- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
şu çeyizi yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım nolcak :)evleniriz eksiklikler yine bitmez canımm
Arada al koy ben kendime saabahlık aldım mesela arada adidastan felan eşofman alıp koymayı düşünüyorum çeyiz için bişey almadgm zamanda.:=)
emin değilim canım ama perde fonlarını ve yatak örtüsünü country yada vintage bulamazsam diktiricem :)Çok hoş sadece şık ama biraz daha hareketli canlı olabilirdi..ama sen sadelikten yanaysan kaçırma derim :)
günaydınnn :)Günaydın kızlarrrrr
porland genel itibariyle pahalı indirimleri takip etmek lazım diye biliyorum :)http://www.porland.com.tr/koleksiyon/4/bambu kızlar bu sitede çok güzel şeyler var ama fiyatları yok sanırım çok yüksek olduğu için yazmamışlar ama bisürü marka koleksiyonlar var inceleyin bence tüm katalokları :)
günaydınn darsı başıma artık :)Ben çoook mutluyum çünkü tatil ve akşamsevdicegimi gorcemmm
vakit geçmiyo bugünBen buralardayim
biz alışverişe çıkmayı düşünüyoz annemle bu sıkıcı havada ama bakalım daha karar vermedik :)Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm
biz alışverişe çıkmayı düşünüyoz annemle bu sıkıcı havada ama bakalım daha karar vermedik :)
Bende burdayım kızlar valla havalardanmıdır bilmiyorum bugün nedense banada çok sıkıcı geliyo ve vakit geçmiyo napsam bilemedimm
evet hiç geçmiyo nedense
Ben işte olduğum için öyle bi şansım yok malesef :)
valla gidip kendimi boğazdan atasımj var öyle sıkıldım gerçi boğaz havası aldıktan sonra kesin atlamaktan vazgeçerimmm
yağmur yok ama sanki akşam olmak üzere öyle karanlık havaiş çıkışında yap sende canım stres atarsın güzelce :)
ne diyon kıız sen o kadar mı doldun yağmur yağıyomu orda izmirde kapalı hava yağmur yok
aynen burasıda öyle ve ben bu havayı hiç sevmiyooommmyağmur yok ama sanki akşam olmak üzere öyle karanlık hava
depresyon sebebim böyle havalarraynen burasıda öyle ve ben bu havayı hiç sevmiyooommm
bunalımm bunalımm bunu alayım bunu alayım bunu da alayım diye bişey vardı nette o aklıma geldi :)))depresyon sebebim böyle havalarr
ne güzel valla canım günün tadını çıkarTünaydın kızlar :) doğuda olan benim ama hava mükemmel :))) bizde gezmeye gidiyoz:))
bizim yerimizide gez :)Tünaydın kızlar :) doğuda olan benim ama hava mükemmel :))) bizde gezmeye gidiyoz:))
birazdan Halil Sezai ile İsyannnnn edicem az kaldıbunalımm bunalımm bunu alayım bunu alayım bunu da alayım diye bişey vardı nette o aklıma geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?