2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evleniriz eksiklikler yine bitmez canımm

Arada al koy ben kendime saabahlık aldım mesela arada adidastan felan eşofman alıp koymayı düşünüyorum çeyiz için bişey almadgm zamanda.:=)
şu çeyizi yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım nolcak :)

Çok hoş sadece şık ama biraz daha hareketli canlı olabilirdi..ama sen sadelikten yanaysan kaçırma derim :)
emin değilim canım ama perde fonlarını ve yatak örtüsünü country yada vintage bulamazsam diktiricem :)

Günaydın kızlarrrrr
günaydınnn :)

porland genel itibariyle pahalı indirimleri takip etmek lazım diye biliyorum :)
Ben çoook mutluyum çünkü tatil ve akşamsevdicegimi gorcemmm
günaydınn darsı başıma artık :)

kızlarrr
fuara gidecek olanınız var mı?

16-18 Ocak 2015de lütfi kırdar kongre ve sergi sarayında...

Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm

Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm
biz alışverişe çıkmayı düşünüyoz annemle bu sıkıcı havada ama bakalım daha karar vermedik :)

Ben işte olduğum için öyle bi şansım yok malesef :)

iş çıkışında yap sende canım stres atarsın güzelce :)
valla gidip kendimi boğazdan atasımj var öyle sıkıldım gerçi boğaz havası aldıktan sonra kesin atlamaktan vazgeçerimmm

ne diyon kıız sen o kadar mı doldun yağmur yağıyomu orda izmirde kapalı hava yağmur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…