• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

resimleri merakla bekliyorum çok güzel ya ne hissettin tekrar gelinlik saç makyaj falan
Kuzu valla düğün gününden çok daha iyi hissediyodum o net. İyi ki sonra yapmışım dedim. Hem istediğim gibi tekrar gelin olmuş oldum. Hem stres yoktu falan. Ama gelinliği giyince heyecan tekrar bi yokluyor tabii :)
Kauför kısmı da daha eğlenceliydi stres olmayınca.
Yani fırsat varsa sonra yapılmalı diyorum kesinlikle

Kuzu valla düğün gününden çok daha iyi hissediyodum o net. İyi ki sonra yapmışım dedim. Hem istediğim gibi tekrar gelin olmuş oldum. Hem stres yoktu falan. Ama gelinliği giyince heyecan tekrar bi yokluyor tabii :)
aslında çok mantıklı ama tekrar tekrar uğraşmak zor olur mu ki bilemedim tecrübelerinizi kullanıyorum burda
yani kaygı olmadan daha iyi iş çıkabilir tabi

aslında çok mantıklı ama tekrar tekrar uğraşmak zor olur mu ki bilemedim tecrübelerinizi kullanıyorum burda
yani kaygı olmadan daha iyi iş çıkabilir tabi
Yani işte duruma göre kuzu izin durumları vs müsaitse kesinlikle değerlendirilmeli diyorum. İlk başta bi zor geldi ama hazırlanma saç makyaj gelinlik falan derken baya heyecanlı ve eğlenceli oldu bence :)

Yani işte duruma göre kuzu izin durumları vs müsaitse kesinlikle değerlendirilmeli diyorum. İlk başta bi zor geldi ama hazırlanma saç makyaj gelinlik falan derken baya heyecanlı ve eğlenceli oldu bence :)
eminim eğlenceli olmuştur ayy tekrar o heyecanı yaşamak falan kıyamam

Bernardoyu aradım yemek takımını değiştirmek istediğimi söyledim kutusunda duruyor kullanılmamış ve faturası varsa 5 yıl içinde değişim oluyor dedi şaka mı bu acaba

Bernardoyu aradım yemek takımını değiştirmek istediğimi söyledim kutusunda duruyor kullanılmamış ve faturası varsa 5 yıl içinde değişim oluyor dedi şaka mı bu acaba
Doğru kuzu doğru, bana da alırken aynı şeyi söylediler :)

Benimde öyle düğünden sonra çekşm olacak çünkü kumsalda deniz kenarı ve ata bineceğim o yüzden senin duyguları bende tadacağım güzel fikir

Back