- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Caniiim hayirli olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsinAaa evet kuzu ya instagramdaaa, sen göremedin tabii. Ama sana da göstertiriz ki biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caniiim hayirli olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsinAaa evet kuzu ya instagramdaaa, sen göremedin tabii. Ama sana da göstertiriz ki biz
Ay süpersonik hızlısın pinkciğimm :)Ben mesaj atmış bulundum Auralee
canım çok teşekkür bayıldım ne güzel fotoğraf o öyleBen mesaj atmış bulundum Auralee
Canım teşekkür ederim sağol aminn :)Caniiim hayirli olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin
kesinlikle şak diye attı kuşum yaAy süpersonik hızlısın pinkciğimm :)
Hahah evet valla şipşakAy süpersonik hızlısın pinkciğimm :)
Rica ederim kuzucuğum , çok güzel vallahi :)canım çok teşekkür bayıldım ne güzel fotoğraf o öyle
bayıldım maşallah ya çok güzellerHahah evet valla şipşak
Rica ederim kuzucuğum , çok güzel vallahi :)
Sagol kuzm raporluyumya iste olmadigm icin cok giremiyorum. Yavas yavas evi dizmeyw basladik iste beyaz esyalarim geldi takildi yrn yatak odasi gelicek insaAllah oyle kisturuyorum cnm :)Canım teşekkür ederim sağol aminn :)
Az önce aklımdan geçmiştin nerede diyee
aynı anda yazmamız evett maşallahh ne güzeller :)Allahım çok güzeller yaa maşallah
Oh maşallah kuzu ne güzel yavaş yavaş tamamlanıyo demek :) E az kaldı tabii hallolması lazım artık :)Sagol kuzm raporluyumya iste olmadigm icin cok giremiyorum. Yavas yavas evi dizmeyw basladik iste beyaz esyalarim geldi takildi yrn yatak odasi gelicek insaAllah oyle kisturuyorum cnm :)
Vallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmişaynı anda yazmamız evett maşallahh ne güzeller :)
düğününden bir kare değil mi? bayıldım ya çok güzel maşallahVallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmiş
Evet evet düğünden, ortam güzel çift güzel daha ne olsun :)düğününden bir kare değil mi? bayıldım ya çok güzel maşallah
aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)Vallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmiş
yerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yaniEvet evet düğünden, ortam güzel çift güzel daha ne olsun :)
amin canımm :):)aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)
Ayy inşallah ya :)aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)
Evett maşallah :)yerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yani
Evet bayramda 1 ay kaliyo :)Oh maşallah kuzu ne güzel yavaş yavaş tamamlanıyo demek :) E az kaldı tabii hallolması lazım artık :)
amin canımm :):)
Olucak olucak az kaldııı :) lütfen sizde meraklandırmadan paylaşın fotoğrafıAyy inşallah ya :)
Evett maşallah :)
Hahayt benim kına düğün - nikah arası 1 hafta olduğundan düğün sonrası sizlerleyim yineOlucak olucak az kaldııı :) lütfen sizde meraklandırmadan paylaşın fotoğrafı