ay harikalar ya bayıldım bende :) maşşallah valla.kızlarrrr @blisss i gördünüzmü :)
nireden görüyorsunuzz yawwffff :) deli oldummm göremedimmmay harikalar ya bayıldım bende :) maşşallah valla.
kızlar darısı başınıza hadi
instagramdan görüyoruz canım biznireden görüyorsunuzz yawwffff :) deli oldummm göremedimmm
yaa ben instagramdan eklememişmiyimki onu :) adı neydi ins?instagramdan görüyoruz canım biz
sen eklerken o izne ayrılmıştı zaten eklemedin oyüzdenyaa ben instagramdan eklememişmiyimki onu :) adı neydi ins?