güle güle kullan canım :) kahvaltı takımı kardeşliğimize hoşgeldinHepinize kocaman gülücüklü günaydın,
Dünün galibiyeti bendeuyanır uyanmaz kalktım ve dünkü bernardodan aldıklarımı sizinle paylaşıyorum albümdeler görebilirsiniz günlük yemek takımı , bambu porselen salata kasesi veee çok konuşulup beğenilen mit yeşili buttrfly kahvaltı takımı aslında bambudan yağdanlık sirkelik tuz karabiber 4 lüsü vardı beyaz porselen salata kasemin takımı 20 li civarlarında ama aceleden alamadan çıktım birtek buttrfly teslim alamadım içinde 1 tane kırık çıktı ellerindede son set kalmış istediler yenisini ama onlara kavuşamadan ben adanada olmuş olacağım olsun temiz sağlam olsunda beklerim
ay buda güzelmişBuda nişanlımın aceleciliğinden alamadığım yağdanlık sikelik 4 lü anlattığım takım ama alıcam ayırttım
Güle güle kullan yemek takımın çok güzell :)Hepinize kocaman gülücüklü günaydın,
Dünün galibiyeti bendeuyanır uyanmaz kalktım ve dünkü bernardodan aldıklarımı sizinle paylaşıyorum albümdeler görebilirsiniz günlük yemek takımı , bambu porselen salata kasesi veee çok konuşulup beğenilen mit yeşili buttrfly kahvaltı takımı aslında bambudan yağdanlık sirkelik tuz karabiber 4 lüsü vardı beyaz porselen salata kasemin takımı 20 li civarlarında ama aceleden alamadan çıktım birtek buttrfly teslim alamadım içinde 1 tane kırık çıktı ellerindede son set kalmış istediler yenisini ama onlara kavuşamadan ben adanada olmuş olacağım olsun temiz sağlam olsunda beklerim
Çok teşekkür ederim evet kardesliğe hoşbuldum iyiki almışım çok mutluyum beğenmene sevindim ben bardakların kadehlerini grmedim bulsaydım alırdım varmıdırki şimdi bilmiyorum bu arada kase çok içime sindi boyutu 2 kişilk değil baya içi derin misafiir ağırlayabilirsin resimde küçük duruyor olabilir ama değil fiyatıda 42 tl idi porselen ve bambugüle güle kullan canım :) kahvaltı takımı kardeşliğimize hoşgeldinayrıca madame coco bardaklarımızda aynıymış çok seviyorum onları tam takım aldım ben kadehlerini falanda. salata kasesinide çok beğendim boyutu nekadar iki ikişilk ancamı olur birde fiyatı :)
Beğendiklerimi beğenmeniz ayrıca hoşuma gidiyor tesekkur ederim çok sağolun en bi güzelleri sizin olsunGüle güle kullan yemek takımın çok güzell :)
Sagl cnm iyiyim simdilik. Yatak odam gelicek ins bugun evimdeyim onu bekliyorum :) siz napiyosnz
Hepinize kocaman gülücüklü günaydın,
ay çok heyecanlı :) foto isteriz hemen o vakit :) ben çalışıyorum napım. akşama misafirim var onu düşünüyorum bir yandanda :)Sagl cnm iyiyim simdilik. Yatak odam gelicek ins bugun evimdeyim onu bekliyorum :) siz napiyosnz
Kolay gelsin cnmm. Ne hazirlicaksin bakom misafirlerine :)ay çok heyecanlı :) foto isteriz hemen o vakit :) ben çalışıyorum napım. akşama misafirim var onu düşünüyorum bir yandanda :)
yakın arkadaşlarım gelecek çaya gelcekler. oyüzden patates salatası ve çerkez tavuğu gibi tam öyle değil ama yaptığım bi salata var seviyor onlar erişteli tavuklu bişi ondan yapıcam. pastanedende kurupasta kurabiye gibi almayı düşünüyorum yetermi bilemedim ama fırınım yok şuan oyüzden böyle bir menü düşündümKolay gelsin cnmm. Ne hazirlicaksin bakom misafirlerine :)
Ooo misafir var demek. Ay ben daha cesaret edemiyorum o işe kalkışmaya ama bi yerden başlamam gerek tabi bi araay çok heyecanlı :) foto isteriz hemen o vakit :) ben çalışıyorum napım. akşama misafirim var onu düşünüyorum bir yandanda :)
etrafımdaki herkes bekliyordu valla kuzucum :) mecbur hazır hisssetmek zorundayım ve bir yerden başlamakOoo misafir var demek. Ay ben daha cesaret edemiyorum o işe kalkışmaya ama bi yerden başlamam gerek tabi bi ara
Fırınsız sigara böreği olabilir :) yada tavada su böreği hazır yufkayla :)etrafımdaki herkes bekliyordu valla kuzucum :) mecbur hazır hisssetmek zorundayım ve bir yerden başlamakmenü için söyleyebileceğini fikriniz varmı pratik fırınsız hemencecik yapabileceğim bişi
Kuzu birde tatlı yapabilirdin ama akşama gelecekleri için yetişmezetrafımdaki herkes bekliyordu valla kuzucum :) mecbur hazır hisssetmek zorundayım ve bir yerden başlamakmenü için söyleyebileceğini fikriniz varmı pratik fırınsız hemencecik yapabileceğim bişi
ay onu düşündümde bu araalr çok yufkayla börek yaptım gına geldi artıkFırınsız sigara böreği olabilir :) yada tavada su böreği hazır yufkayla :)
tatlıda akşam yapacaktım ama malzeme almayı unutmuşum çıkmaya üşendimKuzu birde tatlı yapabilirdin ama akşama gelecekleri için yetişmez
merhaba geç olsun güzel olsun güç olmasınAcaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa
Börek dedik aşağıda börek tarifi çıktı bi sürüay onu düşündümde bu araalr çok yufkayla börek yaptım gına geldi artıkama başkada çözüm yok heralde
tatlıda akşam yapacaktım ama malzeme almayı unutmuşum çıkmaya üşendimhazır alsam olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?