Biz buna büyük nimet diyoruzBernardoyu aradım yemek takımını değiştirmek istediğimi söyledim kutusunda duruyor kullanılmamış ve faturası varsa 5 yıl içinde değişim oluyor dedi şaka mı bu acaba
Teşekkür ediyorum çook :)Güzell gelin farkı :)
Dikkat ettimde herkesler pek bir güzell gelin olmusss ... Herkesi tekrardan tebrik ediyorum ...
Sen de çok iyi düşünmüşsün , öyle bişey için düğün sonrası şart zaten :)Benimde öyle düğünden sonra çekşm olacak çünkü kumsalda deniz kenarı ve ata bineceğim o yüzden senin duyguları bende tadacağım güzel fikir
Hoşbulduk baya yorgundum gece arkadaşın kınası vardı uyudum uyandım ama bir sürü iş var bugün bernardo günü ilan ettim doğru natilius carrefoura yaşşaasıın aldıklarımı paylaşacağım sizlerleHoşgeldinnn ... Bol keyiflii zamanlar ozaman sana
Ayyy birtaneside benim bak utandırdınız heyecanlandırdınız beniTeşekkür ediyorum çook :)
Diğer güzel gelinler de yolda bakalım sizleri bekliyoruz artık
Tamam şimdi oldu beni izlemediğin için göremiyordum ondan maşallah size çok güzel görünüyorsunuz tombuşta çok tatlı hepinize nazar değmesinTeşekkürler canım sende görebilirsin ama:)
evet şekil çok hoş ama bende bilemedim yakından görmek lazım kuzuTencerenin şekline bayıldımm . Deseni bilemedim ama kuzu ya en iyisi yakından görmen dediğiniz gibi
iyiki bernardo var diyoruzBiz buna büyük nimet diyoruz
İveeet bir o gelinleri düşünüyorevet şekil çok hoş ama bende bilemedim yakından görmek lazım kuzu
iyiki bernardo var diyoruz
Teşekkür ederiz canım sağol :)Tamam şimdi oldu beni izlemediğin için göremiyordum ondan maşallah size çok güzel görünüyorsunuz tombuşta çok tatlı hepinize nazar değmesin
ayy yok ne yaptı acaba çook meraktayımkızlarrrr @blisss i gördünüzmü :)
ya ben görmedim nerde nerdeAllahım çok güzeller yaa maşallah
Ayy hemen koştum baktım ve bayıldım! Çok güzeller vallahi :)
sanırım instegramdaAyy hemen koştum baktım ve bayıldım! Çok güzeller vallahi :)
Aaa evet kuzu ya instagramdaaa, sen göremedin tabii. Ama sana da göstertiriz ki bizsanırım instegramda
Atalım kuzu albümesanırım instegramda
Aaa evet kuzu ya instagramdaaa, sen göremedin tabii. Ama sana da göstertiriz ki biz
sizi yerim ki ben bekliyorum hadi o zmanAtalım kuzu albüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?