2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

güle güle kullan canım :) kahvaltı takımı kardeşliğimize hoşgeldin ayrıca madame coco bardaklarımızda aynıymış çok seviyorum onları tam takım aldım ben kadehlerini falanda. salata kasesinide çok beğendim boyutu nekadar iki ikişilk ancamı olur birde fiyatı :)

Güle güle kullan yemek takımın çok güzell :)

Çok teşekkür ederim evet kardesliğe hoşbuldum iyiki almışım çok mutluyum beğenmene sevindim ben bardakların kadehlerini grmedim bulsaydım alırdım varmıdırki şimdi bilmiyorum bu arada kase çok içime sindi boyutu 2 kişilk değil baya içi derin misafiir ağırlayabilirsin resimde küçük duruyor olabilir ama değil fiyatıda 42 tl idi porselen ve bambu

Maşallah canım neler neler almıssın :) şimdiden iyi günlerde kullan ... Yemek setine bayıldım

Kolay gelsin cnmm. Ne hazirlicaksin bakom misafirlerine :)
yakın arkadaşlarım gelecek çaya gelcekler. oyüzden patates salatası ve çerkez tavuğu gibi tam öyle değil ama yaptığım bi salata var seviyor onlar erişteli tavuklu bişi ondan yapıcam. pastanedende kurupasta kurabiye gibi almayı düşünüyorum yetermi bilemedim ama fırınım yok şuan oyüzden böyle bir menü düşündüm

ay çok heyecanlı :) foto isteriz hemen o vakit :) ben çalışıyorum napım. akşama misafirim var onu düşünüyorum bir yandanda :)
Ooo misafir var demek. Ay ben daha cesaret edemiyorum o işe kalkışmaya ama bi yerden başlamam gerek tabi bi ara

Ooo misafir var demek. Ay ben daha cesaret edemiyorum o işe kalkışmaya ama bi yerden başlamam gerek tabi bi ara
etrafımdaki herkes bekliyordu valla kuzucum :) mecbur hazır hisssetmek zorundayım ve bir yerden başlamak menü için söyleyebileceğini fikriniz varmı pratik fırınsız hemencecik yapabileceğim bişi

etrafımdaki herkes bekliyordu valla kuzucum :) mecbur hazır hisssetmek zorundayım ve bir yerden başlamak menü için söyleyebileceğini fikriniz varmı pratik fırınsız hemencecik yapabileceğim bişi
Fırınsız sigara böreği olabilir :) yada tavada su böreği hazır yufkayla :)

Kuzu birde tatlı yapabilirdin ama akşama gelecekleri için yetişmez

Acaba bizde bir gün düğün tarihini aldık şu gün yehhuuuu diye mesaj atabilcez mi yaaaaaaaaa

Fırınsız sigara böreği olabilir :) yada tavada su böreği hazır yufkayla :)
ay onu düşündümde bu araalr çok yufkayla börek yaptım gına geldi artık ama başkada çözüm yok heralde
Kuzu birde tatlı yapabilirdin ama akşama gelecekleri için yetişmez
tatlıda akşam yapacaktım ama malzeme almayı unutmuşum çıkmaya üşendim hazır alsam olmazmı

Börek dedik aşağıda börek tarifi çıktı bi sürü bencede mecbur yap artık :) all madem tatlıyıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…